Daphne Bunskoek vraagt Ekdom niet naar manager

Daphne Bunskoek had hem een uur lang aan tafel zitten, maar kwam gisteren in 5 Uur Live niet op het idee om Gerard Ekdom te vragen naar zijn omstreden manager Berber Keur. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het is typisch televisie: de betrokkenen aan tafel weten precies wat er speelt, maar hebben kennelijk afgesproken het er niet over te hebben. Want nieuwswaardig is het wel degelijk: Quote brengt deze maand een buitengewoon merkwaardig verhaal over deze mevrouw.

Keur lijkt een zeer discutabele reputatie te hebben en intimi zeggen zich zorgen te maken over de als naïef bekend staande Ekdom. Bunskoek vroeg Ekdom er niet naar: haar programma wordt geproduceerd door Talpa, hij maakt radio voor Talpa.

Gelukkig wist Bunskoek wel een hele hoop andere interessante feiten te ontlokken bij Ekdom. Zo onthulde de radiopresentator dat hij sinds twee maanden elke ochtend een grapefruit eet, maar dat hij wel wat moeite heeft met het snijden ervan.

Even later ging het over Ekdoms voorgenomen ondernemerschap – waarvoor hij Keur in de arm heeft genomen – maar de manager bleef onbesproken.

Op de vraag waarom hij ook ondernemer wil worden, antwoordde Ekdom: “De kans krijgen om dingen te doen die je zou willen doen. Je hebt bij de NPO te maken met een hoop regels. Het zit hem in kleine dingetjes. Er komt van alles je kant uit en op je pad en ik wil wel de vrijheid hebben om dingen aan te pakken, zonder dat je eerst langs allerlei overwegingen moet aanhoren van bovenhand af.”

Wat gaat hij precies ondernemen? “Dat weet ik nog niet, we zien wel. Ik ga binnenkort een herstart maken met mijn YouTube-kanaal en daar hoort wel een sponsor bij. Dat brengt allemaal kosten met zich mee.

Lees ook: ‘Naïeve Gerard Ekdom slachtoffer van nieuwe manager’ (maandag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen