Dries Roelvink wil nooit meer op Corendon-artiestenreis

Dries Roelvink, die in het nieuwe tv-seizoen een van de gezichten is van SBS 6, wil nooit meer mee op een artiestenreis van Corendon. Dat zegt hij in gesprek met NU.nl. Tijdens artiestenreizen kunnen gewone mensen met artiesten mee op een muzikale vakantie, maar Roelvink is daar niet meer voor te porren. “Ik ben vier jaar geleden met acht andere muzikanten op artiestenreis naar Turkije geweest met Corendon. Dat betekent: je zit in het vliegtuig met je fans en je slaapt in hetzelfde hotel als je fans.”

Vreselijk, aldus Roelvink. “De twee avonden dat ik moest optreden vond ik leuk, maar de rest niet. Je hebt dan echt het idee dat je de hele dag tussen je publiek loopt – wat je ook doet – en dat je ze constant moet vermaken.”

Zoiets oncomfortabels wil de zanger nooit meer meemaken. “Dat doe ik niet gauw meer, ik had niets meer voor mezelf.”

Waar zou hij eigenlijk nog eens naartoe willen? “New York, voor een dag of vier, vijf. Daar ben ik nog nooit geweest, ik ken het alleen van de beelden. Het lijkt me heerlijk om door zo’n stad rond te lopen.”

Medio september begint Roelvink als de woensdagavondster van SBS 6 met een nieuwe versie van Effe Geen Cent Te Makken.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen