Danny Froger vindt vergelijking Enrique Iglesias leuk

Danny Froger, de zoon van René en Natasja Froger, vindt het heel erg leuk dat hij vanwege zijn nieuwe single ‘Bailar Conmigo (Dans Met Mij)’ wordt vergeleken met Enrique Iglesias. Dat laat hij weten in weekblad Privé. Is hij de Nederlandse Iglesias? “Ach ja, dat zeggen ze. Lachen toch? Dat heeft alles te maken met mijn nieuwe zomersingle Dans met mij. Ik zou eigenlijk pas na de zomer een nieuw nummer uitbrengen, maar toen dit op mijn pad kwam, dacht ik: opnemen die handel!

De nieuwe single van Froger ademt Spaanse sferen, maar de single is niet in Spanje opgenomen. “Gewoon in Almere. Ik was op zoek naar een strand waar het rustig was en ik weet dat het in Almere niet altijd druk is.”

Rekent hij op een plek in de Top 40? “Dat is niet eenvoudig, het volkse lied is nu eenmaal moeilijk in die hitlijst te krijgen. Voor volkszangers zijn er andere lijsten.”

Daarom ben ik blij dat Privé nu ook weer even aandacht schenkt aan mijn nieuwe single“, zegt hij, via Blendle.

De single van Danny Froger, die meer doet denken aan een valse kraai dan aan Enrique Iglesias, kunt u luisteren via YouTube:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen