Giel Beelen weigert Wie is de Mol

Radio Veronica-dj Giel Beelen peinst er niet over om mee te doen aan de tv-hit Wie is de Mol van NPO 1. Programma’s die niets met muziek te maken hebben, hoeven hem niet te vragen. Dat zegt de radiomaker in de Story. Veel sterren vinden het een droom om voor Wie is de Mol gevraagd te worden, maar Beelen hoort daar niet bij. Hij weigert consequent deelname aan de show. “In het verleden ben ik vaak gevraagd voor programma’s als Wie is de Mol?, maar daar zeg ik altijd ‘nee’ tegen.”

Beelen zou het sowieso zonde van zijn tijd vinden. “Ik heb twee weken vakantie per jaar en die breng ik liever met mijn vriendin door.”

Langer dan twee weken wil Beelen niet van de radio zijn. “Aan twee weken vakantie heb ik genoeg, want ik wil dat de luisteraars erop kunnen rekenen dat ze mij, en niet een vervanger, in de ochtend op de radio horen.”

Nu hij voor tv-magnaat John de Mol werkt sluit Beelen niet uit dat hij meer op televisie zal komen. “Ik hoor nu bij de Talpa-groep. Dat betekent dat ik ook meer op televisie te zien zal zijn. Maar dat moet wel muziekgerelateerd zijn.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen