RTL-Peter complimenteert vervangers Erland Galjaard

Peter van der Vorst heeft de tijdelijke vervangers van Erland Galjaard gisteren in RTL Boulevard gecomplimenteerd voor hun goede werkzaamheden. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Boulevard behandelde het nieuws dat Frans Klein, de tv-baas van de NPO, tóch niet de nieuwe Erland Galjaard wordt. Daar is ook bij de showrubriek enige verbazing over. “Eric, dat is toch wel opvallend hè, want we dachten allemaal dat hij zou komen?“, vroeg Luuk Ikink aan zijn collega.

Eric de Munck, de nieuwe entertainmentdeskundige van Boulevard, daarop: “Ja, ik vind het wel. De gesprekken waren gaande. Er waren heel hardnekkige geruchten, dus het lijkt mij dat dat last minute toch net is afgeketst.”

Peter van der Vorst: “Wat een goed nieuws: we hebben nog steeds geen baas. Totale anarchie!

Frank Dane: “We kunnen doen wat we willen!

Peter van der Vorst: “Nee, maar laten we dat ook zeggen, hè: het draait hartstikke goed door met de mensen die er nu zitten. Laten we niet… Er zitten nu vier mensen die dat met elkaar doen.”

Frank Dane: “Slijmbal.”

Peter van der Vorst: “Ja, tuurlijk, maar het is wel zo.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen