Shownieuws: ‘Glennis Grace heeft sterallures’

De sterren van Shownieuws denken dat Glennis Grace heel goed past in de Amerikaanse showbizz, omdat mensen in de VS beter kunnen omgaan met sterallures. Dat lieten ze donderdagavond weten in de rubriek op SBS 6. Grace is en blijft toch wel een diva, legde presentatrice Shelly Sterk voor aan haar collega’s. “We kennen haar natuurlijk nu als diva. Is dat in Amerika iets wat ook goed zou zijn voor haar? Want ze wordt nu juist zo neergezet als alleenstaande moeder.”

Radio 538-dj Menno Boer daarop: “Ja, Amerikanen houden van verhalen. Dit verhaal werkt voor haar super goed, The American Dream.”

Koos van Plateringen daarop: “Je mag in Amerika gewoon sterallures hebben. Ik kan me nog een rel herinneren van een paar jaar geleden hier in Nederland toen Glennis Grace niet wilde optreden. Het podium was te klein of te nat; er was iets waardoor ze rechtsomkeert ging.”

In Nederland vinden we dat belachelijk, want: waar háál je dat vandaan! In Amerika móet je dat misschien juist gewoon doen, want dan betekent het dat je een ster bent en daar houden ze van in Amerika. Dat is denk ik een van de redenen dat zij als persóón heel erg past daar.”

Menno Boer: “In Nederland hebben we vaak zoiets van: doe maar lekker gewoon, wees jezelf en down to earth. Zij heeft gewoon sterallures en dat werkt daar. Je hebt helemaal gelijk.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen