Pim Sedee vindt showrubriek NU.nl super hypocriet

Geplaatst op do 26 jul 2018 om 15:16

Wie dacht dat RTL Boulevard hypocriet was, heeft de showrubriek van NU.nl nog niet gezien. In het Achterklapjournaal van de nieuwssite nemen twee redacteuren allerlei smeuïge roddels door uit de roddelbladen die voor hen liggen, maar dat doen ze wel met een rare vorm van politieke correctheid. Zo veroordelen ze de bladen die een foto van dokter Sytse publiceren, de nieuwe vriend van Dionne Stax. NU.nl toont die niet om zijn privacy te respecteren, maar noemt wel vrolijk zijn naam en werkgever.

Presentator Jesse Taat: “Ja en dan hét nieuws van vorige week: Dionne Stax zou een geheime liefde hebben. Dat bleek al wat langer te spelen. Toen wisten we nog niet wie het was, maar nu wel.”

Showkenner Lara Zevenberg: “Nu wel, maar ik moet er wel bij zeggen dat we vorige week al wisten dat het om een radioloog ging van het UMC, maar een aantal van de bladen hebben nu ook een foto van deze man afgebeeld. Wij gaan er heel bewust voor kiezen om dat niet te doen, omdat Dionne juist heeft gezegd: ‘Ik vind het zo fijn dat hij geen onderdeel is van die hele mediagekkigheid. Ik ken hem al een jaar, niemand wist het, behalve vrienden en familie, en dat vind ik wel lekker.’ Dat zei ze vorige week toen dit bekend werd en dan voelt het een beetje gek om zijn foto te laten zien.”

Jesse Taat: “Hij staat echt met naam en toenaam en met zo’n grote foto in de bladen. Kunnen we wel iets verklappen, zijn voornaam?

Lara Zevenberg: “Ja, hij heet Sytse. Hij heet Sytse, ja.”

Jesse Taat: “Sytse van het UMC.”

Lara Zevenberg: “Ja, en een aantal bladen meldt ook dat hij een kind zou hebben. Dat weten we niet. We hebben het niet bevestigd gekregen, maar wij hebben ook zoiets van: dit zijn haar privézaken. Als zij het wil vertellen, dan vertelt ze het zelf wel.”

Jesse Taat: “Laten we inderdaad de keuze van Dionne respecteren.”

Pim Sedee, presentator voor De Telegraaf, vindt het hypocriet. Hij twittert: “Wij laten geen foto zien van vriend Dionne. We doen niet mee aan mediagekkigheid. Eén seconde erna: hij heet Sytse, is radioloog, en schijnt een kind te hebben, maar dat kunnen we niet bevestigen.

Het Achterklapjournaal van NU.nl kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Nieuwe vriend Dionne Stax geen talkshowhost (18 juli)
‘Dokter Sytse pikte Dionne Stax af van Humberto Tan’ (25 juli)
Story heeft nieuwe lover Dionne Stax zónder zonnebril (25 juli)

Foto: NU.nl
12 Reacties op “Pim Sedee vindt showrubriek NU.nl super hypocriet”


 1. Annabel

  Pim heeft gelijk.

 2. tim

  hij heeft gelijk inderdaad. Nu.nl heeft ook aandelen in de Kardashians lijkt het: overkill

 3. Puddingbuks

  Tim en Pim hebben gelijk.

 4. Curryworst

  Wéér een showrubriek erbij. Naast RTL Boulie en Shownieuws.
  Hebben ze het al over Barbie gehad?
  of Patricia Paay?
  Hoe gaat het eigenlijk met Sylvie?
  Is Connie Witteman al over de schrik heen?
  Is Humberto T. met bedrogen vrouw en kinderen samen op vakantie?
  Is Patty Brard al herenigd met haar dochter?

 5. ArnieAlberts

  Nu.nl wordt de laatste jaren wel heel duidelijk een amateuristidch nieuwssite’je zoals er al zoveel zijn, en streken zoals deze laten dat wel even heel duidelijk zien.

 6. Joris Agema

  Hallo niks nieuws onder de zon: nu.nl achterklap is harder en gemener dan menig roddelblad. Deze nieuwe rubriek van Nu.nl is gewoon cheap ass manier om content roddelbladen te kunnen bespreken… Ppfff wat een armoede.

 7. Robin

  goh, waar heb ik dat eerder gezien dat een gerenommeerde webpagina over medianieuws dramatisch achteruit gegaan is, o ja, heette die site niet MC of zoiets….

 8. Ellert van Brammert

  Hebt U al een foto gezien waar ze gezamenlijk te zien zijn?
  Geloof me, we worden besodemieterd.

 9. Lies

  Wie is Pim Sedee en waarom gedraagt hij zich zo?

 10. Rick

  Idd Robin

 11. Mike

  Ik vind dat getrut van die twee niet te harden. Al die showbizzrubrieken hebben tegenwoordig hetzelfde keuvelende, schijnheilige correcte toontje. SBS Shownieuws is ook zo verschrikkelijk tegenwoordig. Een stel mutsen die door de redactie aangedragen info oplepelen en zelf niks weten en nooit een harde statement durven maken.

 12. Kaaskijker

  Nu.nl maakt hun naam weer waar. Nu.nl gebruikt al jaren meer content van de persbureau’s dan het zelf aanlevert. In feite teren ze op journalistiek van NOS, AD, Telegraaf en Volkskrant. Nu dus ook op het werk van de roddelbladen en zich er zelf ook nog boven vinden staan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.