Tv-carrière Rogier opgeschort ‘door onrust in tv-land’

Geplaatst op ma 25 jun 2018 om 10:30

De tv-carrière van Rogier van der Linden, bekend als de net-niet-echtgenoot van Gordon, is nog niet van de grond gekomen door de onrust in tv-land. Dat vertelt de Leidse eetcaféhouder in Weekend. Van der Linden maakte in december bekend dat er plannen zijn om na Gordon Gaat Trouwen met Rogier Gaat Trouwen te komen. Die zijn nog niet uitgevoerd ‘vanwege de ontwikkelingen in medialand, de overname van SBS 6 door John de Mol en de onrust bij de zenders van RTL’.

Er worden volgens Van der Linden nog altijd gesprekken gevoerd met ‘diverse partijen’. Dat besteedt hij uit aan Mirjam de Raaff, die ook het management van Gordon doet. “Hij zei: ‘Dat moet je lekker uitbesteden.’ Ik hou zo alle tijd over voor mijn dochtertje en de zaak.

Ook wordt hij gesteund door Paul de Leeuw. “Ik heb bij hem in de kerstshow De Leeuw Tuigt Af gezeten. Paul is sindsdien degene die mij goed adviseert in wat ik wel en niet moet doen. Ik vind het fijn dat zo iemand de tijd voor mij neemt.”

Van der Linden wil geen typische tv-persoonlijkheid worden. “Ik laat mij geen woorden in de mond leggen. Om daar een voorbeeld van te geven: tijdens de opnames werd weleens gevraagd om in de camera te zeggen dat het een mooie dag was en dat ik helemaal verliefd op Gordon ben. Omdat ik altijd dicht bij mezelf blijf, maakte ik ervan: het is inderdaad een prachtige dag geweest en er is vanuit mij zeker interesse in Gordon.”

In afwachting op een eventueel tv-programma blijft Van der Linden voorlopig single. “Nu heb ik het afspreken met mogelijke partners even on hold gezet. Ik doe het lekker rustig aan.

Of er echt zenders geïnteresseerd zijn in een programma met Van der Linden is niet bekend. De eetcaféhouder maakte in het programma van Gordon een erg saaie indruk.

Foto: RTL
16 Reacties op “Tv-carrière Rogier opgeschort ‘door onrust in tv-land’”


 1. Vrede

  Haha heb hem alleen maar zien huilen. Laat hem lekker bezig blijven in de horeca.

 2. Coeus

  Oooooo ja, dat zal het zijn.Nou ja, als dat hem geruststelt…

 3. danny

  Hij is al weer vergeten .Doe geen moeite kerel zelfs Gordon scoort nauwelijks.

 4. Trudy

  ‘Rogier gaat trouwen’ …… daar zit toch echt Níémand op te wachten…

 5. Daan Huisman

  Wie?

 6. SOLANGE

  Man moet gewoon doorgaan in zn eetcafe en niet op TV zit niemand op te wachten

 7. Frederik de Groot

  Gelukkig maar!

 8. robb

  Dat zo een onervaren man een tv carriere kan krijgen bewijst maar een hoe zuinig we moeten zijn op de npo.

 9. Mediaprak

  Uit goed geïnformeerde bronnen heb vernomen dat uitstel van zijn tv carriere komt door de opwarming van de aarde…

 10. q8

  mediaprak…..
  een goeie….die houwen we erin.

 11. KingAlert

  Geile Geert en huilende Rogier. Mooi concept om samen op vakantie gaan naar verre landen.

 12. Elizabeth

  Wat een huichelaar,inhet proframma was hij zo verliefd,en nu op tv willen.
  En zijn management doet de gesprekken..pfff
  Vond hem wel leuk in het programma,maar zo op afgeknapt nu..

 13. Japie

  Een blauwe mandag op tv geweest en meteen goed om een eigen programma te krijgen en presenteren?
  Is wel de trend tegenwoordig, ook met ex sporters.

 14. Anouk Smllers

  Hij is niet geschikt voor de tv, dat zag he bij de café katine, schoot steeds in de lach en had constant versprekingen. Dus mediageil mannetje, blijf lekker in je eetcafé.

 15. aammehoela

  Ken hem niet, nooit van gehoord. Oh, wacht even tja ……. ken hem dus niet en nooit gezien want immers Gordon = weg zappen.
  Het lijkt me verstandig om deze mafkees niet op de tv te laten verschijnen. Doe maar op Out-TV of op een You Tube kanaaltje.

 16. Annoniemus

  Die Rogier wist vanaf moment één dat de trouwshow van Gordon nep was , hij heeft zich bewust laten misbruiken , en hij wil nu een eigen show ??????

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.