Headlineblokje Boulevard nu oranje in plaats van wit

Het was gisteren een spannende dag voor de fans van RTL Boulevard, want anchor Luuk Ikink had ’s middags op Instagram een hele nieuwe vormgeving aangekondigd. “Vanavond begint het nieuwe tv-seizoen en ondanks dat we de hele zomer hebben doorgewerkt, hebben we toch nieuwe vormgeving“, verklapte hij. Uiteindelijk bleek er niet veel te zijn veranderd. Het headlineblokje dat naast Ikink verschijnt als hij het laatste shownieuws bespreekt is nu oranje in plaats van wit.

Na het openeingsitem van RTL Boulevard en voorafgaand aan het laatste item heeft Ikink altijd een blokje waarin hij puntsgewijs een aantal nieuwtjes bespreekt. Naast hem verschijnen de onderwerpen opgesomd in een blokje.

Voorheen was het blokje wit gekleurd met oranje tekst, maar nu is het blokje oranje gekleurd met donkeroranje tekst.

RTL Boulevard trok maandag 756.000 kijkers (20 procent).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen