Connie Witteman geneert zich tegenover arme agenten

Geplaatst op Tue 10 Jul 2018 om 11:00

Connie Witteman geneert zich tegenover de gewone politiemensen die de zaak van haar juwelenroof behandelen. Dat zegt de societyster, die normaal helemaal niet omgaat met gepeupel, vandaag in De Telegraaf. Witteman is een fortuin aan juwelen kwijtgeraakt bij de roof en dat neemt de politie hoog op. “Dan schaam ik me dood dat ik met een geweldige rechercheur zit, die misschien ooit een groeidiamantje voor zijn vrouw koopt en dan kom ik daar met die lijst. Dat is gewoon pijnlijk eigenlijk.

Ze is de politie ‘enorm dankbaar’. “We belden zaterdagavond en meteen stond er een enorme politiemacht, vijf tot zeven auto’s zijn er wel geweest. Motoragenten, noem maar op.

Haar juwelencollectie is niet verzekerd. “In Nederland al helemaal niet en dan kom je in Londen terecht en daar betaal je een jaarpremie waar je van achterover valt.

Er zat van alles bij, aldus Witteman. Het grootste deel kreeg ze cadeau van haar oud-geliefde Hans Breukhoven. “Vooral in Italië ging hij altijd helemaal los. Op Capri had hij een vast adresje voor parels.”

De meeste stukken heeft ze nooit gedragen, in elk geval niet in Amsterdam. “Vorige week is nog een buurman beroofd van zijn horloge, ook op klaarlichte dag.

Het Telegraaf-artikel ’Mijn juwelen waren NIET VERZEKERD’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
54 Reacties op “Connie Witteman geneert zich tegenover arme agenten”


 1. Jan

  Vrij belachelijk dat de politie hier massaal voor uitrukt…. Dat doen ze bij de 99% van de Nederlanders niet….

 2. Otto Groeneveld

  Nou Einstein dat er zoveel waarachijnlijk mannelijke agenten kwamen had te maken met je tieten. Waarschijnlijk wilde de mannen daar wel een glimpmvan opvangen. En als je zoveel poen hebt had he wel eens mogen investeren in een goede beveiliging. Het is maar een idee nu mag de verzekeringsmaatschappij alles gaan betalen en gaan gvd de premies weer omhoog.
  Loopt waarschijnlijk met de mobieltje buiten aan haar oor, slim bezig. Maar ik stel je gerust. Om met de woorden van VVD’er Ivo O te spreken ‘het zit allemaal tussen je oren’.

 3. Peanut

  Komkommertijd…

 4. André

  Juwelen niet verzekeren omdat de premie te hoog is. Hogere wiskunde van Vanessa.

 5. Stefan

  Kan Vanessa een reality check krijgen. Wat een stom wijf zeg. Een van de eerste golddigeers in Nederland.

 6. Fox Mulder

  Waarom staat er een foto van een muppet bij dit artikel?

 7. Ljouwert

  Albert is zijn horloge kwijt! Tatatatadeu

 8. Otto Groeneveld

  Ik neem aan dat er toch niemand in dit land is dit het verhaal gelooft dat het NIET verzekerd was, oké dank u.

 9. Robert

  Geen alarmsysteem, de kluis was weg binnen 45 minuten, geen verzekering.
  Als je toch voor enorm veel geld juwelen hebt dan kan je die toch wel in een bankkluis of zo doen.

 10. Enzo Voort

  Wat was ze in de jaren zeventig een prachtige rondborstige meid en wat kan Botox en leeftijd een mens verinneweren.

 11. anymousin

  Robert, alsof je juwelen bij een bank veilig zijn.

  Kijk maar naar de kluisjeskraak bij de Rabobank in Oudenbosch.

 12. Petra

  Niet voor iedereen is geld het belangrijkste in het leven… Dus doe niet alsof jij een beter leven hebt omdat er veel diamanten in je kluis liggen. Maakt het echt zo gelukkig?

 13. HansrZ

  Het bewijs is geleverd: “al geef je een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding” volgens een oud Nederlands gezegde.

 14. Martini

  Zou Connie de betekenis van het woord ‘naturel’ kennen?

 15. SOLANGE

  Alles gekregen van haar man zelf heeft ze nog geen poot uitgestoken Botox maakt meer kapot dan je lief is wat is ze lelijk zeg,,,al die Botox vrouwen lijken op elkaar Patty… Patricia…. Barbie…. Vanessa ….opgespoten lippen en borsten eenheidsworst is king in nederland

 16. Shaniquilia vd Put

  Joodse, stedelijke vrouwen hechten doorgaans meer waarde aan uiterlijke verzorging dan grote, grove boerinnendochters uit de provincie. En dat vinden de grove, grote vrouwen niet leuk om te horen.

 17. Papegaaitje leef je nog

  En weet je wat nou zo raar is? Ik heb totaal geen medelijden met Connie/Vanessa.
  Gek he?
  En inderdaad wat is ze ontzettend lelijk na al die behandelingen.

 18. Joop55

  Ach guttegut…. Next.

 19. SOLANGE

  Ze zou zich voor haarzelf moeten schamen de geldwolf geef eens geld aan een goed doel golddiger

 20. Remi

  Ze kan altijd weer op Katendrecht achter het raam gaan zitten.
  Hoewel … ik denk dat potentiële klanten nu gillend voorbij lopen ;)

 21. Kaaskijker

  Ook al droeg ze de juwelen niet vaak inbraak is nooit leuk. Ben mijn vaders gouden horloge door een inbraak kwijt, mis het nog steeds heel erg.

 22. RaymondVL

  Hans Breukhoven draait zich om in zijn urn!

 23. Marc

  Koketeren met je domheid!
  welkom in de wereld van de vergane glorie!

 24. Evelien

  Wat een dom Botox wijf is dat zeg. Is miljonair, heeft een kluis van 30 kilo vol juwelen, onverzekerd, die kennelijk niet nagelvast aan de muur of vloer vastzat. Een uur bij haar binnen geweest en met de kluis het pand verlaten. Hoezo alarminstallatie of stil alarm naar de alarmcentrale??? Ze kijkt zeker nooit naar de beveiliging reclame, als er iemand bij je aanbelt krijg je een melding dat er iemand bij je voor de deur staat ook al zit je in het buitenland. Als ze inbreken, door je huis lopen en met je kluis aan de wandel gaat ontploft je mobiel. Enne ….zeker als je de hond aan het uitlaten bent in het Vondelpark dan ben je binnen 5 min. thuis en heb je de politie gebeld.

 25. animo

  Denkt ze nu echt dat ze knap is ,ze heeft gewoon een eng gezicht.

 26. Bassie

  Mens wat zie je er uit….

 27. Thymen

  Hallo kijkwijzer!!!! Die foto kan echt niet. Zo ziet onze Sylvie er trouwens over 5 jaar ook uit hihih. Hierbij vergeleken is zelfs Linda de Mol nog knap..

 28. ed

  Deze foto is toch de beste anti reclame voor plastische chirurgie. Was vroeger zo’n mooie vrouw. Als je deze versie in het donker tegenkomt breekt het angstzweet je uit.

 29. Godefroy France

  Hoe ernstig is dit, hoe patserig can one be, brains en juwelen gaan blijkbaar niet samen, te stom om te kakken, 7 politie auto’s, gratis tieten kijken, heeft ze een ongeluk gehad, nationale opblaaspop, lang uit de schijnwerpers, ha ha vanavond bij Jinek, omringd door andere volgespoten non valeurs, klisma patty, porno barby, piss patries, rolmops de leeuw en relnicht gordon ha ha ha BNNrs
  remember, “aap met dure ring, is en blijft een lelijk ding” mijn excuses aan de aap.

 30. mark2

  Haar reactie maakt het pas pijnlijk! Dom, dommer, domst

 31. Curryworst

  Ik denk dat de agenten zich bescheurd hebben van het lachen op de terugweg in de auto.
  Om dat glimmende botoxhoofd van die bejaarde siliconenbimbo.

 32. Mike

  Ze is net zo’n Muppet-pop tegenwoordig. En die zogenaamde nederigheid is werkelijk om te gieren. Als deze mevrouw iets niet is, is het wel nederig en bescheiden.

 33. Son

  Tja vrouwen en Botox het blijft een enge combinatie. Hebben ze nou werkelijk zelf niet door hoe lelijk het ze maakt ?

 34. Jolanda

  Misschien eens navraag doen bij het ex-vriendje van je dochter? die heeft de nodige kluizenkennis in huis….

 35. dennis

  Ik durf te wedden dat de vrouw van diens rechercheur er een stuk echter en natuurlijker uit ziet. Schoonheid kan je niet kopen.

 36. tiet met vet

  Wat hebben wij hiervan geleerd ? Dat je NOOIT iets van waarde in een kluis in huis moet bewaren ! De meeste juwelen heeft ze nooit gedragen, wat deed ze er dan wel mee ? Wat een gotspe die vrouw, alsof Hans haar grote liefde was, totdat de creditcard niet meer werkte…gelukkig hebben we de beelden nog.

 37. rita corita

  Geneert Connie zich voor haar rijkdom ? Wie dat gelooft is gek.

 38. dikke gerrit

  wel een lekker pijpmondje.

 39. Poenwasi

  Inbraak is altijd k u t. Aantal punten erg onduidelijk, geen verzekering , geen alarm. Het laatste is , dat er zeker alarm aanwezig is, echter niet aangezet voor een korte wandeling met de hond, maw ach we zijn toch zo terug nietwaar? Inside job? Wie zal het zeggen. Een heleboel vragen rijzen nu op nadat zij de dweilen van de pers opgetrommeld heeft om dit gebeuren wereldbekent te maken in Nederland.

 40. Johan3

  Wat ziet die eruit zeg. Lijkt wel een opgepompte fietsband.

 41. Rodrigo

  zelfs Miss Piggy ziet er nog beter uit

 42. Jaap

  Stelletje verontwaardigde nietsnutten hier. Schelden, kankeren, afzeiken. Wat een lelijke mensen zijn jullie.

  Probeer eens het positieve uit dit stukje te halen. Deze vrouw met al haar weelde kan zich blijkbaar toch verplaatsen in de agent die haar helpt. Dergelijk empathisch vermogen ontbreekt waarschijnlijk bij jullie, schreeuwerige betweters.

  Ik heb een tip: probeer vandaag nog iets positiefs te doen.

 43. tim

  Erg triest deze omhoog gevallen Conny : die normaal niet omgaat met het gepeupel. Triest zoals ze het zegt: groeibriljantje. Schaam je

 44. Dennis

  Bij Conny draait het heel haar leven om uiterlijk en poen.
  Dat uiterlijk is echt niks meer, jonge Vanessa met haar grote boebies bestaat allang niet meer. Gaat triest met haar aflopen, eenzaam sterven met veel geld.

 45. Henkie

  Te schraal om een verzekering af te sluiten. Wie is hier nou de armoedzaaier?

 46. Pieter

  En hoe is Conny aan die sieraden gekomen? Juist door voor rijke kerels met haar benen wijd te gaan, met zingen heeft ze het niet verdiend dat was niet zo best.

 47. K

  Ik vond Connie toch echt een mooie vrouw…tot dat zij verslaafd raakte aan plastische chirurgie. ..ziet er nu gewoon niet meer uit..

 48. Sven L.

  Waarschijnlijk is driekwart van de juwelen met zwart geld aangeschaft, en dus niet verzekerd. Je dient aankoopbewijzen (en voor bijzondere juwelen een soort paspoort, net als bij schilderijen) te kunnen tonen bij bijv. Schaap & Citroen.

  Een andere verkaring kan ik niet bedenken.

 49. Krommie

  De minachting druipt er vanaf, niet alleen haar lippen maar ook haar ego is opgeblazen, ga jezelf eens heel diep schamen mevrouw Witteman ! Jouw weelde heb je te danken aan een ander, dat is pas triest. Hoe durf je je zo uit te laten, echt een schande.

 50. Fan

  K, ze is nooit mooi geweest maar kon zich mooi verkopen. Ik maakte de fout de bovenstaande foto te vergroten. Nu hoop ik dat die beeltenis voor het slapengaan van mijn netvlies is verdwenen. Ik zit niet op een nachtmerrie te wachten.

 51. Slap Pe Pie Mel

  Die glimmers komen vast goed terecht. Sharing = caring Connie! Als je ze toch niet draagt, wat moet je er dan mee. Nu maak je er andere vrouwtjes blij mee. Beschouw het als goed doel. Kan je de kosten misschien fiscaal aftrekken!?

 52. Ruk

  Bij een inbraak komt er wel een agent of rechercheur langs., maar bij deze ( inbraak? ) rukt het halve korps uit.
  Wat klasse justitie

 53. Shadow1100

  Waarom weet ik niet, maar het schiet me ineens te binnen dat ik al een tijd niet meer in de Apenheul ben geweest…….

 54. Klit Naaistra (wallenwerkster)

  Deze meid huurde een aantal jaar terug het raam naast mij, ze noemde zich Geile Greet of zoiets maar ze heet dus blijkbaar Connie Witteman in het echt. Ze is maar een paar maanden gebleven, ze was gescheiden en had het geld nodig, ze had ooit haar zoon laten werken in de jeugdprostitutie of zoiets maar dat was ook mislukt. Ze is gestopt omdat ze geen klandizie kreeg. Leuke meid wel, paar keer een bakkie mee gedaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.