Hart van Nederland en Shownieuws nu ook in het blauw

De nieuwe huisstijl van SBS 6 is ook doorgevoerd in het decor van de gezichtsbepalende programma’s Hart van Nederland en Shownieuws. Beide nieuwsrubrieken hebben een nieuw decor gekregen. Dat was woensdag te zien op de late avond van de Talpa-zender. SBS 6 heeft na dertien jaar afscheid genomen van zijn felrode huisstijl; die is ingeruild voor een iets vriendelijker ogend blauw. Ook de logo’s en studio’s van Hart van Nederland en Shownieuws zijn dus aangepakt.

Onderstaand ziet u de nieuwe decors van Hart van Nederland en Shownieuws. De bovenste foto is de nieuwe studio, de onderste foto is de oude studio.

Hart van Nederland:

Shownieuws:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen