Daphne Bunskoek vraagt Ekdom niet naar manager

Geplaatst op Tue 04 Sep 2018 om 19:00

Daphne Bunskoek had hem een uur lang aan tafel zitten, maar kwam gisteren in 5 Uur Live niet op het idee om Gerard Ekdom te vragen naar zijn omstreden manager Berber Keur. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het is typisch televisie: de betrokkenen aan tafel weten precies wat er speelt, maar hebben kennelijk afgesproken het er niet over te hebben. Want nieuwswaardig is het wel degelijk: Quote brengt deze maand een buitengewoon merkwaardig verhaal over deze mevrouw.

Keur lijkt een zeer discutabele reputatie te hebben en intimi zeggen zich zorgen te maken over de als naïef bekend staande Ekdom. Bunskoek vroeg Ekdom er niet naar: haar programma wordt geproduceerd door Talpa, hij maakt radio voor Talpa.

Gelukkig wist Bunskoek wel een hele hoop andere interessante feiten te ontlokken bij Ekdom. Zo onthulde de radiopresentator dat hij sinds twee maanden elke ochtend een grapefruit eet, maar dat hij wel wat moeite heeft met het snijden ervan.

Even later ging het over Ekdoms voorgenomen ondernemerschap – waarvoor hij Keur in de arm heeft genomen – maar de manager bleef onbesproken.

Op de vraag waarom hij ook ondernemer wil worden, antwoordde Ekdom: “De kans krijgen om dingen te doen die je zou willen doen. Je hebt bij de NPO te maken met een hoop regels. Het zit hem in kleine dingetjes. Er komt van alles je kant uit en op je pad en ik wil wel de vrijheid hebben om dingen aan te pakken, zonder dat je eerst langs allerlei overwegingen moet aanhoren van bovenhand af.”

Wat gaat hij precies ondernemen? “Dat weet ik nog niet, we zien wel. Ik ga binnenkort een herstart maken met mijn YouTube-kanaal en daar hoort wel een sponsor bij. Dat brengt allemaal kosten met zich mee.

Lees ook: ‘Naïeve Gerard Ekdom slachtoffer van nieuwe manager’ (maandag)

Foto: RTL
22 Reacties op “Daphne Bunskoek vraagt Ekdom niet naar manager”


 1. Meneer Kaktus

  Zo rollen ze in het communistisch bolwerk van Talpa.

 2. Erik

  Net als Pechtold met zijn penthouse…..allles werd stil gehouden. Journalistiek in Nederland is zum kotzen :-((

 3. Raaf

  Het vak van journalist is zo goed als uitgestorven in Nederland.
  Meeheulers !

 4. Big Joe

  Dat is nou typisch voor die schijtlijsters en conformisten als Ekdom en vooral Bunskoek. Als het er op aan komt, stellen ze niks voor. Bah en nogeens bah.

 5. Ingrid

  Daphne Bunskoek stelt niks voor…Jeroen Pauw heeft zijn tijd verspild door haar te leren hoe zij moest interviewen…
  Als Ik Daphne Bunskoek dus zie dan zie ik een onduidelijke pratende vrouw die maar met haar armen loopt te zwaaien….En zich inleven in de gasten doet ze niet, want haar vragenvuur lijkt nergens op….
  Wat een talentloos figuur….Afvoeren dus maar…

 6. Curryworst

  Bunskoek. Hahaha.
  Met al die voormalig TMF meiskes is het nooit iets geworden.
  Sylvana S., Bridget M. en Daphne B.

 7. GJ

  En ja hoor: daar is Gerard weer. Begint toch wel een ijdeltuit te worden. En Daphne is helaas niet geschikt voor dit vak. Kan beter verkeersregelaar worden met haar voortdurende armbewegingen. Maar ze heeft kennelijk nogal wat connecties waardoor ze weer regelmatig opduikt in tv-land.

 8. simon stokvis

  bij de npo heb je te maken met hoop regels,het zit hem in de kleine dingetjes,ja ja ik geloof het niet it’ s al about the money

 9. Tom

  TEKST SANDER SCHIMMELPENNINCK in Quote: “Ik had, net als u, nog nooit van haar gehoord. Maar zoals altijd hebben onze redacteuren netjes een enorme hoeveelheid bronnen geraadpleegd over deze mediamevrouw. En daaruit kwam – vervelend voor Keur – een niet al te rooskleurig beeld naar voren. Vroeger zou iemand dan stilzitten voor een scheerbeurt, maar in 2018 is intimidatie en een hoop tijd- en geldverspilling blijkbaar de geëigende route. Keur dacht te kunnen bepalen over welke zaken we wel en niet mochten schrijven. Onnodig te zeggen dat minder vleiende zaken off-limits waren.

  Ze trachtte de regie te houden door ons te gebieden enkel door haar opgegeven referenties te bellen (jeugdvriendin, personal trainer, sportcoach). En als we dan toch andere mensen gingen bellen, hoorde ze graag van tevoren wie. Want: ‘Dan kan ik hen voorbereiden.’ Toen de concepttekst haar netjes werd toegestuurd in het kader van hoor en wederhoor, volgde de voorspelbare schrikreactie. Het was niet wat ze ervan verwacht had. Goh. In plaats van de dialoog aan te gaan en uit te leggen wat er dan feitelijk onjuist was, werd stante pede een advocatenbrief gedropt. De inhoud: een sommatie om Quote te doen afzien van publicatie.

  Nadat we een grotendeels aangepast artikel ter inzage hadden gegeven aan haar advocaat, werd een kort geding aanhangig gemaakt. Daarbij voegden zich al snel de door Keur opgetrommelde dj Gerard Ekdom en VHU Europe van oud-zakenpartner Diederick Huizinga. Belangrijkste reden was ‘de teneur’ van het artikel en het gebruik van anonieme bronnen die, ironisch genoeg, niet met naam vermeld wilden worden omdat ze doodsbang waren voor de rechtszakenverslaving van mevrouw Keur. Terwijl onze dienstdoende journalist in zijn beste pak bij de ingang van de rechtbank stond, kwam het bericht dat Keur & Co. het kort geding lastminute introkken. Logisch, want ze zouden hebben verloren. Maar een belachelijke gang van zaken is het wel. Een kort geding 45 minuten voor aanvang intrekken zorgt maar voor één winnaar: de vrolijk declarerende advocaat Royce de Vries (juist, de zoon van). Benieuwd geworden naar mevrouw Keur? Smullen kan vanaf pagina 94.

 10. Baron von Habenichts

  Ik wil dat opgespoten voorhoofd niet meer zien.

 11. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Daphne wie…!?!!

 12. Vrede

  Niet om stoer te doen maar wist serieus niet dat dit programma nog op tv was. Daar lees je hier echt nooit iets over.

 13. RogierZH

  En weer een zure en negatieve bijdrage van de bedorven curryworst. Duidelijk van een oude generatie. Vindt niets leuk, zeurt over alles en vult de dag met nare opmerkingen te plaatsen over alles en iedereen. Zo zielig.

 14. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  @RogierZH:
  Curryworst geeft feitelijk weer wat de stand van zaken is mbt de carrière van de TMF meisjes. Bar weinig van terecht gekomen. Prima bijdrage van Curryworst.

 15. Master

  Echtdom is zoooooo 2017

 16. Benny K.

  Kunnen we alsjeblieft stoppen met het doen alsof Quote een betrouwbare nieuwsbron is? Het is niveau Story & Weekend, maar dan over zakenmensen…..

 17. Cola Cola

  @RogierZH: Als je hier vaker bent, dan kan je weten dat Curryworst nimmer iets positiefs bijdraagt. Het is eenmaal een zuur en negatief persoon. Ieder zo zijn imago, Curryworst heeft voor deze gekozen.

 18. Curryworst

  Cola Cola met zijn vinger in zijn hola.

 19. Curryworst

  Hierboven staat de Nep Curryworsst. Bedenk even zelf een naam ja! Niet die van deen ander stelen.

 20. Paardeworst

  Sylvaba S. is een vuole racist geworden
  Daphne B. is nog wel een aardige presentatrice geworden
  Bridget M. een ijskoningin

 21. Curryworst

  Cola Cola mеt zijn vinger in zijn hola.

 22. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  curryworst, paardeworst… Geef mij maar een uitnodigende lekkere forse dikke lange sappige besneden geaderde potente bloedworst.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.