Inbraak bij Alberts buuf Connie; Evert en John helpen

Geplaatst op Mon 09 Jul 2018 om 10:30

Drama op drama in showbizzland: enkele weken na de inbraak in de woning van Erland Galjaard en Wendy van Dijk in Nigtevecht is nu de buurvrouw van Albert Verlinde de klos: societyster Connie Witteman, beter bekend als Connie Breukhoven en Vanessa. Connie is net als Albert woonachtig in het peperdure appartementencomplex ‘t Hooftkwartier in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat (zie hier), maar daar is het sinds afgelopen zaterdagavond even iets minder prettig vertoeven.

Twee minuten nadat Connie Witteman met haar toyboy Eugène van Dun de deur uitstapte om in het naastgelegen Vondelpark haar hond uit te laten, wisten inbrekers zich de toegang tot haar woning te verschaffen. De buit is een kluis met daarin haar kostbare juwelencollectie.

Connie vreest dat de daders de boel willen verpatsen en daarom heeft ze de beelden van haar beveiligingscamera op Instagram gezet. “Die beelden zijn echt heel goed. Eén van de daders kijkt zelfs recht de camera in!“, zegt ze in De Telegraaf.

In de jacht op deze inbrekers heeft Connie de hulp van Telegraaf-iconen Evert Santegoeds en John van den Heuvel ingeschakeld. Evert genereert op de website van de Privé aandacht voor de beveiligingsbeelden en John ondersteunt Connie bij de opsporing.

Connie: “Brutale inbraak, herkent u deze man, neem contact op met Jvdheuvel@telegraaf.nl.

Niet alleen voor Connie, maar ook voor Albert is het verschrikkelijk. De musicalbaas, die jarenlang hét gezicht was van RTL Boulevard, voelt zich momenteel mogelijk minder veilig in het appartementencomplex.

Albert heeft nog niet gereageerd op de inbraak bij Connie.

Foto: Shownieuws
26 Reacties op “Inbraak bij Alberts buuf Connie; Evert en John helpen”


 1. Ballegooyen

  Belachelijk, de beelden van haar heeft ze op instagram gezet en als je iemand herkent wil ze dat je i.p.v de politie contact gaat opnemen met John v/d Heuvel. ZIEK!!

 2. Piet

  Weer een mocro zie ik. Zo wordt links vanzelf rechts.

 3. Evelien

  Vreselijk, maar ja ze loopt ook wel enorm te koop met haar rijkdom. Als ik haar Instagram foto’s zie kan elke crimineel dat ook en tegenwoordig is het helaas zo dat je dan snel doelwit bent van onze Marokkaanse medelanders.

 4. Remi

  Ik zag inderdaad dat-ie licht getint was ;)

 5. Raaf

  Uitstekende actie van Connie Witteman en haar tomboy.
  Standaard zou iedereen die beelden heeft van tuig dat inbreekt op het Net moeten gooien.
  De oplossingspercentage ligt momenteel op 3%. Nihil dus. De politie heeft het in Nederland namelijk te druk met Iftar maaltijden, Suikerfeesten bezoeken en het vervolgen van Thought Crimes.
  En mochten ze dankzij het publiek per ongeluk al eens een dief in de kladden grijpen dan staat die 5 minuten later weer te roven en verkrachten terwijl de dienstdoende D66-rechter niet meer bijkomt van het lachen.

  Nederland heeft niet alleen de laagste oplossingspercentage van geheel Europa het is ook doordrenkt met de eind jaren zestig hippie filosofie.
  In Nederland is elke dader eigenlijk een slachtoffer en het slachtoffer of nabestaanden krijgt standaard van de D’66 magistratuur nog een mes in de rug.

 6. Curryworst

  Bij de vorige kluisroof in 2011 waren hun adoptiedochter Constanza en haar Marokkaanse vriend Mohammed erbij betrokken. Pperdure horloges etc hadden de twee toen verpatst.
  Gevalletje herhaling?

 7. Robert

  Vind het beetje apart, zo een duur huis en dan niet aangesloten op een alarmcentrale.
  Of heb ik iets gemist, wat uiteraard kan.

 8. Otto Groeneveld

  Waarschijnlijk hebben deze mensen wel geld om aangifte af te dwingen want bij een normaal persoon wordt er, in ieder geval in Blaricum, geen aangifte hiervan opgenomen. Ik moest bij inbraak iedere keer weer een jurist erop af sturen anders werd geen aangiftebopgenomen en deze aangifte had ik nodig i.v.m. de vergoeding van de verzekeringsmaatschappij.
  Tja en dan nog reclame voor Pinokkio en dit keigave land.

 9. Bart tv man

  Als je in een appartement woont dat miljoenen heeft gekost en je bezit dure juwelen, is er toch ook budget voor een geavanceerd beveiliging van je woning. Als jonge jongens, zonder vermomming, dus niet bijster professioneel, zich zo makkelijk toegang kunnen verschaffen tot de woning en er op hun gemak een uur kunnen vertoeven, kan er aan de beveiliging heel wat worden verbeterd. Alarm-installatie, bewegings-detectoren, stil alarm aan meldkamer etc. En hoe kan er een hele kluis ontvreemd worden? Als de inhoud van een kluis zo waardevol is, dan zit zo’n loodzwaar ding toch vastgeketend aan de vloer/muur? Het is de amateur-boefjes in deze wel erg makkelijk gemaakt.

 10. Otto Groeneveld

  Ja wel leuke en goede opmerking van Raaf. Nederland heeft een oplossingspercentage die uitkomt op 9% en vanaf de oprichting van de Nederlandse politie gillen zij dat dit komt door de fietsendiefstallen.
  Dit cijfer 9% is afkomstig van onafhankelijke onderzoekers als zij zelf onderzoek doen komt het op 36% uit en begint de leiding weer te piepen dat zij meer geld moeten hebben en dat de privacywet, die er bijnaniet meer is trouwens voor 10 euro krijg ik alle informatie van wie dan ook, opgerekt moet worden. Ook hier zwijgt de NOS over.

 11. SOLANGE

  Tja dat heb je he als je rijk bent geworden door je man dan ben je een target

 12. Sven L.

  Rijk of niet. Je hoort van andermans spullen af te blijven.
  Goede actie dit!

 13. minder graag

  Het waren Marokkanen.

 14. Raaf

  Opvallend dat….
  Nee dat moet ik natuurlijk anders verwoorden
  Het is in dit door policor verteert en buitengemeen lafhartig land inmiddels dodelijk voorspelbaar dat veel mensen de schuld bij de slachtoffers leggen en niet de daders.
  Het lijken wel de kwijlende boxers van Pavlov.
  Ook nu weer.

 15. Hijgje Huigstra

  Wat zag dat vehikel er uit, zeg! godsamme, wat is die lelijke rotsmoel verbouwd! Niet normaal meer! Vellen en lellen, strak naar achteren getrokken. D’r ogen zitten op d’r voorhoofd en haar memmen ongeveer bij d’r strot.

 16. Hijgje Huigstra

  Zou die pseudo-dochter, die uitkeringstrekker, soms weer een van haar vriendengroepjes hebben getipt? Zou me niets verbazen. Hoe heette het wicht ook weer? Oh ja: Constanza geloof ik.

 17. loki

  Wat is er met haar hoofd gebeurd? Zo zonde.

 18. Leonie

  @ Raaf
  Prima reactie.

  Tel daar bij op dat het bij de top van de politie een zooi is, ook bij de top van het openbaar ministerie is het een zooi. Daders komen overal mee weg en slachtoffers hebben het nakijken of worden zelfs als dader aangemerkt als ze zich verdedigen tegen tuig.
  Connie pakt het goed aan, jammer dat ze de gezichten onherkenbaar hebben gemaakt.

 19. chris

  Lekker belangrijk !

 20. Japie

  Als dat gedrocht zich had laten zien dan waren ze gillend weggevlucht die inbrekers!

 21. Remi

  Connie …

  … Toen ze nog ‘achter het raam’ zat, in Rotterdam,
  kon ze in ieder geval de buurt in de gaten houden.

  Dit was haar toen nooit gebeurd, onze Connie ;)

 22. Lies

  Sounds like an inside job….

 23. Klit Naaistra (wallenwerkster)

  Dit is 100% zeker een foto van de meid die een paar jaar terug vanwege een zure scheiding het raam naast mij heeft gehuurd. Ze had geld nodig. Helaas trok ze amper klandizie daarom is ze weer gestopt. Ze noemde zich Geile Greet maar ze is het absoluut.

 24. ali

  Uit betrouwbare bronnen weet ik dat heel deze inbraak opgezet is door familie van Breukhoven. De adoptiekids hebben t gepland.

 25. Anouk Smllers

  Eugene, heeft ook nog een paar ton schuld bij deze rijke weduwe, een paar jaar geleden zat hij helemaal aan de grond, en was getrouwd, zij ging hem wel ff helpen, ze kocht zijn liefde, en sinds dien zit hij in haar web. Een mannelijke gigolo te spelen van haar poen. Zou me niks verbazen als ze wat extra juwelen opgeven voor de verzekering

 26. Godefroy France

  Heb haar hoofd bestudeerd, helaas niets gevonden, waar zit het ventiel, ga er vanuit dat zoiets dagelijks bijgevuld moet worden, vroeger was het een lekker wijf, kon niet zingen, haar tieten compenseerden vocale tekortkomingen, wordt weer de hele week janken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.