Geert Wilders gunt Olcay Gulsen geen blik waardig

Geplaatst op Wed 19 Sep 2018 om 11:15

Olcay Gulsen deed dinsdag voor het tweede jaar op rij verslag van Prinsjesdag voor haar programma RTL Boulevard, maar het is haar ditmaal niet gelukt om PVV-leider Geert Wilders te spreken. Dat zei ze in de rubriek op RTL 4. Gulsen kreeg Wilders vorig jaar wel te spreken, maar dat interview verliep nogal stroef; de politicus kon het niet echt waarderen dat ze met een kappersbon kwam aanzetten. “Nee, hij was absoluut niet blij en vandaag liep hij gewoon een enorm rondje om me heen.”

Wilders wilde ditmaal niet met Gulsen geconfronteerd worden. “Ik had een cadeautje bij me voor hem, dus ik zei: ‘Geert, Geert!’ Hij wilde het niet accepteren. Hij gaf me geen blik waardig.”

Wat voor cadeautje had ze dan meegebracht? “Ik had dus iets heel nuttigs meegenomen, namelijk een heel goede haarvoeding. Een soort van masker. Hij heeft namelijk droog haar. Een goede, voedende masker zou een wereld van verschil maken.”

Bridget Maasland: “Hij had nu ook iets voor zijn huid nodig. Het leek wel alsof hij vandaag een soort pancake-foundation op had. Heb je dat gezien?

Foto: RTL
33 Reacties op “Geert Wilders gunt Olcay Gulsen geen blik waardig”


 1. Meneer Kaktus

  Ik zou Olcay zeker niet links laten liggen!

 2. Ron

  Heeft Wilders toch een beetje klasse en zelfrespect. Goed zo.

 3. Tvkijker

  Natuurlijk ga je haar uit de weg als je met serieuze zaken bezig bent.

  De opmerking van Bridget zegt overigens ook weer erg veel, lekker inhoudelijk. Niet raar dat Blvd zo slecht scoort.

 4. Erik

  Volledig terecht van Wilders, ik zou precies hetzelfde gedaan hebben.

  Aandachtsgeile meid, bah.

 5. Appelsap

  Kan ik goed begrijpen… waarom moet je je door zo’n … in de … laten nemen voor RTL boulevard…

 6. Robert

  Ik snap echt niet dat je dat kind nu overal ziet, die moet toch wel een paar keer haar broek hebben laten zakken of zo.
  Bridget ook nog even duit in het zakje doen, Wilders heeft in deze groot gelijk.
  Benieuwd waar die Olcay vanavond weer zal zitten.

 7. Simon stokvis

  Ik heb voor haar dan ook nog wel een cadeautje…

  Ondernemen voor Dummies

 8. blahblah

  Wat flauw. Zullen we Olcay Gulsen ook steeds als we haar zien de uitkeringsgegevens van haar voormalig personeel geven die op straat staan omdat zij haar tv-optredentjes belangrijker vond dan het runnen van haar bedrijf.

 9. echt niet

  Wat moet dat achterlijke schaap op het Binnenhof?
  Mislukte onderneemster die hiermee de kost verdient….triest

 10. Godefroy France

  Waarom moeten we deze aandachtshoer te woord staan, het is de klasse van Geert Wilders dat hij aan dit spelletje niet meespeelt, BNNers van dit niveau moeten bij flutprogramma’s gaan zeiken, daar zijn ze voor !

 11. Arie

  Goede reaktie van Wilders

 12. Bea

  Olcay Gulsen onze Turkse medelander en Bridget Maasland die er zelf niet meer uitziet hebben commentaar op Widers? Ga heen stelletje mutsen.

 13. Ad

  Gulsen en Maasland, het Tweedekamergebouw is geen feestzaal waar je feestnummertjes opvoert. Ik ben absoluut geen fan van Wilders, integendeel zelfs, maar ik hoop dat ieder kamerlid afstand neemt als dergelijke figuren je een microfoon onder de neus duwt om een feestnummertje te kunnen maken.

 14. q8

  had wilders haar geen botoxbon kunnen geven ??

 15. Tom

  Tyf op met geert wilders ze haf hem in zijn buik moeten trappen

 16. Jw

  Waar hebben we het over? Wilders ia allochtoon en Budett ook. Iedereen in dit land is zowat allochtoon.

 17. Deadly Viper

  Met z’n peroxide mozart kapsel ziet er toch niet uit man.

 18. Jw

  Laar Wilderrs en Budett of hoe die man heet doorgaan met hun xenofoob gedrag, straks zullen we zelf onze kazen en ´tulpen´ moeten vreten. Van alles roepen is heel stoer maar het gaat uiteindelijk toch om de centjes om dit land welvarend te houden.

 19. Waalwijker

  Ik herinner me haar nog van vroeger van het steegje achter de Markt. Toen nam ik kadootjes voor haar mee. Gelukkig waren haar lippen toen nog niet van plastic anders was ik nu nog niet aan me gerief.

 20. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Duidelijk signaal van Wilders. Zoals altijd laat hij aan duidelijkheid niets te wensen over. Dit in tegenstelling tot vele vele vele andere politici en ambtenaren in Den Haag en in de grote steden. Nee, ben zelf geen PVV-stemmer. De partij/beweging heeft wel vaak goede ideeën voor dit land. Maar dat heeft FvD ook. Leuk dagje vandaag op TV, “politiek24” van NPO. (Enige goede en nuttige staatszender trouwens)

 21. Kattie

  Ik zou ook niet met jaar geconforteerd willen worden. Over het paart getilde mevrouw

 22. frans

  Olcey. ..het vrouwtje dat zogenaamd haar bedrijf van de hand deed een paar maanden voor het faillissement. Snel nog even een hoop geld uit het bedrijf trekken en dan krokedillen tranen staan huilen bij Rtl boulevard.
  En het personeel in ellende achter laten

 23. Dennis

  Top van Wilders!👍

 24. Herrie

  Olcay weet helemaal niets van politiek dus die loop je natuurlijk voorbij daar is niets vreemds aan.Je loopt sowieso al die deskundigen van Boulevard voorbij want daar kun je geen gesprek mee voeren.Wilders had haar wel even naar de naam van onze minister-president kunnen vragen dan staat ze er volgend jaar tenminste niet meer.

 25. Japie

  Ik zou ook met een boog om die onbetrouwbare opgespoten breedbek heen lopen.

 26. Britt Scholte Lover

  Olcay die opgespoten lippen vrouw met nep tetten

 27. riet

  En terecht want geert richt zich alleen op de mensen die van en voor de nederlandse cultuur zijn

 28. Madeleine Vonk

  Belachelijk aanbod, een kappersbon en of een potje haar moisturer. Heeft niets met een Turks/Nederlands conflict te maken, maar met gebrek aan klasse. En die pancake? So what? Nederlandser kan het niet Wilders. Kunt gelijk bij Heel Holland Bakt….

  Olcay die bij |Ranking the |Stars zei, dat zij alleen in het begin heftige sex heeft met haar vriendje en het daarna verslapt. Moet die haar moisturizer niet ergens anders op Olcay?

 29. TT

  “Hij gaf me geen blik waardig”, “hij liep gewoon een enorm rondje om me heen.” Tjonge jonge eerst maar eens Nederlands leren trutje.

 30. Pjotr

  Die twee oude lelijke nietszeggende huppelk&tten reageert Wilders geheel terecht niet op.

 31. Ernst

  Dat zou iedereen met haar moeten doen. Negeren.

 32. Joop den Bevert

  Iedereen loopt om de stront heen.

 33. B klein

  Beste olcay. Ik wist al heel lang hoe het met supertrash zit. Waarom je deze pose zolang hebt vol gehouden??? Hier heb je jezelf jarenlang tekort mee gedaan. Jammer.
  Laat je niet verleiden om je weer in iets te begeven waar jij niet goed in bent en niet gelukkig van word.

  Ik heb je gezien met “de oudjes”. Hier ligt jouw kracht en denk ik ook jouw geluk. Je bent een gevoelige vrouw met het hart op de goede plek. Ik ben in deze constellatie een enorme fan. Stop met dat boulevard en je bezoek aan de politiek. Word jij niet gelukkig van.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.