Luuk Ikink legt uit waarom headlineblokje nu oranje is

Geplaatst op Tue 11 Sep 2018 om 15:30

RTL Boulevard ziet er al een week anders uit dan voorheen. Het headlineblokje dat twee keer per aflevering naast Luuk Ikink verschijnt is sinds een week niet wit maar oranje. Daar is bewust voor gekozen. Dat heeft de presentator laten weten op Radio 538. Ikink kondigde vorige week vlak voor de uitzending aan dat RTL Boulevard een nieuwe vormgeving zou introduceren, maar dat viel allemaal wel mee. Het gaat dus vooral om het headlineblokje. Maar achter de nieuwe kleuropstelling zit wel een gedachte.

De presentator legt uit dat de kleuren bewust zijn veranderd. “Je moet op een gegeven moment toch blijven verrassen. Ik zat wel lang na te denken en toen zag ik die ster van ons en die is oranje. Toen dacht ik: dit is het, die blokjes moeten ook oranje. Dan ga je toch dingen veranderen.

Wie was er allemaal betrokken bij deze restyling? Grappend: “Dit is begin vorig jaar begonnen en we zijn hier nu aanbeland. Daar zijn toch wel een aantal schuiven overheen gegaan, tot de hoogste bomen van RTL.”

Het is gekkenwerk, hè, niet normaal. Je hoort de kijker bijna denken: jeetje, wat is dit een grote verandering. Het is ongelooflijk.

Foto: RTL








11 Reacties op “Luuk Ikink legt uit waarom headlineblokje nu oranje is”


 1. Ron

  Heel RTL is met nieuwe vormgeving bezig, dat transparante logo nu is ook een stap die ze gemaakt hebben, wat ze echt veel eerder al hadden moeten doen. Het is nog steeds te lang in beeld in oranje, maar het is al beter dan dat het was. Nu doorpakken.

 2. SOLANGE

  Lekker belangrijk…..pfffffffffff

 3. Hillie

  Dan ga je dingen veranderen… diep triest

 4. Tim Klensman

  en nu nog de grootste verandering aanbrengen in het programma

  Luuk op staande voet ontslag, en opvolgen door een echte showkenner die alle contacten heeft, noem een Patty Brard, Aran Bade of desnoods Jan Uriot, alles beter dan die brilsmurf die van toeters nog blazen weet

 5. Mark

  …en toen zag ik die ster van ons en die is oranje…

  Soms teveel paprika chips gegeten?

 6. marc

  Luuk wie?

 7. Remco Terhorst

  Sarcastisch bericht over sarcastische vraag op de radio. En iedereen tuint er in. Lekker.

 8. Markies de Schade

  Luuk wie?

 9. MuloMan

  Daar heb je die zeikbril weer. Pleur toch op man!

 10. Simon stokvis

  Wat een stelletje nitwits reageren er hier weer telkens… tering

 11. Ziggy

  Als er voor zo’n kleine verandering ─ van oranje/wit naar bijna helemaal oranje ─ tot aan de hoogste regionen binnen RTL over vergaderd moet worden, snap ik wel dat de overige RTL programmering en programma’s er zo bekaaid afkomen: er wordt te veel geld uitgegeven aan pietluttige zaken wat ten koste gaat van de rest van RTL.

  ‘t Lijkt de NPO wel !

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.