Talpa Radio wil meer verdienen aan radio billboarding

Geplaatst op Wed 19 Sep 2018 om 12:15

Luisteraars van de zenders van Talpa Radio zullen binnenkort vaker de boodschap ‘dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…’ te horen krijgen. De zendergroep van John de Mol gaat namelijk meer inzetten op radio billboarding. Dat heeft een woordvoerder vandaag laten weten. Voorheen was het alleen mogelijk om billboards op radio in te zetten in combinatie met een ‘in-program-actie’ bij bijvoorbeeld Evers Staat Op, Somertijd of De Veronica Ochtendshow met Giel.

Nu kunnen adverteerders ook enkel billboards als advertentiepakket inkopen. “Met de inzet van billboards op radio kunnen adverteerders snel schakelen en al binnen een week op zender zijn.”

Reclamebaas Maurice Ridder van Talpa Radio zegt: “Het inzetten van audioboards is op zich niets nieuws. Maar de mogelijkheid om het als bereikpakket in te kopen over zeven radiozenders in combinatie met vier televisiezenders maakt dit bereikpakket uniek!

Ralph Sluis van DVJ Insights deed voor Talpa Radio onderzoek naar de effectiviteit voor billboards. “Het toevoegen van radio billboards aan tv billboards zorgt voor een aanzienlijke stijging in zowel spontane als geholpen merkherinnering.

Foto: Radio 538
6 Reacties op “Talpa Radio wil meer verdienen aan radio billboarding”


 1. Derk

  Binnen een week? Kan binnen een dag. BNR doet dit al jaaaaaaren! Niets nieuws.

 2. Bo Lus

  Nog meer reclame. Er is nu al bijna 20 minuten per uur gereserveerd voor reclame, nieuws, programma-info, weerberichten, verkeersinformatie e.d. op de 4 FM-Talpa-zenders.

 3. Henk

  Er zoveel goede reclameloze radiozenders op de wereld. Waarom zou je dan in naar die Talpa-bagger luisteren?

 4. CashMoney

  [b] ![/b]
  , , ? , : sergey777dokuchaev@yahoo.com

 5. Dirk

  Je weet het van John de Mol alleen de reclame telt .Henk hierboven schreef het ook al honderden goeie zenders op internet .je kan het zo gek niet bedenken of je vind het wel .

 6. RTL

  nog steeds de piemul van Joshua

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.