Voetbal Inside vindt Waylon kinderachtig: ‘Lange tenen’

Geplaatst op Tue 08 May 2018 om 11:45

Waylon verliest in aanloop naar het Eurovisie Songfestival in razend tempo de sympathie van Nederland. Zelfs zijn grote fan Johan Derksen is kritisch over zijn gedrag. Dat liet hij maandagavond weten op Voetbal Inside. Derksen is een groot fan van Waylon, maar vindt het erg kinderachtig dat hij het AD en De Telegraaf boycot vanwege kritische berichtgeving. Muzikaal is hij wél fan van de zanger: “Waylon is de beste zanger van Nederland – een betere zanger heb ik nog nooit gehoord.”

Groter muzikaal talent is er in ons land niet, meent Derksen. “Marco Borsato? Nee joh, die mag zijn veters nog niet vastmaken. Dat nummer is fantastisch; veel te goed voor een Songfestival. Het is een moderne countryrocker en deze jongen kan zo geweldig zingen: hij kan soul, blues én country doen. Alle zangers van Nederland zeggen: ‘Er is maar één man die honderd keer beter is dan wij en dat is Waylon.‘”

Buiten het podium om is Derksen minder onder de indruk van Waylon. “Ik heb weleens het idee dat als hij niet zingt hij ze niet helemaal op een rijtje heeft. Dat zit hem een beetje in de weg.”

De boycotacties van Waylon vindt Derksen onbegrijpelijk. “Hoe hij zich gedraagt ten opzichte van de media: dat vind ik zo onvolwassen. Heel lange tenen. Dan heeft iemand iets onaardigs over hem geschreven en dan is hij op zijn pik getrapt.”

René van der Gijp: “Dat mannetje van het AD heeft gezegd dat hij dit een kutnummer vindt, omdat hij dat andere nummer beter vond. Dat mag toch of niet? Dat is toch zijn werk of niet?

Lees ook: Telegraaf straft negatieveling Waylon af op voorpagina (vandaag)

Foto: RTL
8 Reacties op “Voetbal Inside vindt Waylon kinderachtig: ‘Lange tenen’”


 1. gerdien

  Ja, nu weten we het wel, MC: eigendom van de Telegraaf en dus niet echt onpartijdig in deze. Zing eens een ander liedje…….

 2. We Zijn er Bijna

  Gaat dit seizoen definitief niet door! ANWB is gestopt maar men heeft niet op tijd een nieuwe sponsor gevonden en de reizen van de caravanclubs zijn al begonnen. Omroep Max faalt hierdoor bij het best bekeken zomerprogramma van de omroep.

 3. anymousin

  @gerdien, inderdaad.

  Maar weet je, MC weet maar al te goed, dat ze met dit soort artikelen veel “kliks” werven.

  En ja, ik weet het, ook ik maak mij er schuldig aan.

 4. Me

  gerdien
  Tue 08 May 2018 om 11:52
  anymousin
  Tue 08 May 2018 om 12:18

  KLIK KLIK KLIK

 5. KingAlert

  Clickbait (letterlijk: “klikaas”) is bij internetjournalistiek en bijvoorbeeld YouTube-amusement het gebruik van een misleidende, sensationele titel van een artikel, video, e.d., in een poging om de lezer tot een “klik” te verleiden en zo meer inkomsten uit internetreclame te genereren

 6. anoniem

  En mijn conclusie is dat iedereen die in Nederland meer dan een ton per jaar verdient, corrupt is en natte dromen krijgt van de jaren 4o-45…

 7. Misha

  Moeten de VI mannen zeggen… Bij ieder puntje van kritiek zitten ze een galve uitzending iemand uit te lachen…

 8. anoniem

  Oeps, als ik mijn reacties van gisteren bekijk, denk ik dat ik iets te vroeg een veel te lekker wijntje had opengetrokken.. Excuus! :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.