Erica Terpstra gaat meer doen op televisie

Heel even leek het erop dat Erica Terpstra door de bacteriële infectie aan haar been geen afleveringen van Erica op Reis zou kunnen maken, maar nu is het tij volledig gekeerd voor de 75-jarige presentatrice. Niet alleen mag ze verder maar Erica op Reis, maar er ligt méér tv-werk op stapel. “De twee reizen die ik net heb gemaakt, zijn me buitengewoon goed afgegaan. Dat is mooi, want ik heb een tijd gehad waarin de artsen zeiden: ‘Ze komt nooit meer uit de rolstoel’“, zegt ze in Privé.

Eigenlijk wilde Jan Slagter eind vorig jaar een eind aan Erica op Reis breien. Ze mocht toen twee slotafleveringen maken. “Toen die twee reizen werden uitgezonden op de vrijdagavond, tegenover The Voice of Holland, zaten er meer dan een miljoen mensen op de bank naar mijn programma te kijken.

Toen kwam er weer ‘van alles in beweging’, legt ze uit. “Ik ben zo ontzettend blij met al die mensen, waardoor ik nu weer op reis mag. Dat is een cadeautje.”

En: “Er komt nog meer aan dan het reisprogramma. Dat komt allemaal na de zomer.

Het Privé-interview met Erica Terpstra kunt u lezen via Blendle.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen