Patty Brard woest op ‘smakeloze’ Jeroen Pauw

Patty Brard is er niet over te spreken dat Jeroen Pauw haar beledigde toen ze in mei te gast was in zijn talkshow. Hij toonde zich van zijn smakeloze kant. Dat zegt de tv-diva in haar column in Weekend. Brard was te gast om te praten over het programma In Therapie en Pauw stelde toen dat ze er kennelijk niet zo’n haast mee heeft om het goed te maken met haar dochter Priscilla. Nu kijkt ze liever naar Twan Huys dan naar Pauw. “Ik vind Twan meer gentleman dan Jeroen“, zegt de tv-diva.

Pauw is erg rellerig, aldus Brard. “Twan laat confrontaties vaak voor wat ze zijn, terwijl Jeroen ze graag bewust zelf creëert. Zet Gerard Joling tegenover Antoine Bodar en je krijgt zeker vuurwerk. Soms gaat dat opzoeken van de confrontatie wel erg ver.

Brard doelt daarmee op haar eigen optreden in de show. “Ik ben een keer te gast geweest bij Pauw toen hij over de rug van mij en mijn dochter dacht een explosie te kunnen creëren.”

Gelukkig is mijn lontje al lang niet meer zo kort als vroeger en is dat niet gelukt. Geforceerde confrontaties zijn smakeloos en zijn excuses achteraf net zo: ’Ik moest het vragen, Patty!’”

Je móet natuurlijk helemaal niets vragen als je dat niet wilt, en zeker niet zo! Je wilt dan gewoon sensatie. Twan zou dat nooit doen.

De Weekend-column van Patty Brard, waarin ze ook uitgebreid haar mening geeft over RTL Late Night met Twan Huys, kunt u lezen op de Weekend-site.

Lees ook: Jeroen Pauw beledigt Patty Brard live op televisie (mei)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen