Story heeft nieuwe lover Dionne Stax zónder zonnebril

Weekblad Story heeft de nieuwe liefde van Dionne Stax gefotografeerd zónder zonnebril op. Alleen in dat blad is hij in volle glorie te bewonderen. Dat laat hoofdredacteur Guido den Aantrekker weten op Twitter. De lezer van weekblad Privé komt deze week bedrogen uit: er staat wel een groot artikel over de nieuwe Stax-lover in, maar geen bijbehorende foto. En dat terwijl de Story hem gewoon op de cover heeft staan. Vanochtend heeft Telegraaf/Privé daarom maar snel een foto online gezet.

De Telegraaf pakte vanochtend online op zijn pagina Privé groot uit met het artikel ‘Dit is Dionne Stax’ grote liefde!’. Hun foto van Stax-lover Sytse Oudkerk betrof in eerste instantie een ergens vandaan gegriste foto met een zonnebril op; nu staat er een heel blokkerige foto zonder zonnebril op.

De Weekend, die de nieuwe romance van Stax vorige week onthulde, heeft Sytse Oudkerk wél gefotografeerd, maar kan hem deze week alleen mét zonnebril laten zien.

En waar is hij in vol ornaat te zien, zónder zonnebril? In de Story. “Alleen in Story vandaag de nieuwe liefde van Dionne Stax vol in beeld, en dus níet van internet geplukt, of in een fotomontage met zonnebril, zoals bij andere media. Veel leesplezier! #waarvoorjegeld“, aldus hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

De Party heeft deze week helemaal geen foto van dokter Sytse. Niet met en niet zonder zonnebril. Op de cover van deze week blijkt waarom: ‘Het leukste SHOWNIEUWS – De laagste PRIJS!’

De cover van de Story van deze week:

Foto: MAX/Mark de Vries

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen