Boulevard-expert vindt nieuw RTL Late Night sfeerloos

Eric de Munck, de televisiekenner van RTL Boulevard, vindt het nieuwe RTL Late Night met Twan Huys sfeerloos. Na één aflevering heeft hij al genoeg gezien van de talkshow van Twan Huys. Dat laat hij weten op zijn website Pulp. Zelf heeft De Munck zowel voor Barend & Van Dorp als voor RTL Late Night met Humberto Tan gewerkt. “Ik ben opgevoed in tv-land met het gegeven dat je voor het slapen gaan moet lachen. Dat je het slechte nieuws zoveel mogelijk moet vergeten“, zegt hij.

Om die reden zegt hij programma’s als Pauw en Nieuwsuur te mijden. “Als ik politiek nieuws wil horen, of de ellende die we dagelijks over ons heen krijgen wil zien, dan kijk ik wel naar het NOS Journaal. Op de late avond wil ik vermaakt worden, met amusement. En muziek.”

De Munck is daarom gek op Amerikaanse latenightshows, die aan elkaar hangen van grote sterren en leuke items. “Bij Twan Huys is daar niets van te ontdekken.”

Het leek wel de NPO, aldus De Munck. “Het is Pauw twee punt nul. En dat mag niet op RTL 4 als je het mij vraagt.”

Huys kan volgens hem wat leren van Barend & Van Dorp. Zij behandelden óók serieuze onderwerpen. “Maar ze brachten óók sfeer. En bovenal iets unieks.”

Hoe goed Twan het ook doet en hoe prachtig het decor ook gelukt is, voorlopig geef ik mijn nachtrust niet op voor RTL Late Night met Twan Huys.”

De column van Eric de Munck kunt u hier lezen.

Lees ook:
Voorzichtige start voor RTL Late Night met Twan Huys (vanochtend)
Angela de Jong vindt nieuw RTL Late Night te kil (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen