NTR-baas Paul Römer vindt Nadia beter dan Margriet

Paul Römer, de baas van omroep NTR, vindt dat Nadia Moussaid het beter doet als talkshowhost dan Margriet van der Linden. Dat laat hij vandaag onomwonden blijken in het AD. Moussaid is momenteel te zien als veelgeprezen inval-Jinek en Van der Linden zit op het DWDD-slot met haar minder geroemde talkshow M. Ook Römer vindt Moussaid top. “Je ziet een routine die je van een nieuweling niet zou verwachten, al heeft ze in de luwte al heel wat vlieguren kunnen maken.”

Hij vervolgt: “Ook heeft ze natuurlijk wat mazzel met Eva Jineks zwangerschap en dat ze qua tv-formule in een gespreid bedje belandde. En ze heeft geluk met alle kritiek op Margriet van der Linden, die met M Matthijs van Nieuwkerk vervangt.”

Römer is het ermee eens dat Moussaid het beter doet. “Sommige interviewers werken met een vragenlijst. Als gasten dan een zijweg nemen, worden ze niet gevolgd. Dat zie je vooral bij Margriet van der Linden. Die luistert bijna helemaal niet naar haar gasten.

Al vind ik de vergelijking tussen beide talkshows ook een beetje flauw. Maar een goede host durft de vragenlijst los te laten. Nadia doet dat, ook al mist ze daarin nog wel de souplesse van Jinek.

Het AD-artikel ‘Nog geen Jinek, maar Nadia durft wel’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Van M naar N: AD-lezer wil Margriet eruit, Nadia erin (gisteren)

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen