Patty Brard woest op ‘smakeloze’ Jeroen Pauw

Geplaatst op Fri 21 Sep 2018 om 11:45

Patty Brard is er niet over te spreken dat Jeroen Pauw haar beledigde toen ze in mei te gast was in zijn talkshow. Hij toonde zich van zijn smakeloze kant. Dat zegt de tv-diva in haar column in Weekend. Brard was te gast om te praten over het programma In Therapie en Pauw stelde toen dat ze er kennelijk niet zo’n haast mee heeft om het goed te maken met haar dochter Priscilla. Nu kijkt ze liever naar Twan Huys dan naar Pauw. “Ik vind Twan meer gentleman dan Jeroen“, zegt de tv-diva.

Pauw is erg rellerig, aldus Brard. “Twan laat confrontaties vaak voor wat ze zijn, terwijl Jeroen ze graag bewust zelf creëert. Zet Gerard Joling tegenover Antoine Bodar en je krijgt zeker vuurwerk. Soms gaat dat opzoeken van de confrontatie wel erg ver.

Brard doelt daarmee op haar eigen optreden in de show. “Ik ben een keer te gast geweest bij Pauw toen hij over de rug van mij en mijn dochter dacht een explosie te kunnen creëren.”

Gelukkig is mijn lontje al lang niet meer zo kort als vroeger en is dat niet gelukt. Geforceerde confrontaties zijn smakeloos en zijn excuses achteraf net zo: ’Ik moest het vragen, Patty!’”

Je móet natuurlijk helemaal niets vragen als je dat niet wilt, en zeker niet zo! Je wilt dan gewoon sensatie. Twan zou dat nooit doen.

De Weekend-column van Patty Brard, waarin ze ook uitgebreid haar mening geeft over RTL Late Night met Twan Huys, kunt u lezen op de Weekend-site.

Lees ook: Jeroen Pauw beledigt Patty Brard live op televisie (mei)

Foto: BNNVARA
34 Reacties op “Patty Brard woest op ‘smakeloze’ Jeroen Pauw”


 1. Frank

  Gelukkig beledigt Brard nooit iemand.

 2. Frenny

  Heeft ze hier de hele zomer op zitten broeden? Wat een looser.

 3. Wolter

  Hè fijn voor Twan. Heeft ie zeker 1 kijker

 4. Stu

  De loser is degene die niet weet hoe je loser schrijft.

 5. Derk

  Ze heeft wel gelijk. Achterbaks die Pauw. Probeet ook sensatie te creëren. Triest.

 6. Derk

  @wolter: hahahahahaha humor.

 7. Floris

  Het was een terechte vraag van Pauw. Nepwijf en ondertussen je dochter dissen.

 8. hans

  Nou als dit niet laat zien dat RTL en Patty Brard 1 team zijn…..ze is binnen bij RTL.

 9. K

  Patty moet gewoon haar asociale kop houden…lekker een dildo in haar mond stoppen in de zaak waar haar dochter werkte..dan ga je als dochter zijnde toch door de grond…totaal geen fatsoen in haar lijf..en als Pauw dan een beetje kritisch is hangt Brard aan de hoogste boom…misselijk wijf

 10. Zomaar

  1 dochter die niets meer van haar wil weten.
  Puur door haar egocentrische gedragingen.

 11. Priscilla

  Ook haar eigen moeder, zussen, de luv collega s etc zijn haar spuugzat. Nu de kijkers nog

 12. Annie

  Je hebt 1 dochter en die wilt al jaren niets met je te maken hebben door jouw karakter met je grote bek, daardoor heeft zij een traumatische jeugd gehad.Is het zo moeilijk om toe te geven dat het voor haar niet leuk was?Dat je een grote bek hebt?Spreek af om 2x per jaar uit eten te gaan om bij te praten en te vragen hoe het met háár gaat.Eventueel met een gemeenschappelijke vriendin/vriend van de familie.En hang dan niet de clown uit maar gedraag je als een moeder.Jeroen vroeg het je omdat hij het ook niet snapt Patty.

 13. Floddero Flunk

  Hahahahahaha Annie denkt dat onze pettie de Angelacourant leest :D :D

 14. Gerard

  Oh jee, de Jose Hoebee en Patricia Paay fans zijn weer en route om Patty Brard te bashen. Enjoy haters.

 15. marc

  Gecondoleerd Twan !

 16. Stu

  @Annie

  “Spreek af om 2x per jaar uit eten te gaan”?! Orakel Annie weet het beter. Je hebt het verstand van een amoebe met je “advies”! Afspreken met iemand die niet met je wil afspreken, die niet eens wil dat je contact met haar opneemt! Nee, dat zal de boel oplossen.

 17. Meneer Kaktus

  Als Patty 50 jaar jonger was had ik haar graag eens ongenadig door de caravan gejaagd.

 18. Adje Roland

  Een gentleman??? Die Twannie toch. Maar hoor welke supertokkie dit zegt. Is het geen zus van PP. Allebei vrouwen zonder 1 gram stijl of klasse. Wat een stel goedkope ordinaire wijven. Ga je lekker leeg schijten op tv, wat een trut zeg.

 19. De Waarheid

  Pauw is wel een vakman, maar zijn aversie tegen het geloof maakt hem inderdaad niet altijd sympathiek. Wel netjes als bv. CU aan de tafel zit of het CDA, maar zodra deze er niet zitten dan kan hij er a-sociaal op losgaan. Dat gedoe met Brard weet ik niet, zal deze aflevering wel gemist hebben.

 20. Bears’den

  Vieze borderline heks !
  Ga terug naar Ibiza, je vergiftigt dit mooie land met je uitspraken..

 21. peter

  haal wij oude koeien uit de sloot.
  o ja dat mag ik niet zeggen over haar dat ze een oude koe is.

 22. Godefroy France

  Ziehier het verloop van haar “carrière”, lichtjaren geleden best een leuk zingend huppeltrutje, toen golddigger, toen van ordinair naar vulgair, toen van vuilspuitster naar mestvaalt, toen moddervet viswijf, uiteindelijk schreeuwlelijk zonder vooruitzichten, hoewel poetsvrouw bij de roelvinkjes lijkt me wel wat, soort zoekt soort nietwaar?

 23. SOLANGE

  De papaoe is weer bezig aandachtsgeil wijf

 24. jumbo

  @godefroy France, inderdaad. Nu is het: publiciteit ! De manier waarop doet er helemaal niet meer toe. En dan ben je al lang zielig. Al lang.

 25. depi

  Ze kan toch ook helemaal niets? Wat moet ze dan? Ze denkt waarschijnlijk heel goed bezig te zijn.

 26. chris?

  niet belangrijk

 27. Bassie

  Pak het Schaap met de 5 poten maar aan….

 28. Bennie Normaal

  Zo te zien aan de foto hier boven heeft iemand het wassen beeld behoorlijk betast.

 29. Pluk vd Petteflet

  Hejhej mensen, beetje lief blijven voor Patty. Zij is de enige die het predikaat ‘smakeloze’ gestalte heeft gegeven op de Nederlandse televisie, dus als onze Jeroen Pauw het nu ook probeert dan heeft Patsy alle recht lawaai te maken.
  Hup Patsy, zét ‘m op! De eerste en enige échte smakeloze: dat ben jij!
  Met álles wat je doet! Daar kan geen JP óóit aan tippen. En dat siert Pauw.
  Fijne vent. Stabiel. Niet zo’n hysterisch wijf als Patsy.

 30. haha Patty is echt simpel

  Hoe die omhooggevallen likker nog steeds serieus wordt genomen is nog steeds heel bijzondmocht alles zeggen.

  .

  Een domme vrouw die in programma’s waar ze geld kan verdienen anderen beledigt, voor schut zet, oneerlijk is over feiten, incestueus gedrag vertoont vindt ze geen enkel probleem. Deze vml alcoholica en drugssnuiver

  Nu een opmerking over haar dochter en mevrouw met het naar het schijnt aangetaste hersenen laten haar bekrompen denkvermogen zien. Mevrouw is boos en stapt over zonder af te wegen waar het echt om gaat. Maar ook daar kunnen we alleen maar om lachen. Deze opgeblazen trol moet lekker naar Mallorca.

 31. Flits Bom

  ER staan er nu twee in hun blote l*l hierboven!!!
  WRF is dit

 32. een maatje te groot

  hahaha hoe durft die vetklep over smakeloos te praten??? Zij is toch het prototype van smakeloos en dat is nog zuinig uitgedrukt..

 33. Mevr. de Wit

  Brad heeft gelijk. Pauw is een vooringenomen lelijke oude heks.

  @ een maatje te groot:

  Patty is mooi slank geworden en ziet er goed uit. U bent smakeloos en wat dommig.

 34. anoniem

  ‘Woest op’ schrijft de media altijd maar weer. Maar dat kan betekenen dat iemand erg boos is, of de ander onweerstaanbaar vindt? :-S

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.