Van M naar N: AD-lezer wil Margriet eruit, Nadia erin

Niet Margriet van der Linden, maar Nadia Moussaid moet door de NPO naar voren worden geschoven om met Matthijs van Nieuwkerk het DWDD-slot te gaan delen op NPO 1. Dat vindt een meerderheid van de AD-lezers, blijkt uit een poll op de website van de krant. Het is pijnlijk voor Van der Linden hoeveel van de ruim 18.000 lezers liever de huidige vervangster van Eva Jinek terugzien: 88 procent gaat voor Nadia, slechts 12 procent voor Margriet. Gaat M volgend jaar verder als N?

Terwijl M nog altijd een vrij ongemakkelijke vertoning is, krijgt Laat op Eén van Nadia Moussiad complimenten van alle kanten. Moussaid laat zien dat een talkshow helemaal niet hoeft te groeien om goed te zijn.

Het zou van de NPO in elk geval een goede keuze zijn om te breken met Van der Linden op het DWDD-slot, want ze heeft de afgelopen maanden bewezen niet de juiste kwaliteiten in huis te hebben voor een dagelijkse talkshow.

Moussaid heeft die duidelijk wel. Bovendien kan bij een aanstelling van de kundige Moussaid direct de vlag uit bij de diversiteitsafdeling van de publieke omroep.

Het artikel ‘Geef Nadia Moussaid het DWDD-tijdslot’ leest u op de AD-site.

Foto: NPO

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen