Patty Brard terug naar Nederland vanwege tv-werk

Patty Brard en haar man Antoine van de Vijver verhuizen tijdelijk terug naar Nederland, zodat de televisiediva zich beter kan richten op haar televisiewerk. Dat heeft ze bekendgemaakt in een video op LINDA.tv. Na haar ontslag bij SBS 6 verhuisde Brard met haar man naar Ibiza, maar de tv-diva blijkt de afstand tot onze showbizzwereld toch niet zo goed te trekken. “Ik wil onthaasten, maar dat laat dit leven natuurlijk eigenlijk niet toe. We hebben wel één grote beslissing genomen.

Met die grote beslissing doelt ze dus op haar verhuizing. “Als ik nog niet klaar ben om op te houden met werken en nog alle leuke dingen wil doen die ik aangeboden krijg nog steeds, dan moet het niet zo zijn – zeker niet in deze periode – dat ik op en neer blijf reizen tussen Nederland en Ibiza week op week af. Dat reizen hakt er enorm in bij mij.

Brard gaat zich weer settelen in haar woning aan de Amstel. “Nu gaan we het een keer na 2,5 maand de andere kant op doen. Dat is namelijk dat we met z’n allen, dus Antoine, Patty en de hondjes, aanstaande week naar Nederland verhuizen – ja ja, je hoort het goed – zodat ik mijn werk daar kan blijven doen en niet heen en weer hoef te reizen. Dan gaat Antoine vanuit Nederland een paar keer op en neer naar Ibiza, zodat alle werelden weer een beetje gelijkgetrokken kunnen worden en ik niet zo hysterisch veel hoef te reizen. Zo gebruiken we ons huis in Amstelveen ook nog. Ik vind het eigenlijk wel lekker.”

De aanleiding was voor Brard de tv-ploegen die haar bezochten op Ibiza. “Dat we besloten hebben om naar Nederland te gaan heeft onder andere te maken gehad met het feit dat we deze week twee keer cameraploegen over de vloer hebben gehad in Ibiza. Er is een ploeg vanuit Nederland naar Ibiza gekomen om Antoine te interviewen voor het programma In Therapie. Daarna kwam er hoog bezoek van Dave Roelvink en zijn oma en wat hebben we daar een leuke tijd mee gehad.”

Wat gaat ze allemaal doen bij terugkomst in Nederland? “Ik krijg zulke leuke dingen aangeboden. Ik ben er echt heel blij mee. Maar we gaan het wel doen vanaf Amstelveen komende week.”

Foto: LINDA.tv

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen