Nadia stelde zich bewust week lang voor als inval-Jinek

Het hield in de eerste uitzendweek van Laat op Eén maar niet op: iedere avond weer stelde Nadia Moussaid zich nadrukkelijk voor als de vervanger van Eva Jinek. “Eva Jinek is met zwangerschapsverlof, dus de komende vijf weken neem ik de honneurs waar“, klonk het. Je zou denken dat de kijker dat na één keer wel begrijpt, maar ze bleef het de hele week herhalen. Is dat niet een beetje overdreven? De presentatrice legt nu in het tijdschrift Story aan waarom ze dat eigenlijk deed.

De KRO-NCRV wilde koste wat kost voorkomen dat lineaire dino’s die nog een tv-gids hebben verward zouden raken. “Doordat ik eerder begon, stond die eerste week in veel gidsen nog vermeld dat men die avond Jinek zou kunnen zien.

Ze vervolgt: “Voor mensen die bijvoorbeeld net van vakantie terugkwamen en van niets wisten, zou het anders heel vreemd zijn om mij daar te zien zitten. Vandaar.”

Tot slot bevestigt Moussaid dat ze niet meer op de markt is. Ze heeft een relatie met de 30-jarige Geert Broertjes. “Geert is mijn grote liefde en ik wacht op zijn huwelijksaanzoek. En dat is geen grapje, ik bedoel dat heel serieus.

Het Story-artikel ‘Ik wacht op Geerts huwelijksaanzoek’ kunt u lezen via Blendle.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen