VI-mannen grijpen mis: heten VeronicaInside3 op Twitter

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan alweer bijna aan de slag voor hun nieuwe baas Veronica. Nu de premièredatum van hun talkshow Veronica Inside nadert, 10 augustus, is de zender langzaam bezig om de socialmediakanalen van het programma op te tuigen. Er is ook een twitterpagina aangemaakt, maar helaas was de naam VeronicaInside niet meer beschikbaar. Daarom heeft de zender van Talpa TV maar gekozen voor het alternatief VeronicaInside3.

Eén dag na de lancering heeft de twitterpagina van Veronica Inside al meer dan 300 volgers. Dat is nog wel iets minder dan de 140.000 volgers van hun vorige twitterpagina Voetbalinside, die overigens nog steeds wordt bijgehouden door RTL.

De eerste post op de twitterpagina van Veronica Inside is een filmpje met het bekende VI-trio. Daarin ziet men Derksen aan komen rijden bij de studio. “Is dit wel goed, want dit is dezelfde studio?“, vraagt hij zich af.

Ook de visagiste blijft hetzelfde. “Lekker veel veranderd hier, hè?“, klinkt het. Jan Boskamp: “Er is hier geen reet veranderd. Zelfs de bittergarnituur van vorig jaar staat er nog.”

Wilfred Genee: “Wat is er nou eigenlijk veranderd hier dan?

René van der Gijp: “Ja, helemaal niks!

Veronica wil niet zeggen waarom er voor de twitternaam VeronicaInside3 is gekozen. Vermoedelijk was ook de naam VeronicaInside2 al bezet.

Op Facebook heet Veronica Inside ‘veronicainsideofficial’ en op Instagram ‘veronica.inside’.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen