Geert Wilders zeikt Olcay Gulsen af

Olcay Gulsen mag dan niet bij elke tv-kijker geliefd zijn, maar haar Prinsjesdag-verslag voor RTL Boulevard was dinsdag in elk geval wel spannend en verfrissend. Ze gaf politici recht in hun gezicht haar mening over hun outfit. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Gulsen deelde politici sterren uit voor hun outfit: één ster was heel slecht, vier heel goed. Dat had oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet niet gelijk door, toen Gulsen haar drie sterren gaf. “Zo, is dat van de tien?“, zei ze enigszins geschrokken.

Thierry Baudet kreeg van Gulsen slechts twee sterren. “Je stelt me een beetje teleur, want je pak is wat te groot. Ik moet heel eerlijk zeggen: twee sterren.

Bij Marianne Thieme hield Gulsen het spannend. “Ik ben een beetje teleurgesteld. Ik dacht de hele dag: daar komt Marianne, en die heeft altijd iets waanzinnigs en geks aan. En dan ben je gewoon ineens heel mooi. Je krijgt vier sterren!

Henk Krol vroeg aan Gulsen of ze omkoopbaar is. Hij gaf haar vervolgens drie dikke kussen. “Oké, oké, ik heb geen ruggengraat, vier sterren voor meneer Krol!

Sybrand Buma wilde Gulsen niet zeggen van wie zijn pak is (‘van mij’, zei hij’). “Omdat u stout bent, geef ik u twee sterren in plaats van vier.

Ook premier Mark Rutte (‘hoe sexy is die man’) werd door Gulsen geconfronteerd. Hij draaide een rondje voor Gulsen, waarna ze hem vier sterren gaf.

Tot slot werd ook PVV-leider Geert Wilders geconfronteerd met de Boulevard-reporter. “Ik heb een klein cadeautje voor u. Ik heb een kappersbon, want het wordt een nieuw seizoen en ik dacht: u heeft een coupe soleil nodig.

Wilders reageerde gevat: “Nee, ik heb een heel goede kapper, de beste van Nederland, dus dat heb ik niet nodig. Als u hem aan mij geeft, dan geef ik hem aan u, want u kunt hem volgens mij ook heel goed gebruiken.

Gulsen grapte daarop: “Ohhh, ik word afgezeken door meneer Wilders.

Nee, helemaal niet!”, lachte hij. Gulsen: “Maar I love it, ik wil meer!

Aan de desk nam Gulsen de complimenten in ontvangst. “Menig talkshowhost probeer het al jaren en jij krijgt het meteen voor elkaar: een intiem vraaggesprek met Wilders”, zei Ruben Nicolai.

Kun je volgend jaar nog terugkomen, denk je?”, vroeg Marc van der Linden. Gulsen: “Ik denk dat ik voor altijd op de blacklist sta bij iedereen daar.

Nicolai: “Ik vind dat we je voortaan altijd naar het Binnenhof moeten sturen, want het levert prachtige beelden op.

Tv-legende Willibrord Frequin riep vorige week op tot pittigere televisie. Gulsen heeft daar vast voorzichtig gehoor aan gegeven.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen