Klaas van Kruistum blijft trouw aan KRO-NCRV

Klaas van Kruistum, bekend van de hit ‘Bij de EO werkt Klaas van Kruistum’, blijft trouw aan KRO-NCRV. Hij heeft vandaag een nieuw tweejarig contract getekend. Dat heeft de omroep laten weten. Van Kruistum is sinds 2014 aan de omroep verbonden en is er het gezicht van het programma Zapplive op kinderafdeling Zapp. Maar dat is volgens een woordvoerder van de omroep niet alles. “Dit najaar is Klaas ook te zien in een nieuw seizoen Klaas Kan Alles en Zapplive op zondag.”

Klaas kijk uit naar de komende jaren: “Het is voor mij heel belangrijk om te kunnen blijven groeien in de bestaande en nog te maken programma’s. Ik geniet daar onwijs van en ben heel blij dat de KRO-NCRV die ambitie deelt en mij uitdaagt de volgende stappen te zetten de komende jaren.”

Hij vervolgt: “Inhoudelijke verdieping en verbreding van doelgroep met liefde voor het vak, gedrevenheid om kijkers iets nieuws te leren, te verbinden waar het kan, te prikkelen, te inspireren: kom maar op!

De bekendste presentatoren van KRO-NCRV zijn Anita Witzier, Derk Bolt, Eva Jinek, Jan Kooijman, Ruud de Wild en Yvon Jaspers. Katja Schuurman maakte recent haar overstap naar RTL bekend.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen