Nieuwe vriend Dionne Stax geen talkshowhost

Dionne Stax heeft geen zin in een nieuwe rel rondom haar liefdesleven. Daarom heeft ze vanochtend in de radioshow van Frank Dane onthuld dat ze al een jaar een nieuwe vriend heeft. Dat was te horen op Radio 538. Stax staat deze week groot op de cover van de Weekend. ‘De geheime minnaar van Dionne Stax. Waarom zij haar vriend verborgen houdt…’, luidt de kop. Stax: “Ik word er een beetje moe van na wat er de afgelopen jaren allemaal gezegd en geschreven is.

De presentatrice wil gelijk een einde maken aan de geruchten. “Je weet dat ik daar niet heel graag over praat. Jij volgens mij ook niet. Ik zie hier en daar nu wat rare koppen verschijnen in de media over geheime minnaars en daar heb ik allemaal helemaal geen zin, dus toen dacht ik: weet je, ik zeg het nu eens, bij hoge uitzondering, en daarna gewoon nooit meer, wat vinden jullie daarvan?

Stax is dus bezet. “Ik heb een jaar geleden iemand leren kennen en daar heb ik het heel gezellig mee. Dat is geen geheime minnaar, maar gewoon een heel leuke vriend. Dat is het eigenlijk. We hebben het heel fijn.”

Gaat het wederom om iemand die werkzaam is in de media? “Nee, dat is hij niet. Hij heeft ook helemaal niets met media en pers. Dat is heel fijn.

Haar vorige scharrel leerde ze kennen op het Rembrandtplein en ook de nieuwe meneer heeft ze ontmoet in het uitgaansleven. “Ik ken hem uit de kroeg.

Verder wil Stax er niets over kwijt. “Hij is heel lief, ik kan heel erg met hem lachen en we hebben het heel fijn samen. We hebben er nooit een geheim van gemaakt, maar ik zie nu hier en daar in één keer ‘geheime minnaar’ staan. Ik dacht: o god, daar gaan we weer.”

Ik ben nooit zo spraakzaam over mijn privéleven, ik wil het ook privé houden, maar bij deze. Dit is echt wat er speelt. Ik ben al een jaar heel gelukkig.”

Lees ook: ‘Humberto Tan ergerde zich enorm aan Dionne Stax’ (1 januari)

Foto: MAX/Mark de Vries

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen