Jeroen Pauw beledigt Patty Brard live op televisie

Geplaatst op Thu 17 May 2018 om 9:35

Jeroen Pauw heeft zijn studiogast Patty Brard woensdagavond flink beledigd in de live-uitzending van zijn programma Pauw door te beweren dat zij er kennelijk niet zo veel haast mee heeft om haar dochter Priscilla weer in de armen te sluiten. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Het is al jaren algemeen bekend dat Patty Brard en haar dochter Priscilla elkaar niet meer zien, omdat Priscilla het gevoel heeft dat Brard er vroeger vooral voor de schijnwerpers was en niet voor haar.

Het is een van de onderwerpen die voorbijkomt in het nieuwe BN’er-programma In Therapie en daarom vroeg Pauw de televisiediva er ook naar. “Wie is die dame naast jou op deze foto?“, begon hij.

Brard: “Dat is mijn dochter.”

Pauw: “Ja, die heb je al heel lang niet gezien. Hoe lang niet?

Brard: “Acht jaar.”

Pauw: “Dat lijkt mij best zwaar.”

Brard: “Dat is elke dag weer een ding, ja.”

Pauw: “Is dat omdat jij haar niet wil zien of omdat zij jou niet wil zien?

Brard: “Nee, omdat er een soort boosheid is ontstaan omdat zij vindt – zoals ik vandaag teruggezien heb op oude materiaal – dat ik altijd werk en dat ik altijd bezig ben en niet genoeg tijd voor haar heb. Dat is waarschijnlijk ook helemaal waar geweest, maar gezien dat faillissement heb ik iets in mij gezet waardoor ik gewoon doorga om te overleven. Daarom brak ik ook net en zei ik: ‘Het is soms zo moeilijk om altijd maar sterk te moeten zijn’, omdat het je ook kwalijk genomen wordt.”

Pauw: “Maar oké, als je ziet en weet dat je daardoor je dochter verliest, dan zou ik toch denken: dat moet ik oplossen. Of niet?

Brard: “Maar dat doe ik ook wel, maar dat hoef ik jou hier niet te vertellen.”

Daarop zei Pauw iets waar Brard niet blij van werd: “Nee, zeker niet, maar als je zegt: ‘Ik heb haar al acht jaar niet gezien’, dan heb je daar denk ik nog niet echt heel veel haast mee gemaakt.”

Brard geërgerd: “Nou, dat zijn jouw conclusies. Dit is nou precies het verhaal van de therapie dat je sommige dingen wel bespreekt en sommige niet, en ik bespreek met jou niet in hoeverre ik wel contact met haar probeer te krijgen of niet.”

Boos op Sophie Hilbrand

Pauw: “Jouw dochter zegt namelijk…

Brard: “Dat is een tijdje geleden, hè, dat instartje dat je nu waarschijnlijk wil laten zien.”

Pauw: “Nee, ik weet niet of ik iets laat zien, maar ik bedoel het gesprek met Sophie. Daarin zei ze: ‘Ik houd van Patty, maar ik haat Patty Brard.‘”

Brard: “Ja, dat is een tijd geleden. Zij is vreselijk mediaschuw, maar sprak toen tot mijn grote verbazing wel met Sophie Hilbrand die haar een goede worst had volgehouden om dat interview alsnog te doen. Dat neem ik Sophie nog steeds kwalijk. Dat doe je niet met kinderen, vind ik, want die zijn niet in staat om te zien wat ze wel en niet moeten doen qua media. Terwijl ze media haat, heeft ze het interview wel gedaan.”

Overigens herkent Brard zich niet in het beeld dat Priscilla in dat interview schetste. “Voor mijn idee liggen Patty en Patty Brard niet heel ver van elkaar vandaan.

In Therapie begint vanavond om 20.30 uur op RTL 5.

Foto: Pauw
37 Reacties op “Jeroen Pauw beledigt Patty Brard live op televisie”


 1. Donderdag

  Wat een onzin. Waren gewoon terecht vragen naar de reden.

  Pauw krijgt ook al de schuld dat hij minister Gappertje in problemen heeft gebracht van die pulp journalist (de zoon van).

  Pauw doet gewoon zijn werk wat glibberaal Tan niet doet.

  Het is nooit goed.

  GA zo door Pauw.

 2. Pierre

  Klopt donderdag, iedereen weet dat ze mee doet om weer in de belangstelling te staan. Zal die dochter leuk vinden dat moeder weer eens alle ellende op gaat rakelen op de tv. Waarom moeten wij weer met dat gezeik van die vrouw lastig gevallen worden.

 3. Jan

  MC, please zoveel spellingsfouten…..LOL
  Verder, ik heb wel een zwak voor Brard,toegegeven een bitch met een gigantisch grote bek, maar daarnaast wel een survivor in de media-jungle.
  Denk dat ze haar gaan inlijven bij Boulevard als entertainment-deskundige.

 4. piet

  Die Pauw heeft er geen donder mee te maken hoe het zit tussen moeder en dochter.

 5. Bears' den

  Bordeliner heks, ga weg!
  Wordt misselijk als ik jou hoor praten..

 6. Bep

  Goed doorgevraagd Pauw want inderdaad hoeft het geen 8 jaar te duren maar Patty kan niet zonder aandacht en Pris gruwelt ervan. Het verbaast me dat rustige Antoine hier geen rol in kan spelen. Alleen anoniem omgaan met Pris zonder alle bladen en camera’s erbij te halen, dat had toch gekund?

 7. Erik

  Prima interview van Pauw. Dat zijn toch de relevante vragen die je als kijker wilt weten.

 8. Rubicon

  Eens met dat Brard survivor is maar hier slaat ze plank wel beetje mis. Dochter is geen kind meer me dunkt (dik in de dertig) en zelf kiest ze er voor dit geschil in de media uit te vechten. Bovendien kan ik me voorstellen als de hele tijd ma dit in media vertelt dochter op een gegeven moment een eenmalig afgewogen interview geeft met haar verhaal.

 9. lopi

  Brard is natuurlijk de dikke dame van het circus. Weinig talent, dus altijd veel stampij maken. Begrijpelijk dat een dochter niet zit te wachten op een moeder met een klysma op de buis. Ze lijdt aan dezelfde persoonlijkheidsstoornis als Gordon en heeft daarom ook met iedereen ruzie. Vervang Ibiza door Z-A en de verhalen zijn identiek.

 10. Graatje

  Pauws opmerking dat ze geen haast heeft slaat inderdaad nergens op. Als iemand jou niet wil zien en jij blijft maar achter diegene aan vangen, dan drijf je haar almaar verder weg.
  En Patty, Priscilla is jouw kind, maar niet ‘een kind’. Ik kwam haar zo’n 15 jaar geleden nog wel eens tegen op houseparty’s, en daar kom je voor je 18e niet binnen. Priscilla zal nu dus in de 30 zijn.

 11. Jose

  Die ouwe Paay zit (natuurlijk) ook weer in dat programma hoor, kunnen we we weer naar dat gezever luisteren over dat plassex filmpje. maar goed het is weer aandacht en levert een leuk bedrag op.

 12. Tim20 MJ

  Was helemaal niet beledigend. En Patty was ook helemaal niet bijzonder geërgerd. Vreemd artikel

 13. tja

  En jullie zijn allemaal jaloers.. tatatatatatadadadada Zij heeft wat jullie niet hebben succes en veel geld een fatastisch leven op Ibiza en hier in Nederland.

 14. Kaas

  Lekker iedereen over één kam aan het scheren, tjaatje?

 15. rook

  patty draait door!!!

  ze weet precies wat gebeurd is!!!!!!!!!

  Altijd me mond dicht gehouden,

  zal ik het vertellen Patty.

 16. Ron

  Pauw ging er wel heftig in, maar hé dat is wat Tan laat dus in die zin een uitstekend gesprek met relevante vraagstelling. En dan kan mevrouw Brard daar misschien niet van gediend zijn maar dan had ze maar bij Tan moeten gaan zitten. Dan weet je dat je met een ‘aai over je arm’ wordt geïnterviewd.

 17. Appelsap

  Ieder huis heeft zijn kruisje… kijk eerst eens naar jezelf, en los dat op voor je commentaar levert mensen

 18. SOLANGE

  Donderdag en Bep helemaal gelijk Aandachtsorgel Patty moet weer zonodig en weer afvallen ….die heeft met iedereen ruzie…vreselijk mens hoe kan je als Antoine met zo een mens dealen….Vindt zichzelf geweldig en zit altijd in de slachtofferrol net Gordon

 19. Bloem

  Patty doet Alles om aandacht te krijgen…positief of negatief maakt haar niet uit…de prijs die zij er voor betaald heeft is hoog…namelijk verlies van haar dochter…ik denk dat zij borderline heeft…dan doet ze mee aan een programma om jonge moeders te begeleiden. .wees zelf eerst een moeder voor je dochter en dan doe maar mee aan dat soort programma’s.

 20. Patty Fart

  Patty bespreekt het niet met Pauw maar de gehele natie mag vervolgens in de stinkende beerput van Brard gluren. Voor een paar centen zet zij haar dochter weer te kijk op de buis.
  Zelf zal wel vergeten zijn hoe ze met een dildo in haar mond het werkterrein van haar dochter besmette en de ene na de andere kerel in huis haalde.
  Ik geef Priscilla groot gelijk om afstand te houden. Haar moeder is niet veel anders dan mevrouw Paay en iedereen weet wat óók zij aan ellende verspreidt.
  Nog altijd hebben deze mevrouwen niks geleerd en schuiven ze hun verantwoordelijkheid af op slappe excuusjes.
  Dweilen met de kraan open en in het bijzonder bij mevrouw Paay. :P
  Narcisten als deze mevrouwen veranderen niet. Daar heb je geen zogenaamde psychiater voor nodig.

 21. ali

  PFFFFFFFF lekker intressant Patty en haar dochter……wie kan t schelen.

 22. tja

  He Kaas… Taaaadddaaaaaa

 23. Manon

  Jongens toch, zie wat jullie doen.
  Je druk maken om niets.
  Vindt je het niks kijk dan niet.
  Dit is wat media dus doet, de boel oplaaien en iedereen werkt hier aan mee laat gaan!!!!!

 24. robb

  Pauw weet ook dat Patty het aan haar zelf te wijten heeft ,in haar real life tv heeft ze haar dochter ook betrokken die is daar niet goed uitgekomen dat is de reden van de breuk.

 25. StefanV

  Ik vind “beledigen” een groot woord hier. Pauw deed een onterechte aanname. Dat was voor Patty Brard minder prettig en dat gaf ze duidelijk te kennen. Ik vind het trouwens heel moedig van Patty Brard dat ze zo openhartig sprak over de problemen die ze ondervindt.

  Ik deel ook niet de mening dat ze haar dochter te kijk zette. Ze gaf antwoord op vragen en een aspect van het faillissement is dat ze zich volledig op werk stortte om de schulden af te betalen en daardoor te weinig aandacht had voor haar dochter.

 26. anoniem

  Wordt het niet tijd om een iq-test te doen voordat iemand op tv komt? :-P

 27. Weg Ermee

  Pauw wordt steeds meer NSO Boulevard!

 28. Johan van der Biezen

  Sinds Tan almaar wordt weggezet als een waardeloze interviewer in zijn show, wordt Pauw in mijn ogen steeds arroganter. Wat een impertinente vragen. Gewoon op sensatie blust is deze man. Gelukkig is Patty niet op haar mondje gevallen.

 29. Niemand

  Wil zich er eigenlijk niet mee bemoeien
  Er over praten
  Zegt dat Er teveel BN ers zijn.
  Heeft geen problemen
  Nooit een mening
  Kan het leven plannen
  Weet het beter
  Heeft het ooit gedaan…
  Weet hoe het werkelijk zit
  Heeft een perfect leven.
  Zit te wachteñ op brutale prive- vragen
  Heeft respect voor elkaar in Nederland.

 30. Yuwan

  Ik mag hopen dat ze alles heeft gedaan om weer in contact met haar dochten te komen…8 jaar is zonde.

 31. Ano Nymous

  Ach gut. Gaat mevrouwtje Brard nu huilie huilie doen?
  Dezelfde mevrouw Brard die alles en iedereen afkraakt en beledigd in de media als ze de kans krijgt?
  Snel van de buis deze irritante mevrouw…
  Vrouwelijke equivalent van Gordon.

 32. Mike

  Drugs, mannen, Pris heeft met haar ma heel veel meegemaakt en er terecht een streep onder gezet. Dat komt ook nooit meer goed.

 33. Marian

  Wat zag ik een sterk en autenthiek wijf een survivor. Dat ze niet altijd aardig gevonden word begrijp ik. Deze mevrouw gaat onechtheid uit de weg is authentiek en daar kunnen een hoop mensen niet mee omgaan. Is ook prima. Ieder zijn ding. Maar ik zag een sterke patty die het heel goed deed bij Pauw. Hij stelde ook de goede vragen. En ze wist daar prima op te reageren. Dat ze geen contact heeft met dochter is ontzettend jammer en ongetwijfeld groot verdriet in haar leven. Ik zou zeggen Pricilla omarm je Moeder ze is niet perfect hoeft ook helemaal niet. Maar is wel iemand om trots op te zijn. Chappeu Patty!

 34. Joop55

  Die dochter is waarschijnlijk net zo’n diva als Patty zelf, raar hè dat twee dezelfde karakters botsen met elkaar.

 35. aammehoela

  Wat een ongelooflijk eng gezicht heeft ze gekregen. Heb haar jaren niet meer gezien, kijk niet naar haar programma’s. Maar de conclusie dat je van botox alleen maar enger er uit gaat zien is nu wel duidelijk. Je zult de hele dag maar tegen zo’n gezicht moeten kijken, verschrikkelijk.

 36. Anita

  @aammehoela
  Ze ziet er juist prima uit!

 37. Yamilah

  Hoe drank heeft ze bij de Mitra afgerekend in 8 jaar?
  Daar kun je waarschijnlijk een hele nieuwe Mitra vestiging van bouwen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.