PowNed-ster Koen Kardashian mishandeld in Londen

Societyster Koen Kardashian, bekend van de PowNed-serie Niet Lullen Maar Poetsen, is mishandeld in een verlaten flatgebouw in Londen. Dat laat hij weten op Instagram. Kardashian was in Londen om samen met Ferry Doedens de Gay Pride-parade bij te wonen. Zijn weekend eindigde dramatisch. “Midden in de nacht ging ik nog even een sigaretje doen voor mijn hotel. Er kwam een man naar me toe. Charmant, verzorgd. Hij had een mooi jasje aan en een Rolex om“, zo legt hij uit.

Hij versierde Kardashian op handige wijze. “‘Hey beauty, how are you.’ We hadden een gezellig gesprek en bood me nog een sigaret aan. Hij was heel lief voor me en de tijd vloog voorbij. We hadden een klein uurtje voor het hotel staan kletsen tot hij zij: ‘I have good champagne at home just around the corner at my house. You want to come over?

Na een ‘kleine twijfel’ is Kardashian met hem de taxi ingestapt. “De rit duurde veel langer dan ik had verwacht maar had nog niets door. We kwamen aan en stapte de taxi uit. Het appartementencomplex was niet wat ik mij had voorgesteld maar hij was steeds nog zo lief voor me en dacht dat het wel goed zat.”

Ze gingen naar de achtste verdieping. “Ik stap de lift uit en krijg een klap op mijn achterhoofd. Ik viel hard op de grond. Na veel ellende in die hal en nog een harde klap in mijn gezicht moest ik mijn Cartier-horloge af doen (het horloge wat ik cadeau heb gekregen voor mijn eenentwintigste verjaardag van mijn ouders).

Op dat moment kreeg hij een hele kleine kans om te ontsnappen. “Ben ik heel erg hard door het trappenhuis gaan rennen op zoek naar een uitgang. ‘Take his clothes, take everything.’ werd er geschreeuwd. Een kat en muis spel, dit gun je niemand. Ik heb na veel rennen en vliegen een uitgang kunnen vinden en kwam onder het bloed buiten.

Een man heeft hem buiten opgevangen. “Met het antwoord: wees blij dat ze je horloge hebben en niet jou, dit is een verlaten gebouw waar niemand meer woont, de meeste zien het daglicht niet meer. Laat dit een grote les zijn voor mezelf en ook voor jullie allemaal. Je kan niemand vertrouwen. Ik hou mezelf sterk maar heb om de haverklap paniek- en angstaanvallen.

Waarom treedt hij naar buiten met dit bericht? “Ik ben zo lief opgevangen door al mijn vrienden en familie en vind het mijn plicht om het met jullie te delen, laat het een les zijn voor iedereen. Deze horror zit in een klein hoekje 💔.

Mijn hart huilt en het vertrouwen in de mens is weg. Ik schaam mezelf en voel me dom en vernederd.

Team W 💕💕 @whotels

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) op

Foto: NPO

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen