Gordon-bekendheid Rogier wil gespierder terug op tv

Rogier van der Linden, wiens tv-carrière nog niet van de grond is gekomen door de onrust in tv-land, werkt momenteel volop aan zijn lichaam. Als het tijd is voor zijn tv-comeback, dan wil hij er namelijk wat gespierder uitzien. Dat vertelt de vrijgezel, bekend uit Gordon Gaat Trouwen, in de Party. Van der Linden hoopt nog steeds op zijn eigen tv-show, Rogier Gaat Trouwen, en is daarom veel aan het sporten. Hij zou het fijn vinden om een blokjesbuik te hebben. “Ik wil graag iets gespierder zijn.

Hoe hij eraan werkt? Door elke maandag, woensdag en vrijdag aan de slag te gaan met een personal trainer. “Ik word dan afgebeuld tot ik bijna flauwval.

Op de andere vier dagen gaat hij op de crosstrainer. “Ik ben dan ook bewust aan het eten, drink minder alcohol.

Van der Linden eet nu veganistisch. Hij vindt het een hele omschakeling om bij barbecues de hamburgers en kipsaté af te slaan. “Ik kon in het begin zelfs in mijn eigen restaurant niets meer bestellen.”

Hoe komt hij op veganistisch? “Door Gordon. Ik ging met hem voor het eerst op date toen hij net had besloten om veganistisch te leven. Ik vond het niet toen niet zo netjes om met een biefstukje op mijn bord tegenover Gordon te gaan zitten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen