BNNVARA geeft Richard Groenendijk personalityshow

Na Als Je Alles Hebt Gehad met Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts en Sanne Wallis de Show met Sanne Wallis de Vries bereidt BNNVARA nóg een personalityshow met een komediant voor, namelijk één met Richard Groenendijk. Dat heeft de omroep laten weten. Groenendijk neemt op 5 september een pilot op in Studio 31 in Hilversum. “Hij brengt groot amusement met een hoge aaibaarheidsfactor en af en toe een scherpe uithaal: een feelgoodshow voor de hele familie.”

In zijn studio staat Groenendijk open voor iedereen, aldus de omroep. “Bekende en onbekende mensen, jong en oud, het maakt niet uit. Ze hebben een bijzonder verhaal, een ultieme wens of willen advies. Alles mag en er is een verbindende factor: dieren.”

Mensen ontdooien, stellen zich open en raken ontroerd dóór dieren, stelt de omroep. “Hierdoor komen de meest bijzondere verhalen, anekdotes, gevoelens, de vreugde én het verdriet los.”

Voeg daar de humor en Rotterdamse no-nonsense aanpak van Richard zelf aan toe en je hebt een verbindend programma waar het af en toe complete chaos is die Richard in goede banen moet zien te leiden. Met elke aflevering verrassende gasten en vaste onderdelen.”

Groenendijk maakte voor RTL ook al min of meer een personalityshow, namelijk De Jopie Parlevliet Show. Het programma was redelijk succesvol. Zijn grootste fan was Gordon.

Foto: BNNVARA, Amy van Leiden

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen