Jeroen Pauw onthult leernichtfoto Linda de Mol

Geplaatst op Fri 28 Sep 2018 om 10:00

De leernichtfoto van Linda de Mol is boven water gekomen. Jeroen Pauw liet hem donderdagavond zien in zijn talkshow, waarin de tv-koningin te gast was. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. LINDA-hoofdredacteur Jildou van der Bijl verklapte deze week in RTL Boulevard dat het aanvankelijk helemaal niet de bedoeling was om Arie Boomsma op de cover van de allereerste l’HOMO te zetten, omdat er een cover was gepland met de sterpresentatrice als leernicht. 

Negen jaar later komt de geplande coverfoto met De Mol alsnog aan het licht. “Deze heeft het nooit gehaald. Dat was voor de allereerste l’HOMO. We hebben deze foto gemaakt, want we dachten: als we het voor het eerst doen, dan ga ik eerst zelf op de cover en daarna homoseksuele mannen“, legde ze uit aan Pauw.

De Mol: “Maar toen hadden we een hele mooie modereportage met Arie Boomsma gemaakt en hij werd bij de EO ontslagen op grond van het feit dat hij in de l’HOMO kwam. We besloten hem op de cover te zetten, omdat het eigenlijk meteen aangaf dat Nederland nog helemaal niet zo tolerant is op het gebied van homoseksualiteit als wij misschien wel denken.”

Lees ook: Linda de Mol wilde als leernicht op cover l’HOMO (woensdag)

Foto: LINDA., BNNVARA
13 Reacties op “Jeroen Pauw onthult leernichtfoto Linda de Mol”


 1. Albert Verlinken

  KWETSEND!!!!!!!!!! Alle deugmensen moeten nu gelijk adverteerders in de Linda bellen om ze over te halen te stoppen met adverteren in dat blaadje! René van der Gijp met een dames pruik was een schande en dit dus ook! Met pek en veren Linda het land uit schoppen!!!!!!!

  Of zoals van der Gijp zou zeggen: ‘Laat gaan joh!’

 2. Vrede

  Niet gezien maar iedereen ging vast hard schaterlachen.

 3. Wilhelmus

  Was n heel leuk gesprek met n sympathieke vakvrouw. Linda doet het goed .Ze heeft dan ook n prettige uitstraling. Nooit uit de hoogte of kapsones.

 4. Botte Nelis

  Niet eens vermeldenswaardig.

 5. Gerard de Jolige

  @Albert Verlinken: De pruik bij vd Gijp was om te provoceren, de pruiken op de cover zijn een knipoog naar Linda. Je snapt het nog steeds niet he?

 6. anoniem

  linda

  reacties blijven weg

  pas op

  het volk begint langzaam van je afkeer te nemen

  pas op voor je imago

 7. SOLANGE

  Gun factor heeft ze niet meer… maakt zich onsterfelijk belachelijken die bladen zijn te duur te veel fotos en onzinnige onderwerpen..

 8. Mark

  Een vrouw kan toch geen leernicht zijn, of wel. Of heet dat dat leerneef?

 9. Bassie

  Dit was min dertig kilo

 10. HanzWorsd

  Bedank adobe maar voor het beschikbaar stellen van de software om die dikke pens te doen afslanken.

  Linda de mol staat voor alle nederlandse vrouwen, boven de 35 gaat het rap achteruit qua verzorging, BMI en aantrekkelijkheid.

 11. KeesVee

  Als Linda praat over Nederland, bedoelt ze eigenlijk de consumentendoelgroep van Unilever.

 12. LD

  Daar zag ze dr nog goed uit zeg.

 13. Lala

  Deze foto heb ik tijden geleden al gezien bij Humberto toen Arie Boomsma daar was over het jubileum van de L’Homo. Dus wat een onzin!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.