Glennis Grace door naar finale America’s Got Talent

Glennis Grace is door naar de finale van de televisieshow America’s Got Talent. Ze neemt het volgende week dinsdag, op 18 september, op tegen de andere acts in de strijd om de hoofdprijs van één miljoen dollar en een show in Las Vegas. Dat was vannacht te zien op de Amerikaanse televisie. Jurylid Simon Cowell vindt de finaleplaats verdiend. “Zonder de twee anderen tekort te willen doen, vind ik dat Amerika op de juiste persoon gestemd heeft. Je hebt dit zo verdiend Glennis, ik ben heel blij voor je.

Volgens de NOS blies Glennis Grace in het Dolby Theatre in Los Angeles de jury omver met haar vertolking van This Woman’s Work van Kate Bush. “Volgens Cowell, die bekendstaat als streng jurylid, was het optreden ‘het beste van de avond’“, aldus de omroep.

Mogelijk gaat Grace in de finale weer een liedje van Whitney Houston zingen. “Daar hebben we serieuze gesprekken over. Ik kan niets beloven maar het is een hele grote en goede optie. Wat er ook gebeurt, ik ga ervoor zorgen dat het een killersong wordt.

Georgina Verbaan: “Wat leuk voor Glennis Grace! Hoop dat ze wint en dat alle azijnpissers in dit regenachtige kleine kikkerland de komende tijd elke dag met sokken aan in iets nats gaan staan. Hun eigen azijn, bijvoorbeeld. Of kattenkots. Omgevallen vaas. Bittere kleine tranen.

In de finale neemt Grace het op tegen stand-upcomédienne Vicki Barbolak, zangeres Courtney Hadwin, elektrisch violist Brian King Joseph en vocalist Daniel Emmet.

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen