SBS 6-sterren verwelkomen Jan Versteegh: ‘Hé Jan!’

Jan Versteegh werd maandagavond in het programma Shownieuws verrast met een filmpje waarin SBS 6-sterren hem welkom heten bij Talpa TV. Dat was te zien in de showrubriek. Het rijtje sterren dat Versteegh welkom heette deed de kijker er gelijk aan herinneren dat de sterrenstal van SBS 6 nou niet bepaald indrukwekkend is. Zo kwam onder meer Kim-Lian van der Meij in beeld, die ook voor ‘grote shows’ naar SBS kwam. “Hé, Jan, wat een topnieuws jongen op deze grauwe maandag!

Ook Winston Gerschtanowitz kwam aan het woord. “Jan Versteegh… Jan Versteegh… Dat is toch die nieuwe jongen van SBS? Ja, dat ga je natuurlijk nu krijgen, hè, Jan? Nou, van harte welkom hoor. Het is hier heel gezellig.

Zijn vrouw Renate, die Shownieuws presenteert, zei: “Ja, bij mij is het gewoon maandag-wasdag, maar het is blijkbaar ook Jan Versteegh-overstapdag. Heel veel succes en welkom bij de club.

Leonie ter Braak: “Hé, Jan, tof nieuws man. En welkom bij Talpa.

En tot slot Viktor Brand: “Hé, Jan, van harte gefeliciteerd jongen. Wat een prachtig nieuws. Ik wil je heel graag welkom heten bij deze mooie club en je heel veel succes en plezier wensen bij alle grote uitdagingen die op dit moment op jou staan te wachten.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen