Owen en Paul verrast over schrappen Koefnoen

Het Koefnoen-duo Owen Schumacher en Paul Groot is erg teleurgesteld in het besluit van NPO 1 om te stoppen met hun programma. Dat heeft Schumacher gezegd voor de camera van Shownieuws. Na dertien jaar en vijftien seizoenen heeft NPO 1 besloten dat het tijd is voor iets nieuws. “Wij waren ook wel een beetje verrast. Je weet natuurlijk dat als je al dertien jaar een programma maakt, er een keer een eind aan komt, maar als het besluit valt, is het toch wel een beetje teleurstellend.”

Schumacher had graag doorgegaan met het programma. “Paul en ik hebben er zelf nog steeds heel veel plezier in om het te maken, dus wat ons betreft had het best nog wel even door moeten gaan. Maar goed, het is niet anders.”

NPO 1 wil het duo wel de kans geven om verder te gaan met een ander programma, maar zo makkelijk is dat volgens hem niet. “Het is toch een beetje lastig als je zo veel jaar een programma maakt. Dit is eigenlijk onze vorm en dan moet je ineens iets anders gaan maken. Dat is een beetje lastig. Maar goed.”

Of ze al hebben nagedacht over een format? “We hebben nog niet veel tijd gehad om daarover na te denken.”

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen