Tweede LUCKY13 geschrapt: ‘Technische storing’

Geplaatst op Tue 12 Jun 2018 om 20:58

De tweede aflevering van de nieuwe SBS 6-appquiz LUCKY13 met presentator Rob Janssen is vanavond niet doorgegaan vanwege technische problemen. Daarom werd een herhaling van Marktplaats: Heel Holland Handelt ingestart. Dat heeft de tv-zender bevestigd. SBS 6 legt uit: “Het samenspel van nieuwe technieken, appsoftware, datastromen, speltechniek en live-tv staat in de kinderschoenen. Helaas is er vanavond een storing geweest bij de Engelse partner die de speltechniek verzorgt.”

Daardoor is het spelen van het spel niet mogelijk geweest, maar SBS 6 maakt het goed met zijn kijkers. “Morgen om 19.00 uur spelen we weer en dan wordt het prijzengeld verdubbeld!

LUCKY13 was gisteren voor het eerst te zien op SBS 6. De eerste aflevering was met 174.000 kijkers (5 procent) niet bepaald een doorslaand succes.

Het allereerste LUCKY13-spel leidde tot 285 kijkers die alle dertien vragen goed hadden. Zij wonnen 3,51 euro per persoon.

Foto: SBS
18 Reacties op “Tweede LUCKY13 geschrapt: ‘Technische storing’”


 1. Albert

  Slechte communicatie van sbs6…. waarom niet Gelijk info op facebook enz….als je geen tv keek wist je als speler Niet om 7 uur wat er aan de hand was

 2. Koen

  Prutsers aan het werk

 3. Erik

  Beter!!! Die presentator is toch om te janken. Vind je het gek dat het slecht gaat met 3fm? Ongelofelijk dat deze prutster positief is gecast.

 4. Bart

  @Erik Jij had liever weer Irene Moors, Kim Lian of Jeroen van de Boom gehad?
  Ik vond het als nieuw gezicht verfrissend en hij deed het voor een eerste keer live op televisie helemaal niet zo verkeerd.

 5. L.

  Wat slecht zeg. En inderdaad de communicatie kon wel wat beter. Daarnaast stond er in de app een flinke spelfout: moter ipv motor. Geen goede reclame dit voor het programma, zeker niet nadat gisteren goede antwoorden fout werden gerekend. Daar waren veel klachten over!

 6. Mike

  Leuke presentator juist. Weer eens wat anders. Eens een Brabander.

 7. Ronaldo

  Waarom moet hier een presentator voor zijn? De vragen kunnen ook gewoon op beeld verschijnen door een commentator.

 8. TopofFlop

  Info op facebook? Sinds wanneer… En wie heeft dat nog?

 9. Peter

  Trek de stekker er maar uit want het is helemaal flut. En het eruit trekken van de stekker zal niemand wat van merken behalve de lui in de eindregie. Want dat zijn ook de enige kijkers.

 10. Peter

  Favebook is gepasseerd station. Dat gat binnenkort Hyves achterna. Instagram is ook Facebook. Leuk om plaatjes op te dumpen. Maar behalve de algemene tijdlijn kijkt verder ook niemand erop. Die stories of hoe dat heet gaan mebsen niet speciaal op klikken.

 11. Robert

  Een clown als presentator, een app die niet naar behoren werkt, áls ie al werkt.
  Kortom: Pulpa TV op zijn best!

 12. Ron

  Dat is wel een faal. Problemen zijn er om opgelost te worden, maar dit had getackeld moeten worden/zijn voordat het programma live ging gisteren.

 13. DAAN

  Aflevering 7 van Utopia 2 was ook een herhaling van Aflevering 6!
  Ze hebben echt liggen slapen bij Talpa Network!

  Is Talpa een ouderwetse mediabedrijf?

 14. critikast

  Prima Brabants geluid via deze man, die ik verder niet ken. Programmaformat is natuurlijk weer gejat en zwaar flut!

 15. Deadly Viper

  Wat professioneel weer.

  Het is toch een flutprogramma daar niet van.

 16. Ruk

  Sjonnie probbeert van alles in zijn sbs speeltuin maar het wil maar niet lukken.

 17. Johan

  Een slechte kopie van HQ Trivia. En in plaats van mobile only ook maar ouderwets vertaald naar TV. Nu is het wachten op het moment dat de Kansspelautoriteit het gaat verbieden

 18. Mark

  Jongens, gewoon een promotiestunt! SBS 6 denkt: erxta media aandacht is nooit weg en dubbele prijzenpot = dubbel zoveel deelnemers = dubbele kijkcijfers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.