Patty Brard terug naar Nederland vanwege tv-werk

Geplaatst op Wed 16 May 2018 om 11:45

Patty Brard en haar man Antoine van de Vijver verhuizen tijdelijk terug naar Nederland, zodat de televisiediva zich beter kan richten op haar televisiewerk. Dat heeft ze bekendgemaakt in een video op LINDA.tv. Na haar ontslag bij SBS 6 verhuisde Brard met haar man naar Ibiza, maar de tv-diva blijkt de afstand tot onze showbizzwereld toch niet zo goed te trekken. “Ik wil onthaasten, maar dat laat dit leven natuurlijk eigenlijk niet toe. We hebben wel één grote beslissing genomen.

Met die grote beslissing doelt ze dus op haar verhuizing. “Als ik nog niet klaar ben om op te houden met werken en nog alle leuke dingen wil doen die ik aangeboden krijg nog steeds, dan moet het niet zo zijn – zeker niet in deze periode – dat ik op en neer blijf reizen tussen Nederland en Ibiza week op week af. Dat reizen hakt er enorm in bij mij.

Brard gaat zich weer settelen in haar woning aan de Amstel. “Nu gaan we het een keer na 2,5 maand de andere kant op doen. Dat is namelijk dat we met z’n allen, dus Antoine, Patty en de hondjes, aanstaande week naar Nederland verhuizen – ja ja, je hoort het goed – zodat ik mijn werk daar kan blijven doen en niet heen en weer hoef te reizen. Dan gaat Antoine vanuit Nederland een paar keer op en neer naar Ibiza, zodat alle werelden weer een beetje gelijkgetrokken kunnen worden en ik niet zo hysterisch veel hoef te reizen. Zo gebruiken we ons huis in Amstelveen ook nog. Ik vind het eigenlijk wel lekker.”

De aanleiding was voor Brard de tv-ploegen die haar bezochten op Ibiza. “Dat we besloten hebben om naar Nederland te gaan heeft onder andere te maken gehad met het feit dat we deze week twee keer cameraploegen over de vloer hebben gehad in Ibiza. Er is een ploeg vanuit Nederland naar Ibiza gekomen om Antoine te interviewen voor het programma In Therapie. Daarna kwam er hoog bezoek van Dave Roelvink en zijn oma en wat hebben we daar een leuke tijd mee gehad.”

Wat gaat ze allemaal doen bij terugkomst in Nederland? “Ik krijg zulke leuke dingen aangeboden. Ik ben er echt heel blij mee. Maar we gaan het wel doen vanaf Amstelveen komende week.”

Foto: LINDA.tv
36 Reacties op “Patty Brard terug naar Nederland vanwege tv-werk”


 1. shrink

  Iedereen kent de ware toedracht van deze verhuizing. Geen enkele airline wil deze dame meer aan boord hebben vanwege haar hysterische (ze zegt het zelf!) diva-gedrag, en om nou steeds met de stoomboot en de trein via Barcelona te reizen…

 2. mark2

  leuk!

 3. zorro

  Is ze uitgekakt in Ibiza.

 4. gastric bypass

  Helemaal eens Shrink!
  ik zat een paar maanden geleden in hetzelfde vliegtuig als zij.
  Mevrouw overschreeuwde de hele kist omdat er geen gin tonic aan boord was.
  Wat een vertoning.
  Echt alles voor de aandacht.

 5. Lambert

  Wie is dan nog zo dom om haar te vragen, haar werk aan te bieden. Slikken & Spuiten of zo?

 6. Tinus Trekveer

  Nee.Ga.Weg.

 7. Henkie983425

  Je zal naast dat tuigh wonen

 8. Evelien

  ze bedoelt …….. Antoine heeft bijna geen architect klussen meer op Ibiza en haar huis in Amstelveen raakt ze aan de straatstenen niet kwijt. Enne het huis op Ibiza huurt ze en is zeker niet haar eigendom.
  Kortom van ellende terug naar Nederland en gezellige 4e rangs BN klussen aannemen, Temptation Island VIP’s b.v ?

 9. Enzo Voort

  @shrink • Nam ze maar de stoomboot en de trein; lang onderweg en lang van de buis.

 10. rook

  second love

  is no love

 11. Rodrigo

  Lambert

  het zou een gouden zet zijn als ze haar binnenhalen bij Boulevard als entertainmentdeskundige, kan ze de plek van Brilsmurf innemen, die totaal geen know how heeft van het wereldje in tegenstelling tot Patty.

 12. Bep

  Evelien… het is inderdaad zoals jij het zegt,Hi ik dacht precies hetzelfde.

 13. Marc E. Putto

  Inderdaad Evelien, klinkt zeer plausibel.

 14. ali

  Oma Brard kap er nou mee , we willen je niet meer op tv brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 15. R. Altenberg

  Net als PP ook zo enorme stijlloze vrouw. Als man ben je toch verschrikkelijk desperaat als je met zo tokkie omgaat.

 16. Edwin M

  Ze zal ongetwijfeld ook wel bij Ranking the Stars opnames opduiken. Echter waar ik van schrok waren de woorden, we kregen hoog bezoek van Dave Roelvink en oma. Laten we toch eens stoppen met te denken dat Dave Roelvink een ster is.

 17. Hans

  Verwachting: Ze wordt entertainment-deskundige bij RTL Boulevard.
  Goede match.

 18. Jan Hoekstra

  Blijf toch op Ibiza, genoeg B-programma’s. Geldt er geen pensioen voor dit soort “sterren”?

 19. lvs2015

  @Evelien ; Helemaal gelijk. Altijd leuk om weer die drogredenen van BN’ers te lezen waar ze andermaal naar hartelust liegen ne bedriegen inzake hun ware redenen. Het gaat altijd bij BN’ers om geld. In dat op zich zijn het net h*ren die ook altijd betaalt worden voor hun verdiensten, zolang ze maar dat zeggen wat men graag wil horen.
  En het erge is nog wel dat de tv dit soort BN’ers dolgraag inlijft tegen een vorstelijke betaling. In dat opzich is de tv net een sociale werkplaats voor BN’ers die te lui zijn een vak te leren of echt werk te gaan zoeken waar 3/4 van Nederland zich mee bezigt.

 20. David

  Dan heeft ze een miljonair aan de haak geslagen en een huis in ibiza en dan wil ze nog steeds met haar dikke reet op tv. Zei en patricia paay doen echt letterlijk alles om haar op tv te blijven.

 21. Patty B

  “Zei” en Patricia Paay…… wat erg…

 22. cathy

  Maar als zij weer terug komt op de buis .Zou zij dan dat irritante lachen achterwege willen laten ..

 23. `Flits Bom

  Ik vraag me altijd af hoeveel cocaine deze dame geconsumeerd heeft in haar leven.
  Dan praten we toch echt over ettelijke kilo’s.
  Dat je daar op een gegeven moment niet klaar mee bent..?

 24. Ook leuk

  Als het geld op is….

 25. Bears' den

  Jah hoor, de bordeliner heks moet zich weer ff laten horen..
  Aub, zoek hulpen en laat je niet meer zien op de tv!
  Mensen moeten jou niet..

 26. Freddy

  RTL boulevard. Daar willen ze nieuwe deskundige op het gebied van de entertainment. De vloggertjes halen niet de gewenste jongere doelgroep binnen en Patty lag ook nog steeds goed bij het shownieuwspubliek.

 27. erfgooier

  haar televisiewerk???????????

 28. Wie ben ik

  Houzee, houzee, den redding der Neerlandsche Teevee zet straks weer voet op op eigen bodem!!

 29. Hooftstraat

  Prakkie Brakkie, Nederlandse meeste bekend Monatoetje, Wat je ook van haar vind, ze is en blijft een vechter, ze verdient een groot pluim, dapper meid hoor…

 30. BRAAK

  Misschien gaat ze chaletjes verkopen net als Tim Immers.

 31. Henk

  Wat is dit? Wie is dat? Vreselijkkk

 32. Katy

  Ik vind Patty een leuke vrouw en een doorzetter.

 33. tim

  welke programma’s?

 34. zorro

  Ze is gewoon uitgekakt en gekotst daar in Ibiza.

 35. arjan

  Niet vanwege TV maar van de Gin Tonic komt ze terug .

 36. Madala van Koekelare

  Waarom moet die vies dikke opgezette domme pad nou weer terug gvd? Ik zag dit opgeblazen creatuur bij Pauw, zij haar weinige hersenen zijn volledig ingedroogd, Jezus wat is zij lelijk dik en dom, vooral oeroeroerdom, tenenkrommend dom

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.