Shownieuws: ‘Glennis Grace heeft sterallures’

Geplaatst op Fri 21 Sep 2018 om 11:00

De sterren van Shownieuws denken dat Glennis Grace heel goed past in de Amerikaanse showbizz, omdat mensen in de VS beter kunnen omgaan met sterallures. Dat lieten ze donderdagavond weten in de rubriek op SBS 6. Grace is en blijft toch wel een diva, legde presentatrice Shelly Sterk voor aan haar collega’s. “We kennen haar natuurlijk nu als diva. Is dat in Amerika iets wat ook goed zou zijn voor haar? Want ze wordt nu juist zo neergezet als alleenstaande moeder.”

Radio 538-dj Menno Boer daarop: “Ja, Amerikanen houden van verhalen. Dit verhaal werkt voor haar super goed, The American Dream.”

Koos van Plateringen daarop: “Je mag in Amerika gewoon sterallures hebben. Ik kan me nog een rel herinneren van een paar jaar geleden hier in Nederland toen Glennis Grace niet wilde optreden. Het podium was te klein of te nat; er was iets waardoor ze rechtsomkeert ging.”

In Nederland vinden we dat belachelijk, want: waar háál je dat vandaan! In Amerika móet je dat misschien juist gewoon doen, want dan betekent het dat je een ster bent en daar houden ze van in Amerika. Dat is denk ik een van de redenen dat zij als persóón heel erg past daar.”

Menno Boer: “In Nederland hebben we vaak zoiets van: doe maar lekker gewoon, wees jezelf en down to earth. Zij heeft gewoon sterallures en dat werkt daar. Je hebt helemaal gelijk.”

Foto: SBS
41 Reacties op “Shownieuws: ‘Glennis Grace heeft sterallures’”


 1. Tamara

  Glennis past qua stem in het rijtje Whitney, Mariah en Celine

  Ze moet wel uit de buurt blijven bij Nick Cannon en Bobby Brown…

 2. Jw

  Gaan ´we´ nu Glennis die Nederland op de kaart heeft gezet in Amerika en de rest van de wereld afzeiken? Get a life!

 3. Jochem

  met JW eens

  Glennis is een geweldig artiest, en wat boeit het nou dat ze sterallures heeft, wat dacht je van Anouk of al die rappers

  Glennis, het is je van hart gegund, en ik weet gewoon zeker dat je het gaat maken in Amerika

 4. Jan

  Lubach en NPO (belastinggeld) jullie worden bedankt!

 5. Hijgje Huigstra

  Stelletje Glennisverslaafden hier. Nagemaakt wijf, meer is het toch echt niet. Mooie stem? Ja zeker…..om BRAND te roepen!

 6. Karla P.

  “Mevrouw Grace” is een ordinair en onsympathiek viswijf met een nare stem. Ze kan alleen hard en schel zingen. Echt vreselijk en niet om aan te horen.

 7. John van Daalen

  Klopt. Datbzijngoed kan zingen is een gegeven maar dat nagemaakte zielige toneelstukje is GG onwaardig.

 8. Frank

  @Jochem
  Fri 21 Sep 2018 om 11:13
  Vergeet het maar.

 9. Winston Kanooknikswitch

  Mijn vrouw die shownieuws presenteert heeft sterallures, die kan niets dan voorlezen en mooi zitten doen en kijkt met een soort dedain de camera in, wal.geluk, Renate meisje van me, waarom, of heb ik met met mijn bralgedrag aangestoken?

 10. Mark2

  @jw: heeft glennis Nederland op de kaart gezet in Amerika? Dat is wel heeel veel erg overdreven! Wel reeel blijven..

 11. Woordenboek

  *supergoed
  *móét

 12. Stu

  @Jan

  Was een flinke ter¡ngstreek van Lubach, die zijn huiswerk niet goed had gedaan.

 13. Floris

  Nee Shelly met dr tokkie naam en plorkenkop trekt volle zalen.

 14. Karel

  Uiteindelijk valt deze dame telkens weer door de mand. Haar karakter staat in de weg. Ze stoot mensen af. Niet meteen maar wel zeker.

 15. Jan

  Ik kijk 100x liever naar Shelly dan naar Glenda Batta. Ze heeft het in de Amerikaanse show prima gedaan (niets nieuws van haar gehoord), toch is ze volgens mij kansloos om een grote carrière daar op te bouwen. Qua zangeres is ze daar toch echt 13 in een dozijn en haar leeftijd heeft ze zeker niet mee.

 16. Wyatt

  Typisch Nederlands om vooral simpel te doen.

 17. Meneer Kaktus

  Glennis zou ik graag eens ongenadig door de manege jagen.

 18. nitram

  Gelukkig is de glenice hype nu snel voorbij.

  We zullen je snel vergeten !

 19. danny

  Ik vond haar vreselijk maar ze heeft me nu geraakt met haar optredens. En ja ze heeft sterallures. Ik hoop van harte dat ze het red in America maar ben er bang voor.
  400 miljoen inwoners en 12 miljoen hebben AGT gezien. Het lijkt erop dat er nog geen gerichte plannen zijn voor Glennis. Haar amerikaanse droom gaat uit als een nachtkaars…Helaas

 20. Woeff

  @nitram

  Bek houwe, Martintje.

 21. Woeff

  @danny

  400 miljoen? Verder alles goed?

 22. danny

  @woeff 325,7 miljoen inwoners in 2017 . KLeine correctie.

 23. Glenda's Golddigger

  @danny Staat gelijk aan ongeveer 500.000 kijkers in NL. Kijkt dus vrijwel geen hond naar dat programma (ondanks de hype die ze ons door de strot willlen drukken).

 24. valerie

  Glennis heeft een geweldige mooie stem, zeer talentvol, als je tenminste van het genre houdt. Als mens echter zeer ordinair.

 25. Ron middelkoop

  Glennis is een ster, ik kom kijken 7 oktober afas
  Love ron m.

 26. Coeus

  Vooralsnog ontgaat het meneer Van Plateringen dat in Amerika de trend is dat wangedrag steeds minder wordt getolereerd.

 27. Wanny

  Als Lubach vlak voor de verkiezingen een politieke partij door de mangel haalt vindt iedereen het prachtig. Nu is het een klotestreek.

  Onzin. Zo’n filmpje heeft alleen zin als je het uitzendt wanneer het actueel is. Dat was afgelopen zondag. En als je meewerkt aan zo’n programma waarin er een mooi verhaal wordt geschetst, dan moet je niet zeuren als er grappen over worden gemaakt.

 28. SOLANGE

  Glenda Krijs moet dr bek houden….zijn zat van die imbecielen in Amerika ze verbeeldt zich heel wat en is gewoon een ordinair viswijf…

 29. jumbo

  Denk dat ze daar in Amerika ook snel door haar heen gaan prikken. Er zijn daar veel mensen die technisch goed zingen. De rest is niet ok bij haar. Maar goed, mijn mening maar hoor.

 30. Bianca

  Glennis irriteer ik mij mateloos aan, ze schreeuwt en dat maakt het er niet mooier op.
  Nee niet mijn smaak.

 31. Doe

  Hebben we in Nederland ook: Wendy van dijk, Jan Smit, Rene Froger, Gordon, Mathijs van nieuwkerk.

 32. Azerty

  Glennis Crazy is een gillende crackho er

 33. Ernst

  Verschrikkelijke stem heeft ze echter vreselijk knap wat ze in de US gepresteerd heeft.

 34. jaap knasterhuis

  nee kelly kan goed zingen

 35. Lies

  Steek je kop maar eens boven het maaiveld uit, hier in NL. Dan is het credo: doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Jammer hoe wij hier omgaan met onze talenten. Glennis is de beste zangeres en Trijntje komt daar vlak achteraan.
  Glennis heeft juist een Jordaneze Hollandse nuchterheid.
  Typisch Nederlands, deze reactie van hoe heet hij ook al weer? Zijn talent is roddelen en mensen naar beneden halen.

 36. Gijs

  @ Lies

  Hou komende maanden het nieuws maar goed in de gaten, dan zul je zien hoe “recht” de rug van Robbie S. is.

 37. Lies

  @gijs: doen we. Uiteraard heeft een Edwin Evers ook ooit voor het ‘grote geld’ gekozen. Maar dat is wel een dj die zichzelf blijft. Commercieel of NPO, hij blijft gewoon een goede dj. Dat geldt ook voor Stenders. Radiomakers pur sang.
  Ik had vanochtend tranen in mijn ogen toen ik Peter Heerschop’s zijn rubriek Lieve Marianne hoorde voordragen ivm het incident in Oss. Daar zit geen schrijntje commercieel belang bij.
  Op de een of andere heb ik dat gevoel niet bij een Ekdom of de heren Coen en Sander. En dat voelt de luisteraar.

 38. NW8

  @ Lies De afgunst druipt er weer van af ,dat vind je alleen in het artiesten vak
  Nijd en jaloezie! , zou dat ook zo zijn in de sportwereld Als een voetbalclub kampioen wordt staat iedereen te juichen, en oh wat fantastisch allemaal,
  maar in het artiestenvak kan dat waarschijnlijk niet
  Sraks wordt ewr weer een artiest gekozen voor het EU festival en half Nederland
  ziet het weer niet zitten of heeft kritiet op de keuze , Nederlanders moeten eens achter hun artiesten gaan staan, trots zijn , en meeleven als er successen worden geboekt,

 39. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  @Lies, hou mij er ff lekker buiten.

  Ik versta mijn vak als übertop radio DJ en ben zo oprecht als iemand (er is maar 1 extreme topper zoals ik natuurlijk) maar zijn kan.

 40. Sip

  Ik vind Glennis is voor mij ook geen ster en het nieuws over haar was wel wat overdreven, maar mensen moeten netjes blijven en haar niet zo door de modder halen.

 41. Kaaskijker

  Glennis is soms ordinair. Dat is dat Amsterdamse in haar. En niet vies van aandacht. Maar hey, de Shownieuws en de bladen zijn verzot op zulke sterren. En Glennis weet daar handig gebruik van te maken. Kop op he, we gunnen het succes haar vooral en soms ergeren we ons aan haar. Dat gaat hand in hand.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.