PowNed-ster Koen Kardashian mishandeld in Londen

Geplaatst op wo 11 jul 2018 om 8:40

Societyster Koen Kardashian, bekend van de PowNed-serie Niet Lullen Maar Poetsen, is mishandeld in een verlaten flatgebouw in Londen. Dat laat hij weten op Instagram. Kardashian was in Londen om samen met Ferry Doedens de Gay Pride-parade bij te wonen. Zijn weekend eindigde dramatisch. “Midden in de nacht ging ik nog even een sigaretje doen voor mijn hotel. Er kwam een man naar me toe. Charmant, verzorgd. Hij had een mooi jasje aan en een Rolex om“, zo legt hij uit.

Hij versierde Kardashian op handige wijze. “‘Hey beauty, how are you.’ We hadden een gezellig gesprek en bood me nog een sigaret aan. Hij was heel lief voor me en de tijd vloog voorbij. We hadden een klein uurtje voor het hotel staan kletsen tot hij zij: ‘I have good champagne at home just around the corner at my house. You want to come over?

Na een ‘kleine twijfel’ is Kardashian met hem de taxi ingestapt. “De rit duurde veel langer dan ik had verwacht maar had nog niets door. We kwamen aan en stapte de taxi uit. Het appartementencomplex was niet wat ik mij had voorgesteld maar hij was steeds nog zo lief voor me en dacht dat het wel goed zat.”

Ze gingen naar de achtste verdieping. “Ik stap de lift uit en krijg een klap op mijn achterhoofd. Ik viel hard op de grond. Na veel ellende in die hal en nog een harde klap in mijn gezicht moest ik mijn Cartier-horloge af doen (het horloge wat ik cadeau heb gekregen voor mijn eenentwintigste verjaardag van mijn ouders).

Op dat moment kreeg hij een hele kleine kans om te ontsnappen. “Ben ik heel erg hard door het trappenhuis gaan rennen op zoek naar een uitgang. ‘Take his clothes, take everything.’ werd er geschreeuwd. Een kat en muis spel, dit gun je niemand. Ik heb na veel rennen en vliegen een uitgang kunnen vinden en kwam onder het bloed buiten.

Een man heeft hem buiten opgevangen. “Met het antwoord: wees blij dat ze je horloge hebben en niet jou, dit is een verlaten gebouw waar niemand meer woont, de meeste zien het daglicht niet meer. Laat dit een grote les zijn voor mezelf en ook voor jullie allemaal. Je kan niemand vertrouwen. Ik hou mezelf sterk maar heb om de haverklap paniek- en angstaanvallen.

Waarom treedt hij naar buiten met dit bericht? “Ik ben zo lief opgevangen door al mijn vrienden en familie en vind het mijn plicht om het met jullie te delen, laat het een les zijn voor iedereen. Deze horror zit in een klein hoekje 💔.

Mijn hart huilt en het vertrouwen in de mens is weg. Ik schaam mezelf en voel me dom en vernederd.

Team W 💕💕 @whotels

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) op

Foto: NPO
34 Reacties op “PowNed-ster Koen Kardashian mishandeld in Londen”


 1. Benny-Bjorn A.

  Nog nooit van deze gast gehoord. D-garnituurtje.

 2. Carla

  @Benny: Waarom reageer je überhaupt? Is toch een heel naar verhaal. Dit gun je niemand. Sterkte Koen!

 3. Rodrigo

  waarom noemt een Nederlandse nitwit zich in hemelsnaam Kardashian, hij is toch geen familie van die Amerikaanse familie die bekend zijn om, ja waarom eigenlijk?

 4. Erwin

  Wilde dus even gepakt worden in de ghetto mast pakte anders voor hem uit. Volgens mij veel over bericht al de afgelopen jaren. Eigen schuld!

 5. Zalmneusje

  Vind het maar een raar verhaal. Bovendien ben je ook wel een mega-sukkel als je in een vreemde stad met een willekeurige passant mee naar huis gaat. Maar dat zal wel een gay-dingetje zijn.

 6. Meneer Kaktus

  Van A tot Z verzonnen (voor een beetje media-aandacht).

 7. Bassie

  Dat heb je met die lust gay’s, gaan er altijd voor.

 8. Slap Pe Pie Mel

  Kardashian? Hoezo dan!? Mafklappert.

 9. Har De Pie Mel

  Dus je staat nog even een sigaretje te doen, een random dude spreekt je aan, en je gaat dan na een babbeltje met hem mee naar huis. Raar figuur.

 10. Evelien

  Hij dacht zeker dat hij op een tippelzone stond en wilde zijn reisje terugverdienen. Mislukte homo!

 11. Robert

  Verlaten flatgebouw, de lift doet het nog gewoon, het zal allemaal wel Koen.
  Nou binnenkort dan maar op de boot in Amsterdam Koen heb je wat te vertellen.

 12. Cees

  “We kwamen aan en stapte de taxi uit”?

 13. :D

  @Erwin

  ‘De ghetto’? Twee fouten maken in twee woorden, je moet het maar kunnen.

 14. Kaaskijker

  Wat zijn er een hoop slechte nare mensen. :'(

 15. q8

  een mooi avontuur [verhaaltje]
  ik geloof er geen fuck van,
  hij zal wel HEEL VEEL fantasie hebben,
  of teveel gay horror gekeken

 16. darius

  De meeste homo’s (waaronder dus ik) hebben een pesthekel aan deze uitgesproken nichten. Deze gozer is wat hij is door de centen van zijn pa. Een hersenloze aansteller met twee nou zeg drie grijze hersencellen. De media schijnen er steeds weer van te smullen om de gemiddelde homo op deze wijze voor het voetlicht te brengen.

 17. darius

  Overigens zou ik dit verhaal eerst maar eens verifieren want het zou mij niets verbazen als deze aansteller het uit zijn duim heeft gezogen.
  Hoe gek ben je om met een volslagen vreemde een leeg gebouw in te gaan?
  Meneer voelt zich dom. waarschijnlijk de eerste ware opmerking sinds zijn geboorte.

 18. lvs2015

  Ah deze zelf benoemde stylist,een naam die tegenwoordig alle millennials die geen baan hebben, jong zijn en zouden moeten studeren en toch willen uitstralen dat ze iets zinnigs doen, zichzelf toe-eigenen zoals met deze Koen die nog bij zijn ouders woont aan de straatweg in Hilligersberg-Rotterdam (witte villa rechts als je van het centrum komt) en tijdens een PowNed uitzending met Rutger Castricum deed alsof het zijn eigen huis was. Niet dus. Verder het stereotype beeld van een homo en het slag waarom zoveel lieden er een afkeer van ze krijgen, omdat zijn soort altijd dat overdreven verwijfde gedrag express uitdragen op straat en altijd willen dat ze opvallen te midden van anderen. Hun gedrag is vaak ook 1 van misplaatste arrogantie t.o.v. anderen ( ik ben zoveel beter dan…)i.p.v. timide. Is 1 groot nep typje dat floreert en teert op het geld van zijn ouders en diens connecties, maar op zijn instagramaccount de indruk wekt dat hij dit alles heeft bereikt. En die enkele opdrachten die hij krijgt zijn gewoon via zijn ouders want zelf echt goed geld verdienen als ‘stylist’ is er niet bij. Hij is ook vaak in Rotterdam-Centrum te vinden bij wijnbar 1nul8 of zoals nu de Oysterbar en gedraagt zich daar net zo verwijfd als elders met dien verstande dat hij de opdracht vanuit de directie zich daar normaal op te stellen i.p.v als een diva want dan was hij niet welkom.

 19. Henny Huisman

  Gewoon aangifte doen bij de politie, en is er bewijs? Zou me niets verbazen als dit een broodje aap verhaal is om in de opening van Shownieuws en Boulevard te komen

 20. Deadly Viper

  Vreselijk figuur.

 21. Ano Nymous

  Wie?
  Kardashian? Gerelateerd aan die andere Kardashian leeghoofdige nietsnutten?

 22. KingAlert

  Dotan Kardeshian

 23. Lodewijk zelf homo

  Tjonge tjonge wat is die dom zeg. Broertje van Vanessa? Met zijn cartier horloge, eigenlijk is dit lachwekkend en trouwens signalement hoe zit het daar mee? Moet toch makkelijk zijn te pakken.

 24. Anouk Smllers

  Fantast.. deze man of vrouw liegt sowieso zijm hele leven bijelkaar. Is een freak.

 25. Ruud

  Als hij vind dat het zijn plicht is. Dan mag hij ook wel zeggen waar het gebeurde en hoe die verlaten flatgebouw met werkende lift eruit zag. Want dan kan misschien die gast van oplichters in het buitenland er ook nog een programma over maken.

 26. Simon

  Een taxi nemen als iemand “just around the corner woont” zou al argwaan moeten wekken bij Koen Kardashian. Maar ja, wens hem beter.

 27. Momo

  “tot hij zij:”????????

 28. Godefroy France

  Ik verbaas me steeds meer over de BNNers, deze nietsnuttende pisnicht, gaat sigaretje roken met man met rolex, dus aardige man, prijs OK voor pijpbeurt, taxi naar onbewoond flatgebouw, klap tegen zijn hersenloze kop, , horloge inleveren, al rennend zijn leven gered, ha ha ha binnenkort bij jinek, omringd door jankende soortgenoten, lijkt wel het drama van zijn intellectuele zusje in parijs, ook beroofd van teveel bling bling ha ha ha maar die heeft weer lekkere tieten, zo ook vannessa, tieten en juwelen, hersenen overbodig.

 29. Mark

  Jullie vergeten nog die strak getrokken Ken-kop van de botox. En van die enge facings in zijn mond. Ik vind dat allemaal geen normaal gedrag. De gewone Nederlandse heaumeau is daar allemaal niet van gediend. Zelfde type als die gay-bff van Barbie.

 30. Henny Huisman

  Heel jammer dat de mensen een beeld van de homo krijgen in de vorm van Fred van Leer, Ferry Doedens en dit figuur.
  Mijn vriend Jacques d’Ancona is het ook, maar die is wel normaal en zie je nooit meer op tv.
  Net als ik.

 31. Mike

  Het valt me steeds meer op wat voor verknipte achterlijke figuren op deze site rondhangen.

  Kortom vertrouw niemand.

 32. Daan

  Vrouwen als Koen Kardashian want dit is natuurlijk geen man) maken bij bang. Wat vind ik dit een griezel om te zien, alles is nep aan dat enge figuur. Ik vind het ook heel vreemd dat je zomaar met iemand meegaat die je aanspreekt.
  Koen sterkte hoor. Ik hoop je nooit tegen te komen want ik vind je een horror figuur.

 33. Coeus

  Een verlaten flatgebouw in Londen, met de vierkante meter prijzen die ze daar hebben? Plus, iemand hierboven zei het al, een werkende lift. En dan die quote: “een kat en muisspel, dit gun je niemand”. Hypothese: hij heeft zijn horloge verpatst en had een verklaring nodig voor zijn ouders. Het feit dat hij het detail noemt van de Rolex van de ‘dader’ (die hem ook op straat had kunnen overvallen zonder ‘een uur’ te kletsen), wijst er op dat het begrip ‘horloge’ nogal vooraan in zijn gedachten zit.

 34. mark

  Hij vraagt er ook om.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.