Giel Beelen weigert Wie is de Mol

Geplaatst op Wed 13 Jun 2018 om 15:23

Radio Veronica-dj Giel Beelen peinst er niet over om mee te doen aan de tv-hit Wie is de Mol van NPO 1. Programma’s die niets met muziek te maken hebben, hoeven hem niet te vragen. Dat zegt de radiomaker in de Story. Veel sterren vinden het een droom om voor Wie is de Mol gevraagd te worden, maar Beelen hoort daar niet bij. Hij weigert consequent deelname aan de show. “In het verleden ben ik vaak gevraagd voor programma’s als Wie is de Mol?, maar daar zeg ik altijd ‘nee’ tegen.”

Beelen zou het sowieso zonde van zijn tijd vinden. “Ik heb twee weken vakantie per jaar en die breng ik liever met mijn vriendin door.”

Langer dan twee weken wil Beelen niet van de radio zijn. “Aan twee weken vakantie heb ik genoeg, want ik wil dat de luisteraars erop kunnen rekenen dat ze mij, en niet een vervanger, in de ochtend op de radio horen.”

Nu hij voor tv-magnaat John de Mol werkt sluit Beelen niet uit dat hij meer op televisie zal komen. “Ik hoor nu bij de Talpa-groep. Dat betekent dat ik ook meer op televisie te zien zal zijn. Maar dat moet wel muziekgerelateerd zijn.

Foto: Radio Veronica
8 Reacties op “Giel Beelen weigert Wie is de Mol”


 1. Doppie

  Wat heeft DWDD met muziek te maken, Giel?

 2. valerie

  Oh maar dat is prima, voor mij hoeft zo’n verschrikkelijk overgewaardeerde plaatjesdraaier niet in WIDM.

 3. Rukker

  Heeft natuurlijk al genoeg geld bij elkaar geharkt bij de PO om zelf zijn reisbestemming te kunnen bepalen en betalen.

 4. Zonder Naam

  Dus alleen programma’s over muziek? Hè wat jammer nou, geen schaarsgeklede Giel in Expeditie Robinson of Adam Zoekt Eva/Temptation Island Vips.

 5. Bg

  Volgens T. de Nooiij is Beelen chagrijn nr. 1

 6. Herman Hoogsteder

  Gelukkig maar mensen,hij kan er niet aan meedoen want daar is zn IQ te laag voor,kan alleen een plaatje aankondigen.

 7. Jantien de Groot

  Nou, gelukkig maar. Zou zonder voor het programma WIDM zijn.

 8. Diderick

  Het is heel makkelijk weigeren als je nergens voor gevraagd wordt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.