Jan de Hoop: ‘Waar heeft Boulevard het over?!’

De meeste sterren waar RTL Boulevard over bericht zijn bij RTL Nieuws-ster Jan de Hoop onbekend. Hij vraagt zich bij veel sterren af wie ze in vredesnaam zijn. Dat laat hij weten op Twitter. De Hoop vindt het hoogst merkwaardig. “Ik zit net op de pagina van RTL Boulevard te kijken en ik moet bekennen dat ik 80 procent van de mensen die in de berichten voorkomen niet ken. Ik zal wel oud worden, lieve help. Wat is er toch steeds met de Roelvinkjes?“, laat hij weten op Twitter.

Hij doelt op het nieuws over Dave Roelvink, die op de snelweg is gevlucht voor een motoragent. Dat nieuws zat zondagavond ook in het Half Acht Nieuws, het belangrijkste bulletin van zijn eigen RTL Nieuws.

Veel mensen zijn het met De Hoop eens. “Heeft niets met oud worden te maken denk ik… Ik ben 45 en ken er weinig. Zullen geen echte BN’ers zijn“, zegt Debby.

En Jacqueline: “Ook geen idee wie het zijn. Volgens mij veel gebakken lucht bij.

Ron: “Dat komt omdat als je tegenwoordig twee minuten op tv bent geweest of een nietsvertellende vlog hebt, je ook meteen materiedeskundige bent. Dat is het Kardashian-effect. Beroemd zijn om het beroemd zijn.

Zelf is De Hoop toevallig ook een BN’ers met een nietszeggende vlogserie. Daarin heeft hij het onder meer over het nieuwe hoekje in zijn serre.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen