Lee weet niet waarom Avrotros Corry en Imca negeert

Sterartiest Lee Towers weet niet waarom collega’s uit het vak Corry Konings en Imca Marina nooit gevraagd worden voor programma’s van de muzikale omroep Avrotros. Dat zegt hij in gesprek met de Weekend. Towers zit binnenkort in het nieuwe seizoen van Beste Zangers, samen met onder meer patserzanger Tino Martin en een YouTube-zangeres. Maar grootheden Konings en Marina? Die zijn er weer niet bij. De Weekend vraagt aan Lee Towers of hij weet waardoor dit komt.

Towers antwoordt: “Dat weet ik niet, daarvoor moet je bij de programmamakers zijn, maar dat ze willen meedoen snap ik. Muziekprogramma’s zijn namelijk een zeldzaamheid geworden op de Nederlandse televisie.”

Zelf ziet hij Beste Zangers voor zangers bijna als het hoogst haalbare op tv. “Als je vandaag de dag als artiest wordt uitgenodigd in een tv-programma, dan is het heel uitzonderlijk dat je een heel nummer mag zingen. Zo’n programma als Beste Zangers is dus een droom voor iedere artiest.

Ik gun iedereen zo’n fantastische ervaring. Maar nogmaals, ik weet niet waarom zij tot op heden nog geen uitnodiging hebben ontvangen. Ik weet wel dat ze, als ze je echt willen hebben, net zo lang zeuren tot je ja zegt.”

Lees ook: Naast Corry ook Imca Marina miskend door Avrotros (vandaag)

 

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen