Marieke Elsinga: ‘Verzon Koen Kardashian roofoverval?’

Geplaatst op Thu 12 Jul 2018 om 10:30

Marieke Elsinga heeft Koen Kardashian tijdens een interview voor RTL Boulevard gevraagd of hij begrijpt dat mensen twijfelen aan zijn verhaal over zijn roofoverval in Londen. Dat vertelde ze woensdagavond in de showrubriek op RTL 4. Kardashian is naar eigen zeggen naar een verlaten flatgebouw gelokt, waar hij werd mishandeld en zijn peperdure horloge werd gestolen. Nu blijkt dat dit is gebeurd op de dag voordat hij vrolijk met Ferry Doedens meedeed aan de homoparade aldaar.

Vreemd, vindt Elsinga. “Ik heb hem natuurlijk ook gevraagd waarom hij de politie niet meteen heeft gebeld of het niet direct tegen Ferry Doedens gezegd met wie hij was? Hij zegt dat hij continu last had van schaamte. Ze sliepen in een andere hotelkamer, hij heeft Ferry niet wakker gemaakt, maar wel zijn beste vriendin huilend opgebeld nadat het was gebeurd.”

Elsinga: “Hij zei: ‘Ik heb het niet tegen Ferry gezegd, want ik wilde de knop om doen. De show must go on, we waren daar voor een peer-event.’ Je kunt het je niet voorstellen, maar hij heeft dat gedaan en is gewoon naar de Gay Pride gegaan. Ik kan het me niet voorstellen. Ik vroeg hem ook: ‘Kun jij je voorstellen dat mensen misschien denken dat je het bijna verzint?’ Hij zei: ‘Ja, noem het een rare afwijking van mij, maar ik heb de knop omgezet en ik ben doorgegaan.‘”

Kardashian heeft ook geen aangifte gedaan. “Dat wilde hij niet. Hij wilde het niet nog een keer vertellen en niet midden in de nacht naar de politie. Hij wilde gewoon naar zijn hotelkamer.”

John van den Heuvel: “Stel dat dit allemaal klopt zoals hij het zegt dan zijn dit jongens die het vaker gaan doen. Heel Londen hangt vol met camera’s, dus er moeten beelden zijn van dit geval.”

Foto: RTL
26 Reacties op “Marieke Elsinga: ‘Verzon Koen Kardashian roofoverval?’”


 1. André

  Excentrieke Koen krijgt in ieder geval wel de aandacht waar hij zo naar hunkert.

 2. Rotterdamse Henkie

  Wie is die paardelul? Denk dat zijn ouders maar drie minuten plezier hebben gehad aan dat stuk nageboorte.

 3. Henkster

  Waarom is zijn huisje in Rotterdam eigenlijk geblurred op Google? Is dat ook een verzinsel? http://tweesterren.nl/2018/07/01/koen-kardashian/#comment-32

 4. Ron

  Je Kardashian noemen ook…dat is een fake naam zeker alleen om op je grote idool te lijken zeker of de insinueren dat je familie bent…kansloos. En v.w.b. die roofoverval, het zou me niets verwonderen dat dit verzonnen is. Dit soort types wil alleen media aandacht. Boulevard staat er dus mooi op als dit verhaal van A tot Z is verzonnen…

 5. Bart

  Waarom niet daar bekend maken en geen aangifte doen maar er bij terugkomst in Nederland wel mee naar de pers lopen? Aandacht dus!

 6. Mike

  Dat joch liegt sowieso alles bij elkaar en leeft in een droomwereldje. Hij loopt continu te freeloaden bij mensen. Ik zou het leuk vinden als iemand inderdaad gaat uitpluizen of zijn verhaal klopt. Sowieso zou dat hotel hem en zijn belager dan op camera moeten hebben. Dit zaakje stinkt aan alle kanten.

 7. Joly

  Ach ja….wat Kim in Parijs overkwam was misschien wel de aanleiding om die verhaaltje te verzinnen…..Snap niet dat dit kansloze figuur ook in dat pownedprogramma zat…..iemand die rijk is door huisvrouwen op te maken en te stylen? Ja hoor….daggggg

 8. Jan

  Wel lekker op instagram mensen “waarschuwen” en bij RTLboulie huilen en je minutes of fame pakken, maar geen aangifte doen bij de Engelse politie om dit soort praktijken te voorkomen omdat “Dat wilde hij niet. Hij wilde het niet nog een keer vertellen en niet midden in de nacht naar de politie. Hij wilde gewoon naar zijn hotelkamer.”

  100% verzonnen dus.

 9. Robert

  Een flatgebouw dat al jaren leegstaat met een werkende lift?

 10. Zo zit het

  Allemaal aandachtstrekkers. Ken die gast niet en wil hem niet kennen ook. Die onzin past bij het programma waar ik toch niet naar kijk, Boulevard.

 11. Bernadette

  Ongeloofwaardig fantasieverhaal van een griezelige Pieter van Dijk die zichzelf een fantasienaam geeft om zichzelf staande te houden in zijn fantasiewereld. Pieter van Dijk heeft volgens mij serieus te kampen heeft met een persoonlijkheidsstoornis. Hij komt op mij over als een ziek figuur in ieder opzicht.

 12. Slap Pe Pie Mel

  Peutertje van Dijk…. ach ach ach… veel sneuer wordt het toch niet, zou je denken. Totdat het volgende droeftoeter-verhaal naar buiten komt. Man man man.

 13. Neptunus

  Die Marieke, ik haar toch niet mijn bed uit schoppen mocht ze plotsklaps naast me liggen!

 14. Coeus

  Dat je de achternaam overneemt van bekende Amerikanen in de hoop daarmee geassocieerd te worden, duidt op enorme onzekerheid: continue positieve bevestiging nodig. Daar heeft een psychiater tien jaar werk aan. Zo’n verhaal verzinnen past op zich wel in het beeld. Maar we waren er niet bij.

 15. Japie

  Hij deed mee aan Expeditie Robinson, die vent is totaal geschift en geen goed voorbeeld wat de homo scene betreft. Hij is waar de meeste homo’s niet mee geassocieerd willen worden, een hoerige, kleffe homo.

 16. lvs2015

  Deze hele Koen Pieter van Dijk ( ja zo luidt zijn echte naam) is een groot nep gebeuren. Heeft zogenaamd een mooie villa waarin hij woont aan de straatweg, als iedereen weet dat dat het huis van zijn ouders is en niet van hem zelf. Ook de wijze hoe hij zijn leven invult is nep want hij verdiend zelf amper wat omdat hij ‘zak’geld krijgt van zijn ouders die op deze wijze pogen hun ouderlijke bijdrage ” af te kopen.” (te druk met hun eigen leven zoals dat heet dus stoppen wij ons kind maar geld toe) En die enkele opdracht die hij eens krijgt of doet is niet alleen op 1 hand te tellen maar levert vaak ook amper iets op. Kortom zijn ouders die financieren zijn hele leven en jochie Koen loopt een beetje mooi weer te spelen in de weekenden in bijvoorbeeld Rotterdam, beginnend in Hilligersberg bij Cafe – Brasserie – Wijnbar – Abrazo om vervolgens zich op te houden bij Wijnbar – 1NUL8 aan het Rodezand in Rotterdam-Centrum en het ernaast gelegen (als hij geld van zijn ouders heeft gekregen) The Oysterclub. Zelf betalen doet hij amper. Profiteren van anderen maar al te graag en vooral veel met zichzelf bezig zijn op zijn mobiel.

 17. Kaaskijker

  Hij was er misschien niet bij maar Ferry Doedens zou het letsel van de twee harde klappen moeten kunnen beamen. Vooral omdat Koen – Kardashian – van Dijk naar eigen zeggen onder het bloed buiten kwam. Dan heb je er twee fikse builen gescoord die echt niet de volgende morgen afgezakt zijn.

 18. Mark

  ^^^

  Is idd best wel vreemd dat je de dag erna alweer ongeschonden op de gay pride staat te feesten. Als ik RTLB was zou ik Ferry eens vragen hoe hij de dag erna eruit zag. Of er iets te zien was van die mishandeling. Volgens mij was die Koen ook een beetje bedwelmd van al die pretsigaretten en de drank. Denk dat zijn fantasie daardoor een beetje op hol is geslagen.

 19. StefanV

  De vraag is wie eigenlijk zieliger zijn: mensen die alles doen voor een beetje aandacht, of media die voortdurend aandacht besteden aan dit soort figuren. Werkelijk onbegrijpelijk dat honderdduizenden mensen dagelijks kijken naar bagger-tv als Boulevard en alle beslommeringen van omhooggevallen soapacteurs en andere “sterren”…

 20. Curryworst

  Ik sta op het punt om naar mijn advocaat te stappen om deze Koen aan te klagen.
  Door dit soort valselijke beschuldigingen te verspreiden brengt hij ons oeroude vak van pot enramm ers in diskrediet.

 21. Coeus

  Een verlaten flatgebouw in Londen, met de vierkante meter prijzen die ze daar hebben? Plus, iemand hierboven zei het al, een werkende lift. En dan die quote: “een kat en muisspel, dit gun je niemand”. Hypothese: hij heeft zijn horloge verpatst en had een verklaring nodig voor zijn ouders. Het feit dat hij het detail noemt van de Rolex van de ‘dader’ (die hem ook op straat had kunnen overvallen zonder ‘een uur’ te kletsen), wijst er op dat het begrip ‘horloge’ nogal vooraan in zijn gedachten zit.

 22. Hans Cry

  @Coeus

  Die heb je daar wel, maar wel met cctv beveiligd. Hij heeft waarschijnlijk zijn Cartier verspeeld/verkocht en heeft dit toen verzonnen.

 23. Mark

  Dit verhaal gaat nog een staartje krijgen

 24. Anouk Smllers

  Koen Pieter van dijk is een fantast, is een profiteur O.a van lil kleine (dat hij deze mafkezen niet doorheeft) heeft geen piek op zal.. en is een ziekig figuur die op zijn 30e zelfmoord pleegt (laten we dat aub hopen)

 25. Shadow1100

  Nee, vooral geen aangifte, want een valse aangifte is strafbaar.

 26. Sandra

  En Boulevard is er gewoon lekker met beide benen ingetrapt. Slechte redactie. Exclusief een leugenachtige aandachttrekker in je uitzending, wees er maar trots op. Enge jongen zonder leven en zonder werk. Negeer dit soort kansloze figuren toch gewoon. Lossen ze zich vanzelf op.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.