NRC, Parool en Telegraaf over nieuwe RTL Late Night

Het NRC Handelsblad, Het Parool en De Telegraaf zijn net als het AD goed te spreken over hoe het nieuwe RTL Late Night met Twan Huys in elkaar zit, maar ze vinden wel allemaal dat het erg lijkt op wat we al hebben. Dat is te lezen in de kiosk. Rob Goossens van De Telegraaf denkt dat RTL 4 nu iets biedt op de late avond wat we al hebben. “Ik vond de sfeer aan tafel prima, maar ik vond de sfeer wel heel erg op die aan de tafel van Jeroen Pauw lijken. Dat lijkt me niet per se een goed teken.”

Hij vervolgt: “Humberto deed het juist fantastisch door iets anders te bieden dan we gewend waren, maar met Huys krijgen we er meer van hetzelfde bij.

College-Telegraaf-journalist Wouter de Winther: “Het zat journalistiek goed in elkaar en de gasten waren interessant, maar het is eigenlijk wel gewoon hetzelfde als op NPO 1 te zien is, maar dan met een andere presentator en een ander decor, maar wel met een talkshowtafel met vier of vijf gasten. Wat dat betreft is er niet heel veel verandering op dat vlak.

Het Parool vindt het programma goed, maar is niet verrast. “De verrassing zat niet in de eerste uitzending. RTL Late Night met Twan Huys kende een ronduit brave start. En terwijl, o ironie, Gerard Joling zijn nieuwe single mocht pluggen bij Pauw, wilde de eerste show van Huys maar niet swingen.

En Arjen Fortuin van NRC Handelsblad: “RTL Late Night is door de vernieuwing een stuk meer op de concurrenten Pauw en Jinek gaan lijken. Maandagavond laat kon Huys terugkijken op een geslaagde eerste talkshow – wat een aardige basis is om later afleveringen te maken die niet lijken op wat we al hebben.”

Lees ook:
Voorzichtige start voor RTL Late Night met Twan Huys (vanochtend)
Angela de Jong vindt nieuw RTL Late Night te kil (vanochtend)
Boulevard-expert vindt nieuw RTL Late Night sfeerloos (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen