NTR-baas Paul Römer vindt Nadia beter dan Margriet

Geplaatst op Wed 08 Aug 2018 om 12:22

Paul Römer, de baas van omroep NTR, vindt dat Nadia Moussaid het beter doet als talkshowhost dan Margriet van der Linden. Dat laat hij vandaag onomwonden blijken in het AD. Moussaid is momenteel te zien als veelgeprezen inval-Jinek en Van der Linden zit op het DWDD-slot met haar minder geroemde talkshow M. Ook Römer vindt Moussaid top. “Je ziet een routine die je van een nieuweling niet zou verwachten, al heeft ze in de luwte al heel wat vlieguren kunnen maken.”

Hij vervolgt: “Ook heeft ze natuurlijk wat mazzel met Eva Jineks zwangerschap en dat ze qua tv-formule in een gespreid bedje belandde. En ze heeft geluk met alle kritiek op Margriet van der Linden, die met M Matthijs van Nieuwkerk vervangt.”

Römer is het ermee eens dat Moussaid het beter doet. “Sommige interviewers werken met een vragenlijst. Als gasten dan een zijweg nemen, worden ze niet gevolgd. Dat zie je vooral bij Margriet van der Linden. Die luistert bijna helemaal niet naar haar gasten.

Al vind ik de vergelijking tussen beide talkshows ook een beetje flauw. Maar een goede host durft de vragenlijst los te laten. Nadia doet dat, ook al mist ze daarin nog wel de souplesse van Jinek.

Het AD-artikel ‘Nog geen Jinek, maar Nadia durft wel’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Van M naar N: AD-lezer wil Margriet eruit, Nadia erin (gisteren)

Foto: KRO-NCRV
39 Reacties op “NTR-baas Paul Römer vindt Nadia beter dan Margriet”


 1. Niek

  Het AD is wel weer op jacht om iemand kapot te maken, of niet?

 2. Eindbaas

  Fresse Römer!

 3. Frederik de Groot

  Altijd dat eeuwige vergelijken! Ieder is goed op zijn eigen wijze. Een behoorlijk kwetsende uitspraak van deze ‘fantastische’ Römer.

 4. Paut Pielusma

  Römer, Lutze en Brusse zijn van die omhoog gevallen families die in de vorige eeuw iets hebben gepresteerd, hun nazaten willen nog steeds profiteren van die vergane glorie.

 5. rafi

  ad misschien

  moeten jullie hans de oliebol koning
  en kindje jezus angela

  ook een cijfer geven

  sinds deze 2 bij ad werkt is de oplage niet gestegen, gestogen maar juist verlaaaagggggttttt

 6. Jan

  Oh god. Ik vind Nadia ook heel goed, maar dit doe je Margriet niet aan. Niet netjes.

 7. rafi

  beste Paul,

  wat heb je nu gezegd of geschreven wat ik/wij niet wisten

  dit is een dom stuk……

  een gespreid bedje, paul je bent dom, je kan het of je kan het niet.

  paul ik vind je mond verlegen.

  je wil wat zeggen maar je weet niet wat dus neem je klakkeloos alles over waar men al de hele week over praat.

  kom met een eigen verhaal baas…..

 8. Raar

  HEAR hear!!! Margriet is gewoon slecht. Dat is niet zielig voor haar, maar dat is een gegeven. Kil en niet luisteren. En de arrogantie van de grachtengordel druipt er af. In het vak is ze ook niet geliefd . Vooral met zichzelf bezig. Npo / Frans en kroncrv zitten al om de tafel. M keert in 2019 niet terug. Nadia wel. En ook Hunan Factor zal niet meer de dwdd vervanger produceren . Dit wordt pas bekend gemaakt bij de presentatie van voorjaar 2019.

 9. danny

  Margriet doet het best goed.Nadia is ook goed .Maar Jinek is stukken beter.
  Margriet en Nadia zijn beide verschillende persoonlijkheden. Om Margriet nu zo af te branden slaat werkelijk nergens op. Je vergelijkt Matthijs toch ook niet met Pauw?
  Nadia doet het aardig maar is lang niet zo rap en gevat als Jinek.

  als het er echt toe doet is Jinek stukken beter. En Pauw is weer beter dan Jinek.

  ze hebben alle hun kwaliteiten. Margriet ook . En ja het klopt Margriet komt niet zo sympathiek over maar dat afbranden in alle media is weer typisch Nederlands. Gadver.

 10. Henk

  Nadia Moussaid is nu al beter dan Eva Jinek. Ze cijfert zichzelf een beetje weg wat de gesprekken ten goede komt. Jinek heeft een te groot ego.

 11. Appelsap

  Slap verhaal… maar laten we elkaar vooral veel na praten dat het slecht is…. dan gaat iedereen dat ook vinden…

 12. Hans S.

  ‘M’ moet gewoon blijven en ik zal blij zijn als Eva weer terug is met ‘Jinek’, ‘Laat op Eén’ mist de kracht, de vragen die Nadia stelt zijn zwak, het is dat de gasten nog met een aardig verhaal komen anders was het helemaal niet om aan te zien.

 13. Hans S.

  @danny, helemaal met je eens.

 14. Huiskamer

  Die M en Jinek zijn beiden dramatisch. Toneelspelers, waarbij die-Jinek zich als een hysterica gedraagt.

 15. Flip de Beer

  Sorry M dat je dit moet lezen, ik zal er voor zorgen dat binnen no time het iedereen positief over jou heeft dan die Nadia

 16. Iemand anders

  @Hans S. De vragen worden door dezelfde redactie als van Jinek opgesteld. Je bent bevooroordeeld.

 17. Janus

  Wat Nadia nog moet afleren is dat binnenmondse gehmmmhmmm. Wordt na een tijdje nogal irritant.

 18. chris

  Het is gewoon zo

 19. danny

  @Hans,je hebt helemaal gelijk.Het is gewoon lachwekkend al deze commentaren. Voorheen werd Jinek de hemel in geprezen niet normaal. Nu word Jinek afgebrand door de meeste hier. Mensen kijk eens goed naar Nadia.. Ze doet het goed en ziet er leuk uit . Maar komt er een lastige gast of een felle discussie dan valt ze waarschijnlijk door de mand. En ook dat is niet erg. IK ben geen fan van Jinek maar ze is echt stukken beter dan Nadia.

 20. Bassie

  Kunnen beide niet aan Jinek tippen

 21. Adam Curryworst

  haha kom op, hij slaat wel de spijker op zijn kop met die vragenlijst van M. Daar had Abbring bij Zomergasten met Van Gaal ook duidelijk last van. Niet goed genoeg kunnen anticiperen of reageren op een onverwachte reactie of zijsprong van je gast. Dan moet je op een handige manier de gast terugsturen naar het onderwerp of gewoon voortborduren op wat de gast zegt en meevaren met de stroom. Als je heel geforceerd de reactie negeert en je van te voren bedachte vervolgvraag gewoon gaat stellen, komt dat vreselijk knullig over.

 22. Floddero Flunk

  Kwestie van tijd voordat het orakel Angela zich er ook in gaat mengen en Angelacourant en 3 kwart van de Angelacourant-reaguurders er ja en amen op zeggen :D

 23. Lies

  Nadia is een prettige verschijning en zij zorgt dat haar gasten zich op zijn of haar gemak voelen. Dat deed Eva nog veel beter, maar u snapt vast wat ik bedoel?
  Je zal maar bij M aan tafel zitten met die klote Thijs Boontjes show en dans orkest(waar is zijn die danseressen btw?) aan tafel zitten. Dan heb je geen zin meer om te praten.
  Mijn mannetje op de bank zapt heel snel door als hij M ziet….
  Hij houdt van charmante dames… Thank God!

 24. tim

  geweldig je eigen personeel afvallen : ga zo door Paul. Maak je vrienden mee

 25. Flip de Beer

  Wat een onzin!!! Sorry M!

 26. G.E. Teisem

  Flip de Beer, het wordt OUTtv voor M.

 27. 076

  Tijd voor MAX was nog beter om 19:00 uur dan M.

  Haal iedereen uit zijn lijden en plaats zolang Tijd voor MAX terug en zodra Nadia Moussaid beschikbaar is haar met Vroeg op EEN om 19:00 uur.
  Voor iedereen beter.

 28. Bart

  Vroeg op 1 hoeft helemaal niet. Gewoon het seizoen van De Wereld draait door verlengen en Matthijs en Nadia om de 2 maanden laten af laten wisselen. Nadia moet dan overstappen naar BNNVARA waar ze ook uitstekend past.

  Juni, Juli en Augustus Het gevoel van de Zomer door KRO-NCRV. Dit is het zelfde programma als Het gevoel van de 4Daagse maar dan over de zomer, Nederlanders, steden, evenementen, vakantie enz.

  De laatste 2 weken van december Het Radio 2 Glazen Huis om 19.00u rond een actie voor het Rode Kruis. Verhuizen van 3FM naar Radio 2 en van NPO3 naar NPO1. En de laatste week De TOP 2000 met Matthijs. Eventueel de eerste 2 weken van januari ook nog Het gevoel van de winter.

 29. G.E. Teisem

  Bart, heb jij soms bij je geboorte zuurstofgebrek gehad?

 30. Bart

  @G.E. Nee jij wel he

 31. fred emmer

  margriet moet omdat u het wil

 32. aammehoela

  Ik heb niets met dit figuur omdat ik hem een soort “verrader van de NPO” vind. Maar eerlijk is eerlijk, hij heeft nu wel een keer gelijk. Daarom deze laatste bijdrage voor vandaag want ik ga nu weer lekker naar Nadia kijken. Zo veel beter dan M.

 33. keeskont

  Margriet had gewoon kraanmachinist moeten blijven. Dat gedrocht is volkomen ongeschikt als presentator en kijkers hebben geen zin meer in dat outdated pottengedoe uit de jaren zeventig.

 34. Annoniemus

  Sprekend wassen-beeld Margriet v d L moest zonodig weer terug komen op dat gedoe met flikkers en potten en andere rare lui op die schuiten die door Amsterdam varen , in de uitzending van afgelopen maandag .
  Er mocht een Drag Queen niet mee met een taxi , dat moest toch weer even gezegd worden , wat er niet bij gezegd werd , dat de taxichauffeur een Moslim was , want die worden net als al die flikkers en potten ons Nederlanders door de strot geduwd door NPO !!!!!

 35. Henk

  Ze willen allemaal shinen. Waarom komt er geen jonge Koos Postema of Paul Witteman op tv?

 36. Peter

  Logisch M is flut

 37. Ton

  Nadia is natuurlijk veel beter dan Margriet, dat ziet iedereen. Misschien zelfs wel beter dan Jinek. Romer heeft gelijk alleen zijn opmerkingen zijn niet handig. Margriet eruit ,Nadia op haar plaats en probleem opgelost. Vindt voor Margriet een andere fomule die haar beter ligt.

 38. hannie

  ja voor mij geld hetzelfde Magriet eruit Nadia erin

 39. Barend-Jan Zwartkijker

  @Ton:
  Er is maar 1 ‘formule’ waarin M het beste ligt.. denk hierbij aan ‘planken’, zelfde aantal als de zijden van een dobbelsteen. Do nder toch op met dat talentloze vrouwmens in een clownspak.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.