Story-baas denkt aan luchtige latenightshow met BN’ers

Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat er op de late avond ruimte is voor een latenightshow met veel showbizz en entertainment. Dat zegt hij in een interview met frank.news. RTL 4’s late talkshow Late Night bevatte jarenlang veel amusement, maar Humberto Tan wordt nu opgevolgd door de veel serieuzere Twan Huys. Er lijkt een gat te ontstaan op de late avond en SBS 6-eigenaar John de Mol heeft al aangegeven dat hij daar in wil springen. Hij wil in 2019 met een alternatief komen.

Den Aantrekker is alvast aan het nadenken over een alternatief. “Toevallig ben ik met wat tv-formats op het gebied van showbizz bezig, waarbinnen Story een rol kan spelen. Ik vermoed dat er naast het Pauw- en Jinek-publiek tv-kijkers te porren zijn voor een late night show met BN’ers, in de stijl van David Letterman en Graham Norton.”

Hij spreekt van ‘luchtig, pretentieloos amusement’. “Maar wel met de ambitie om juist vanuit die gemoedelijke sfeer de gasten bijzondere persoonlijke ontboezemingen te laten doen, waarna je als kijker met een glimlach het licht uitdoet en gaat slapen.”

Wie moet dat presenteren? “Dat moet je wel door iemand laten presenteren die journalistieke tactieken toepast. Dus niet door een andere BN’er die vooral zelf graag aan het woord is, of het hardst giert om zijn eigen flauwe grappen en grollen.”

Ik vrees alleen wel dat er niet genoeg BN’ers zijn die boeiend genoeg zijn om zo’n dagelijks programma te kunnen waarmaken.”

Lees ook:
Late avond SBS 6 in 2019 op de schop (9 juni)
Pleidooi voor ongepolijste entertainment-talkshow op 6 (31 juli)

Foto: Story-rechtenvrij, Roland Gaedtgens

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen