Edwin Evers denkt dat na Gordon ook Gerard overstapt

Edwin Evers denkt dat het tv-duo Gerard Joling en Gordon niet uit elkaar valt nu die laatste de overstap maakt van RTL naar SBS. Hij verwacht dat ook Joling naar de zender vertrekt. Dat heeft hij vanochtend gezegd op Radio 538. Joling en Gordon beginnen in augustus aan hun laatste klus bij RTL: The Voice Senior. Per januari gaat Gordon maar liefst vijf jaar lang aan de slag bij het SBS van John de Mol. “Nou, het is wel gaaf om hem binnen te halen denk ik voor de zender, toch?“, zegt Evers.

Evers, die ook voor De Mol werkt, vindt een vijfjarig contract behoorlijk fors in het huidige veranderende medialandschap. “Voor vijf jaar ook gewoon…

Sidekick Jelte van der Goot: “Er zit daar een televisiedirecteur en die denkt: o nee, vijf jaar met Gordon!

Het liefst had Evers het zelf even met Gordon doorgesproken. “We zijn heel druk doende om Gordon even aan de lijn te krijgen, maar we hebben zijn nieuwe nummer nog niet, dus we kunnen hem op dit moment nog niet bereiken.

Sidekick Niels van Baarlen: “Die heeft na de biografie een nieuw nummer genomen.

Evers denkt dat ook Joling voor SBS gaat: “Zou een eventuele samenwerking met Joling dan ook op SBS komen? Die vindt het volgens mij allemaal prima, hoppatee.

Jelte van der Goot: “Ik denk dat Joling niet zo moeilijk doet. Die gaat er gewoon naast zitten.

Sidekick Rick Romijn: “Is Talpa van John de Mol?

Foto: Talpa

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen