Marieke Elsinga: ‘Verzon Koen Kardashian roofoverval?’

Marieke Elsinga heeft Koen Kardashian tijdens een interview voor RTL Boulevard gevraagd of hij begrijpt dat mensen twijfelen aan zijn verhaal over zijn roofoverval in Londen. Dat vertelde ze woensdagavond in de showrubriek op RTL 4. Kardashian is naar eigen zeggen naar een verlaten flatgebouw gelokt, waar hij werd mishandeld en zijn peperdure horloge werd gestolen. Nu blijkt dat dit is gebeurd op de dag voordat hij vrolijk met Ferry Doedens meedeed aan de homoparade aldaar.

Vreemd, vindt Elsinga. “Ik heb hem natuurlijk ook gevraagd waarom hij de politie niet meteen heeft gebeld of het niet direct tegen Ferry Doedens gezegd met wie hij was? Hij zegt dat hij continu last had van schaamte. Ze sliepen in een andere hotelkamer, hij heeft Ferry niet wakker gemaakt, maar wel zijn beste vriendin huilend opgebeld nadat het was gebeurd.”

Elsinga: “Hij zei: ‘Ik heb het niet tegen Ferry gezegd, want ik wilde de knop om doen. De show must go on, we waren daar voor een peer-event.’ Je kunt het je niet voorstellen, maar hij heeft dat gedaan en is gewoon naar de Gay Pride gegaan. Ik kan het me niet voorstellen. Ik vroeg hem ook: ‘Kun jij je voorstellen dat mensen misschien denken dat je het bijna verzint?’ Hij zei: ‘Ja, noem het een rare afwijking van mij, maar ik heb de knop omgezet en ik ben doorgegaan.‘”

Kardashian heeft ook geen aangifte gedaan. “Dat wilde hij niet. Hij wilde het niet nog een keer vertellen en niet midden in de nacht naar de politie. Hij wilde gewoon naar zijn hotelkamer.”

John van den Heuvel: “Stel dat dit allemaal klopt zoals hij het zegt dan zijn dit jongens die het vaker gaan doen. Heel Londen hangt vol met camera’s, dus er moeten beelden zijn van dit geval.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen