Paul Groot zette vriend aan de kant voor Koefnoen

Geplaatst op Fri 13 Jul 2018 om 11:55

Paul Groot heeft een relatie beëindigd omdat hij liever tijd besteedde aan het maken van het tv-programma Koefnoen. Dat vertelt hij in weekblad Privé. Een paar jaar geleden sneuvelde de relatie van Groot. “Ik deed álles voor mijn carrière. Voor Koefnoen heb ik inderdaad ook mijn vriend aan de kant gezet. Of beter gezegd: hij mij. Maar ik moest en zou dat programma goed maken. Ik was bang dat dat niet zou lukken als ik daar niet voor de volle honderd procent voor ging“, zo legt hij uit.

Koefnoen ging voor, legt Groot uit. “Toen zei hij: ‘Als je niet genoeg tijd voor me hebt, dan ben ik klaar met jou.’ Nou, oké, doei, haha!

Nu is Koefnoen niet eens meer op de buis. Is liefde niet veel belangrijker dan een tv-programmaatje? “Nou ja, ik begrijp nog steeds waarom ik hem heel erg leuk vond. Maar dat hoofdstuk is klaar. Ik zag echt geen andere mogelijkheid op dat moment.

Inmiddels is Groot vijftig en zit hij alleen op de bank. “Ik stel me in op oud worden in mijn eentje. Wat daar nog bovenop komt, beschouw ik als een bonus.

Vorig jaar kwam er na vijftien seizoenen een einde aan Koefnoen. De reden was vernieuwing in het uitzendschema. Groot en zijn collega Owen Schumacher reageerden zeer teleurgesteld.

Foto: Merlijn Doomernik, Avrotros
12 Reacties op “Paul Groot zette vriend aan de kant voor Koefnoen”


 1. Petra

  Dan ben je gewoon niet verliefd. Dus heeft niks met Koefnoen te maken.

 2. Bastiaan

  Kom maar bij mij, Paul !

  Je bent en blijft superlekker, wij kunnen elkaar zéker goed vermaken en gezelschap houden op de bank, in bed, buitenshuis!

  Mij vervelen met jou zal niet gebeuren (en andersom ook niet, hoop ik) !

 3. Wendy's dealertje

  Gaat vast naar Talpa

 4. Zalmneusje

  Wat een hoogmoed toch weer. Denken dat jij met je uitzonderlijke creatieve brein iets kunt maken dat zó fantastisch is, dat letterlijk alles daarvoor moet wijken. En dat terwijl er totaal niks meer aan was, aan Koefnoen de afgelopen jaren.

 5. Franca

  sommige dingen kunnen echt heel goed samengaan, wat een slechte smoes

 6. 2018

  Het was al jaren en jaren een waardeloos programma. En het ging maar door. Die makers ook echt weer van die ons kent ons figuren die niets durven en aan de leiband van een aantal mensen lopen. De Groot is wel getalenteerd, die Owen totaal niet. Die heeft helemaal geen komisch talent.

 7. Bril

  Man wat was dat een vervelend programma zeg. Die makers leven blijkbaar in een waan als ze denken dat dit leuk was.

 8. Andre

  Dat stomvervelende programma is al jaren geleden beeindigd, dat hij nu alleen op de bank zit heeft daar dus niets mee te maken.

 9. aammehoela

  Is hij ook al een homo? Zijn er nog wel hetero’s bij de televisie?

 10. tv stopte

  kijken mensen nog tv?

  dan maakt hij het toch op youtube………

 11. Daan

  @tv stopte; dan kijkt er dus niemand.

 12. StefanV

  Ik mis Koefnoen. Leuk programma, uniek in z’n soort.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.