Jan de Hoop heeft nieuw hoekje in de serre; veel kritiek

RTL Ontbijtnieuws-lezer Jan de Hoop heeft een nieuw hoekje in de serre. Zijn nieuwe setting – twee stoelen, een tafeltje en een poef – deelde hij maandag voor het eerst op Twitter. Er was toen echter best veel kritiek; sommigen vonden het vrij kaal – zij misten een plant of een kleedje. De nieuwslezer heeft zich de kritiek aangetrokken, want dinsdagavond postte hij een foto waarop hij een boekje leest in zijn serre en nu staat er ineens een plant in de hoek. “Op veelvuldig verzoek“, zegt hij zelf.

Ondanks de nieuwe plant zijn veel mensen toch nog niet tevreden. “Het blijft een beetje een ‘etalage’. Geef het een behaaglijk woongevoel“, klaagt Ina.

En Berg: “Het blijft een beetje saai hoor, wat meer kleur?!! Groene stoel, groene plant, beetje kleurloos en een (waarschijnlijk duur) veilig kunstwerk.

Ook Karin vindt het allemaal heel erg kil. “Lijkt wel een wachtkamer. Iets meer ‘rommel’ mag.

Hoewel De Hoop een bekende televisiester is, laat hij zich op sociale media zien als een heel gewone man, die vooral druk is met zijn inrichting en zijn tuin. Nu was dus het hoekje in de serre aan de beurt. Daarbij staat de nieuwslezer open voor kritische reacties.

De Hoop gebruikt zijn Twitter – hij heeft bijna een kwart miljoen volgers – ook om zijn oude huisraad te slijten. Vanwege het nieuwe hoekje in de serre is zijn oude robuuste eiken hoektafel te koop op Marktplaats en daar verwijst hij naar op Twitter.

Zoiets levert dan echter ook weer kritiek op. “Dat heb jij toch niet nodig als mediamiljonair. Hup naar het Leger des Heils“, luidt het dan.

Verder heeft De Hoop dinsdag ook een laadpaal voor zijn nieuwe auto laten aanleggen. “Voor onze elektrische auto die in oktober komt moet er een nieuwe sterkere laadpaal komen.

Het is al met al dus een drukke week voor De Hoop. Toen hij dinsdagavond eindelijk lekker voor de tv plofte, werd hem de rust echter niet gegund. “Willen we tv kijken gaat ons KPN-kastje ongevraagd een software-update doen. Wat is het toch een wonderlijk bedrijf.

De foto’s van De Hoops nieuwe hoekje:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen