Lee weet niet waarom Avrotros Corry en Imca negeert

Geplaatst op Mon 09 Jul 2018 om 14:45

Sterartiest Lee Towers weet niet waarom collega’s uit het vak Corry Konings en Imca Marina nooit gevraagd worden voor programma’s van de muzikale omroep Avrotros. Dat zegt hij in gesprek met de Weekend. Towers zit binnenkort in het nieuwe seizoen van Beste Zangers, samen met onder meer patserzanger Tino Martin en een YouTube-zangeres. Maar grootheden Konings en Marina? Die zijn er weer niet bij. De Weekend vraagt aan Lee Towers of hij weet waardoor dit komt.

Towers antwoordt: “Dat weet ik niet, daarvoor moet je bij de programmamakers zijn, maar dat ze willen meedoen snap ik. Muziekprogramma’s zijn namelijk een zeldzaamheid geworden op de Nederlandse televisie.”

Zelf ziet hij Beste Zangers voor zangers bijna als het hoogst haalbare op tv. “Als je vandaag de dag als artiest wordt uitgenodigd in een tv-programma, dan is het heel uitzonderlijk dat je een heel nummer mag zingen. Zo’n programma als Beste Zangers is dus een droom voor iedere artiest.

Ik gun iedereen zo’n fantastische ervaring. Maar nogmaals, ik weet niet waarom zij tot op heden nog geen uitnodiging hebben ontvangen. Ik weet wel dat ze, als ze je echt willen hebben, net zo lang zeuren tot je ja zegt.”

Lees ook: Naast Corry ook Imca Marina miskend door Avrotros (vandaag)

 

Foto: AVROTROS
25 Reacties op “Lee weet niet waarom Avrotros Corry en Imca negeert”


 1. Tvkijker

  Helemaal mee eens!

 2. Tvkijker

  Snap overigens ook niet waarom Sjors vd Panne niet een keer gevraagd wordt ipv onbekende rappers.

 3. Raaf

  De laatste keer dat ik een muzikant of orkestje heb mogen beluisteren bij de smakeloze Staatsmedia die mijn goedkeuring kan wegdragen dateert al weer uit de tijd dat Adam Curry Countdown presenteerde.
  En ik heb toch een vrij brede muzieksmaak; van Chopin tot Entombed, van Tom Waits tot the Pixies, van the Dead Kennedys tot Simon & Garfunkel, van Tragically Hip tot de Appalachen en van Johnny Cash, via Klerzmer tot Chet Baker.
  Helaas is het altijd dezelfde geestdodende drab.

  Weer een argument om de Staatsmedia van kelder tot zolder te ontmantelen.

 4. ed

  Hoe helpen we elkaar aan een extra auto

 5. S

  @Raaf

  Denk je dat het iemand hier iets boeit naar welke muziek je luistert?
  Als het nou Lee Towers zou zijn…

 6. Raaf

  Beste S,

  It’s a fair cop.

 7. Bert

  Beste Raaf, gelukkig heb je een brede interesse in allerlei zaken zodat je bij ieder onderwerp wel een opmerking kunt plaatsen waarbij je de Publieke Omroep tegelijk even aanvalt en onderuit haalt.

 8. Raaf

  Beste Bert,

  U bent een Staatsmedia groupie en dat gun ik U (maar wil er logischerwijs niet voor betalen)
  Maar dan vraag ik U; was het niet de oorspronkelijke bedoeling van de Staatsmedia dat alle geledingen in een samenleving bedient worden ?
  Ik zie louter vochtige eenheidsworst.
  Dag in, dag uit hetzelfde platvloerse gejengel.

  Let wel
  Ik ben helemaal geen tegenstander van platvloers gejengel. Ik gun iedereen zijn of haar muzieksmaak (ik heb een kameraad die het fantastisch vind) maar van een divers, rijk geschakeerd en veelkleurig palet kan toch echt niet gesproken worden ?
  En aangezien de Staatsmedia zelfs dit toch niet al te complex basaal ‘dingetje’ niet in elkaar kan timmeren lijkt mij een totale ontmanteling dringend nodig.
  Ik denk dat daar de meeste mensen wel over eens zijn.
  Bewijs stapelt zich op bewijs.

 9. Sven L.

  Interessanter is het nieuws dat het NL elftal bij de NOS blijft de komende vier jaar… maar daarover nog geen bericht hier.

  Benieuwd wat ervoor neergeteld is. Overigens van mening dat ‘Oranje’ prima op zijn plek is bij de NPO.

 10. E. Hartsma

  Patserzanger Tino Martin hoort natuurlijk niet in het programma ‘De Beste Zangers’.
  Zijn eigen nummers zijn allemaal geflopt in de Top 40 en GFK Top 100 (komen er niet eens in voor) en hij imiteert alleen maar. Maar ja, waar geld is, is een weg.

 11. q8

  de schuld van RECHTS Amerika,
  lee towers …
  trump towers,

 12. Ano Nymous

  Weer die naam Tino Martin.
  Het enige bekende van hem is zijn opschepperij.
  Een hit heeft hij inderdaad nooit gehad.
  Niet dat het mij uitmaakt ik kijk dat programma, als echte muziekliefhebber, toch niet.

 13. Mark

  Dat komt omdat Corry en Imca moeilijk doen: ze willen niet alleen hun oude successen zingen maar ook nieuwe nummers, en daar is AVROTROS niet van gediend. Je mag blij zijn dat je nog uitgenodigd wordt. Dan maar oude nummers, teer daar maar op bij dit soort gelegenheden en braderieen. Met nieuwe nummers scoren die oude artiesten toch niet meer. Ziet u ze nog wel eens in de Top 40?

 14. Lies

  Heet die Tino niet gewoon Martin Kattenberg?
  Tino Martin. Klinkt als een broodje filet americain.

 15. SOLANGE

  Imca Corry Bonnie en Lee hebben hun tijd gehad…. zijn toch niet meer om aan te zien op Tv allemaal in de 80 ….frisse jonge mensen met een geweldige stem hebben we nodig geen ouwe meuk die zich nog God voelen…..vergane glorie weg ermee

 16. Ano Nymous

  Lies. Hoe die opschepperige paljas ook heet.
  tIs niks en zal nooit wat worden

 17. Remco Slikzaad

  Ze kunnen ook gewoon een groep breedgespierde mocro’s vragen om te playbacken terwijl ze met hun gulp open hun besneden slurf betasten. Trekt vast veel meer kijkers dan een live zingende Lee Towers. Die vroeger gewoon Leen Huizen heette en kraanmachinist was.

 18. Patty

  Gekke raaf gaat weer helemaal los haha. Alsof het iemand ene r€€t interesseert

 19. Nieuwe TV-formats..!?

  Ik denk dat je heel leuke en aantrekkelijke tv-formats kan bedenken met deze oudere ras-artiesten. Aangezien jong volk nauwelijks tot geen TV meer kijkt kan je je dus richten op tv shows voor de 45/50+ kijkers.

 20. ali

  @solange helemaal mee eens opzouten met al die oma’s en opa’s. Niemand staat te wachten op die oude lulle muziek,en Lee jij ook op zouten t enigste wat we van je kennen is you´ll never walk alone. En niet eens je eigen nummer.

 21. Vulvérie V'aginette

  Oh Leen wat ben je toch een hunk van de eerste orde! Vergeet Corry Konings en kom gezellig een avondje bij mij, ik heb minstens net zo’n ordinaire woonwagen als Corry. Je mag me helemaal in de teugels hijsen ouwe kraanmachinist van me! Ohh wat een droomvent….

 22. Lies

  Nodig Leen uit. Hij blaast ze allemaal omver.

 23. Herrie

  Tino Martin in beste zangers? Vreemd.

 24. Ivo

  Omdat ze niks kunnen en zeike

 25. Ivo

  Tino Martin heeft ster allures sinds hij met Gerard Joling een duet zong, misschien daar van geerft, want zingen kan ie echt niet alleen maar bla bla bla

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.