Klaas van Kruistum blijft trouw aan KRO-NCRV

Geplaatst op Mon 09 Jul 2018 om 15:47

Klaas van Kruistum, bekend van de hit ‘Bij de EO werkt Klaas van Kruistum’, blijft trouw aan KRO-NCRV. Hij heeft vandaag een nieuw tweejarig contract getekend. Dat heeft de omroep laten weten. Van Kruistum is sinds 2014 aan de omroep verbonden en is er het gezicht van het programma Zapplive op kinderafdeling Zapp. Maar dat is volgens een woordvoerder van de omroep niet alles. “Dit najaar is Klaas ook te zien in een nieuw seizoen Klaas Kan Alles en Zapplive op zondag.”

Klaas kijk uit naar de komende jaren: “Het is voor mij heel belangrijk om te kunnen blijven groeien in de bestaande en nog te maken programma’s. Ik geniet daar onwijs van en ben heel blij dat de KRO-NCRV die ambitie deelt en mij uitdaagt de volgende stappen te zetten de komende jaren.”

Hij vervolgt: “Inhoudelijke verdieping en verbreding van doelgroep met liefde voor het vak, gedrevenheid om kijkers iets nieuws te leren, te verbinden waar het kan, te prikkelen, te inspireren: kom maar op!

De bekendste presentatoren van KRO-NCRV zijn Anita Witzier, Derk Bolt, Eva Jinek, Jan Kooijman, Ruud de Wild en Yvon Jaspers. Katja Schuurman maakte recent haar overstap naar RTL bekend.

Foto: KRO-NCRV
7 Reacties op “Klaas van Kruistum blijft trouw aan KRO-NCRV”


 1. Petra

  Haha wat een vreselijke foto

 2. Madeliefje Parasiet (paparazza)

  Voor deze man zou ik echt nooit in de bosjes gaan liggen. Wat een kansarme figuur. Leuke vent verder.

 3. Senna S

  Klaas is natuurlijk een groot talent maar wie maakte deze foto????????

 4. Norvo

  Wel verrassend, Klaas dook zeker het laatste jaar geregeld op in RTL-programma’s en zat zelfs al eens op de bank bij Boulevard. Een transfer was echt niet ondenkbaar geweest, hij past wel in het nieuwe RTL dat met Art, Twan en Katja een soort NPO-lite sfeertje lijkt te krijgen.

 5. Marry Hens

  Klaas is een sieraad voor de Publieke Omroep.

 6. Bas

  Goeie gozer deze Klaas! ambitieus en toegewijd. Gefeliciteerd.

 7. KingAlert

  Klaas is een baas.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.