Waylon na felle kritiek Derksen toch te gast in VI Oranje

Zanger Waylon is vanavond te gast in de talkshow VI Oranje Blijft Thuis. Hij komt niet alleen zingen, maar zal ook aanschuiven aan tafel bij Johan Derksen en René van der Gijp. Dat heeft presentator Wilfred Genee laten weten. Waylon is eerder dit jaar een aantal keer over de tong gegaan in Voetbal Inside, maar dat was niet louter positief. “Kijk, ik vind Waylon een beetje een vreemde snuiter“, zei Derksen. “Als hij op tv is enzo, dan is hij nooit authentiek zichzelf. Hij speelt altijd een rol.

Derksen was groot fan van Waylons Songfestival-liedje, maar was tegelijkertijd sceptisch. “Het ruikt heel erg naar Nashville. Daar kun je bij muziekuitgeverijen gewoon nummers kopen. Je kan dan ook de afspraak maken dat je je naam eronder zet. Dan betaal je wat meer. Ik sluit het niet uit, want dat gebeurt. Ik vind het namelijk wel een erg goed nummer voor een Nederlandse jongen.

Waylon reageerde geraakt in de talkshow van Jeroen Pauw. Hij zei: “Rare snuiter, ja, iedereen mag zijn mening hebben. Ik snap niet zo goed waarom die mening erover me is. Misschien omdat ik heel uitgesproken ben, omdat ik lekker mijn eigen gang ga. Ik ben niet helemaal van steen, daar kun je wel eens mee zitten.

Tot overmaat van ramp haalde Derksen in mei wéér uit naar Waylon: “Ik heb weleens het idee dat als hij niet zingt hij ze niet helemaal op een rijtje heeft. Dat zit hem een beetje in de weg.

Hoe hij zich gedraagt ten opzichte van de media: dat vind ik zo onvolwassen. Heel lange tenen. Dan heeft iemand iets onaardigs over hem geschreven en dan is hij op zijn pik getrapt.

Vanavond is de confrontatie tussen Johan Derksen en Waylon, om 21.50 uur op RTL 4.

Lees ook:
Waylon geraakt door kritische woorden Johan Derksen (9 maart)
Voetbal Inside vindt Waylon kinderachtig: ‘Lange tenen’ (8 mei)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen