Willibrord sliep helemaal niet in capsulehotel voor RTL 4

Geplaatst op Tue 11 Sep 2018 om 16:15

Het RTL 4-programma Beter Laat Dan Nooit, waarin vier tv-dino’s op reis gaan door Azië, zit niet helemaal eerlijk in elkaar. Zo heeft Willibrord Frequin helemaal geen nacht doorgebracht in een Japans capsulehotel, zoals in de eerste aflevering werd gesuggereerd. Dat zei hij vanochtend op Radio Veronica. Frequins vrouw, die ook in de radiostudio was, zei zich te verbazen dat Frequin de capsule in ging. “Dat heeft mij verbaasd. Dat hij zich eigenlijk als een mak schaap…“, begon ze.

Toen onderbrak Frequin hem: “Nou, ik zal je vertellen: na de opnamen heb ik lekker een hotelletje genomen, maar dat mag niemand weten.”

Giel Beelen: “Is dat echt waar? Meen je dat, Willibrord? Ben je echt alleen voor het shot gaan liggen of zit je nou stoer te doen?

Frequin: “Nee.”

Beelen: “Jij hebt daar niet overnacht?

Frequin: “Nee, man, dat is claustrofobisch, flikker op.”

Verder gaf Frequin nog aan dat hij een vervolg verwacht. “Er wordt wel over gesproken, maar dat mag ik niet hardop zeggen. Als de kijkcijfers goed blijven, dan zit het er dik in. Dan gaan we naar Zuid-Amerika.

Foto: RTL
20 Reacties op “Willibrord sliep helemaal niet in capsulehotel voor RTL 4”


 1. Hooftstraat

  RTL Luxemburg staat voor BEDROG, ik snap echt niet dat de mensheid anno 2018 nog TV kijkt.

 2. HalloJumbo

  Zijn we er tóch ingetuind.

 3. fredson

  Dit zag echt helemaal niemand aankomen!

  Oh wacht..

 4. geen stem

  Zorg premie volgend jaar fors omhoog .
  Als we alle illegalen en asylzoekers het land uitzetten wordt de ziektekosten verzekering goedkoper.
  Zij teren op de Nederlandse belastingbetaler .
  Ik ben het zat.

 5. Panda

  Geen stem… had je maar geen stem.

 6. Floddero Flunk

  Hey lieve geen stem. Leuk dat je het zat bent, maar ga je er zelf ook nog iets aan doen behalve anoniem je diarree uitkotsen op het intraweb? Want daar bereik je zo ongelofelijk veel mee ihihihih :D

 7. Tim20 MJ

  Alsof dat een verrassing is. Geer & Goor slapen ook nooit samen zoals je op tv ziet. En nee, ook Chantal Janzen blijft niet écht slapen in het huis van haar gast, wat ik dan wel weer schaamteloos vindt omdat dat het ‘format’ is. Oh well.

 8. Kattie

  We worden met alles voor de gek gehouden .heb gelezen dat in dat progamma bijna alles nep is .heb een aflevering gezien meteen genoeg gezien snap niet dat het zo.n hit is

 9. Hillie

  Met dit soort bedrog kan ik prima leven. Het bedrog wat ik vanmiddag hoorde tijdens het vragenuurtje, daar word ik helemaal dol van. Semantiek in optima forma. Hoe kan ik de leugen verkopen. Horendol word je van die Rutte.

 10. robb

  geen stem ;Als ieder nu een stopte met roken en alcohol en gezonder ging eten word het heel goedkoop.

 11. Martijn

  Ik vind dat geen stem het land uit moet omdat hij/zij de taal niet machtig is :)

 12. Simon stokvis

  Lol… als iedereen stopt met roken en et het nuttigen van spiritualien verliest de staat mega veel inkomsten accijns waardoor de andere dingen weer duurder worden…

 13. Yogchum

  @Robb, da’s nog helemaal niet zeker. Als je genoeg zuipt en rookt, leef je jaren korter. Betaal je ook helemaal niets meer.

 14. robb

  jullie hebben gelijk ook werklozen in de zorg dan gaan we maar gewoon door .

 15. ali

  bij expeditie robbinson eten sommige als de camera,s niet draaien ivm dokter voorschriften t is allemaal nep alles voor de kijkcijfers ze hebben allemaal een zwijgplicht in hun contract , ze krijgen dik voor betaald

 16. Iam

  De verhalen zijn mooier dan de wekelijkheid. Geloof me dat zit in de mens en dat komt in de hele maatschappij in al haar facetten voor.

 17. chris

  Frequin hangt van leugens aan elkaar, begon al jaren terug bij Brandpunt, waar hij werd ontslagen.

 18. Wat

  Beste “geen stem”, wat heeft jouw reactie met dit bericht te maken??????????

 19. Robert

  Mag die Willie wel, neem er nog maar eentje in het café.
  En Ali heeft gelijk, dat Robinson is ook fake tegenwoordig, kan toch ook niet anders, zijn cameramensen en van alles bij.
  En op sommige eilanden wat lokale bevolking.
  Als je naar dit soort programma’s kijkt moet je er maar niet teveel over nadenken.
  Verder vond ik die oude knarren wel grappig, alleen die Olcay die dan een heftig gesprek heeft met Barry, ja het hoort erbij zullen we maar zeggen.
  Gasten hebben mooie trip gemaakt.

 20. jroen

  Seizoen 2 is prima. Maar er zijn genoeg andere oudere bn’ers die in het plaatje passen..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.