Reden tijdelijke remigratie Patty is Perfecte Plaatje

De reden dat Patty Brard tijdelijk is terugverhuisd van Ibiza naar Nederland is haar deelname aan het RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje. Dat zegt ze in haar column in de Weekend. Brard maakte enkele weken geleden bekend terug te verhuizen vanwege televisiewerk. Heel even leek het daardoor of haar tv-carrière weer in volle bloei staat, maar de reden is dus deze BN’er-show. “Ik heb er alles voor afgezegd en ben voor dit programma een paar weken terug naar Nederland gekomen.”

Ze grijpt haar tijdelijke terugkeer aan om gelijk wat andere kleine dingetjes te doen. “Ik doe nog wel een paar andere leuke klussen erbij, waar ik nog niets over kan zeggen – daar gaan we weer… Maar in combinatie met het tijdrovende Perfecte Plaatje werd dat wel goed plannen en daarom was tijdelijk naar Nederland verhuizen de enige optie.”

Het Perfecte Plaatje vindt ze ‘het leukste programma van Nederland waar je maar voor gevraagd kan worden’. “Behalve dat ik iets ga leren wat ik altijd al heb willen leren, is dit ook het enige programma waar sommige kandidaten een heel nieuwe carrière aan over hebben gehouden.”

Dat zou toch wat zijn, dat ik op mijn ouwe dag gewoon nog even lekker professioneel fotograaf word?

De Weekend-column van Patty Brard kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen