Peter R. de Vries zonder publiek: klapvee krijgt 20 euro

De slecht bekeken talkshow van Peter R. de Vries op SBS 6, De Raadkamer, kampt met een probleem: er zijn bijna geen mensen te vinden die vrijwillig in het publiek willen zitten. Daarom wordt er nu een beloning uitgeloofd van 20 euro voor iedereen die het volhoudt om morgen tweeënhalf uur toe te kijken. Mensen worden dan geacht om om 20.00 uur aanwezig te zijn op het Hilversumse MediaPark en dan zijn ze om 22.30 uur weer vrij. “Er is weinig tot geen uitloop“, beloven de makers.

De mensen die De Vries uit de brand willen helpen krijgen bovenop die 20 euro geen reiskostenvergoeding. Sterker nog: als ze bij de studio willen parkeren, op parkeerdek A, moeten ze nog betalen ook. Maar dat is ‘niet heel duur’, is te lezen in een oproep.

Andere programma’s, zoals De Wereld Draait Door of talentenjachten als The Voice, vragen juist een vergoeding als mensen de uitzending willen bijwonen.

Dat De Raadkamer minder in trek is, is niet zo verwonderlijk. Vorige week was SBS 6 tijdens De Raadkamer nog de tiende zender van Nederland, terwijl ze gemiddeld genomen de nummer drie is.

De Raadkamer is morgen om 21.30 uur te zien op SBS 6. Een vervolg is met deze kijkcijfers – vorige week keken er 180.000 mensen – uitgesloten.

Geïnteresseerd klapvee kan zich opgeven via castingbureau STENT Casting.

Foto: SBS, William Rutten

 

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen