Voetbal Inside vindt Waylon kinderachtig: ‘Lange tenen’

Waylon verliest in aanloop naar het Eurovisie Songfestival in razend tempo de sympathie van Nederland. Zelfs zijn grote fan Johan Derksen is kritisch over zijn gedrag. Dat liet hij maandagavond weten op Voetbal Inside. Derksen is een groot fan van Waylon, maar vindt het erg kinderachtig dat hij het AD en De Telegraaf boycot vanwege kritische berichtgeving. Muzikaal is hij wél fan van de zanger: “Waylon is de beste zanger van Nederland – een betere zanger heb ik nog nooit gehoord.”

Groter muzikaal talent is er in ons land niet, meent Derksen. “Marco Borsato? Nee joh, die mag zijn veters nog niet vastmaken. Dat nummer is fantastisch; veel te goed voor een Songfestival. Het is een moderne countryrocker en deze jongen kan zo geweldig zingen: hij kan soul, blues én country doen. Alle zangers van Nederland zeggen: ‘Er is maar één man die honderd keer beter is dan wij en dat is Waylon.‘”

Buiten het podium om is Derksen minder onder de indruk van Waylon. “Ik heb weleens het idee dat als hij niet zingt hij ze niet helemaal op een rijtje heeft. Dat zit hem een beetje in de weg.”

De boycotacties van Waylon vindt Derksen onbegrijpelijk. “Hoe hij zich gedraagt ten opzichte van de media: dat vind ik zo onvolwassen. Heel lange tenen. Dan heeft iemand iets onaardigs over hem geschreven en dan is hij op zijn pik getrapt.”

René van der Gijp: “Dat mannetje van het AD heeft gezegd dat hij dit een kutnummer vindt, omdat hij dat andere nummer beter vond. Dat mag toch of niet? Dat is toch zijn werk of niet?

Lees ook: Telegraaf straft negatieveling Waylon af op voorpagina (vandaag)

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen