Story heeft nieuwe lover Dionne Stax zónder zonnebril

Geplaatst op Wed 25 Jul 2018 om 15:45

Weekblad Story heeft de nieuwe liefde van Dionne Stax gefotografeerd zónder zonnebril op. Alleen in dat blad is hij in volle glorie te bewonderen. Dat laat hoofdredacteur Guido den Aantrekker weten op Twitter. De lezer van weekblad Privé komt deze week bedrogen uit: er staat wel een groot artikel over de nieuwe Stax-lover in, maar geen bijbehorende foto. En dat terwijl de Story hem gewoon op de cover heeft staan. Vanochtend heeft Telegraaf/Privé daarom maar snel een foto online gezet.

De Telegraaf pakte vanochtend online op zijn pagina Privé groot uit met het artikel ‘Dit is Dionne Stax’ grote liefde!’. Hun foto van Stax-lover Sytse Oudkerk betrof in eerste instantie een ergens vandaan gegriste foto met een zonnebril op; nu staat er een heel blokkerige foto zonder zonnebril op.

De Weekend, die de nieuwe romance van Stax vorige week onthulde, heeft Sytse Oudkerk wél gefotografeerd, maar kan hem deze week alleen mét zonnebril laten zien.

En waar is hij in vol ornaat te zien, zónder zonnebril? In de Story. “Alleen in Story vandaag de nieuwe liefde van Dionne Stax vol in beeld, en dus níet van internet geplukt, of in een fotomontage met zonnebril, zoals bij andere media. Veel leesplezier! #waarvoorjegeld“, aldus hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

De Party heeft deze week helemaal geen foto van dokter Sytse. Niet met en niet zonder zonnebril. Op de cover van deze week blijkt waarom: ‘Het leukste SHOWNIEUWS – De laagste PRIJS!’

De cover van de Story van deze week:

Foto: MAX/Mark de Vries
21 Reacties op “Story heeft nieuwe lover Dionne Stax zónder zonnebril”


 1. L.

  Pff triest zeg die roddelpers. Als je zo je geld moet verdienen…

 2. Curryworst

  Laat dat nieuwslezeresje lekker gaan.

 3. Hjjjjk

  Wat een dolfijntje zeg 🤦‍♂️

  En dit willen ze aanprijzen als een lekker ding ?
  Mankeren jullie wat aan je ogen ofzo ?

 4. Ellert van Brammert

  Ik geloof er nog steeds helemaal niks van. Geen foto en geen filmpje gezien. En dat in een tijd dat iedereen op ieder gegeven moment beschikt over gsm waarmee een scoop heel wat op kan leveren. Het lijkt erop dat Prive in het komplot zitten. Er zullen weer heel wat bladen extra worden verkocht…

 5. Robin

  en straks blijkt die vent op de foto gewoon haar broer te zijn….

 6. Robin

  trouwens MC, waarom publiceren jullie ‘nieuws’ van die achterlijke rommelpulp, ik dacht dat jullie wel beter wisten

 7. julske

  Dolfijntje(hahahaha) grappig hoor. Dionne Stax, jouw leven boeit me niet. Maar ik wens je heel veel geluk in de liefde, en hopelijk dat jullie samen oud mogen worden. Ik ga nooit een roddelblad kopen, om anderen prive leven te lezen, vind ik niet interessant.

 8. TopofFlop

  Die toon van de MC-berichten is goud! Dat verhaal van Adriaan en de bananen was hilarisch. En ook deze over de trots van Guido Den Aansteller is weer top.

 9. Rick

  Lekker belangrijk

 10. tim

  laat haar toch met rust, we zijn ook niet geïnteresseerd in het privé-leven van de journalisten die hierover schrijven.

 11. Deadly Viper

  SPOTTED: Golddigger met nieuw slachtoffer.

 12. Peter

  Wat is het heet

 13. anoniem

  Haha, afgezien van het geld, ben ik toch blij geen bn-er te zijn.. :-P

 14. anoniem

  @Bart: Voorzover ik in mijn familielijn kan terugkijken, is dat Iers, Engels, Duits, maar geen Turks.. :-)

 15. Bart

  @anoniem Even voor de duidelijkheid. De gene hierboven ben ik niet. Hij denkt dat ie leuk is. Alles is al gemeld en er wordt werk van gemaakt. Zijn reacties worden tevens alweer verwijderd.

 16. anoniem

  @Bart: ach, een naam hier op deze site is niet echt vastgelegd. Ik zou er me zelf niet zo druk om maken.. Sowieso neem ik reacties hier soms met een korrel zout en dat mag men ook bij mij doen.. :-)

 17. Annoniemus

  Dit gaat Humberto niet leuk vinden .

 18. Achmed

  Heeft Sylvie al een nieuwe vriend gekregen van Bild?

 19. Joop de Mol

  Achmed, Meis doet het tegenwoordig met dieren. Miereneters hebben haar voorkeur.

 20. Achmed

  Arme Damian… wordt vast de eerste TBSer onder de BNers.

 21. toxilogic

  Tja dat is tenminste een vriendje waarmee prinsesje Stax mee kan thuiskomen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.