Ook Evers en Niek kritisch over zelffelicitatieweek Tan

Niet alleen Beau van Erven Dorens, maar ook Edwin Evers en Niek van der Bruggen kunnen zich vinden in de kritiek van Voetbal Inside op de zelffelicitatieweek van Humberto Tan. Dat hebben de dj’s gezegd in hun shows op 538 en Radio Veronica. Tan heeft vorige week op zijn eigen initiatief in vijf afleveringen afscheid genomen van RTL Late Night. Het was één grote lofzang. Zo zong André Hazes jr op een gegeven moment hoe goed Tan altijd gekleed is en hoe positief hij is.

Eén grote ijdeltuiterij van Tan, vinden de mannen van Voetbal Inside het. En dat lieten ze maandag weten in niet mis te verstane bewoordingen. Dat leidde her en der tot wat controverse, maar stiekem zijn veel mensen het ook wel een beetje eens met ze.

Zo zei Beau van Erven Dorens gisteren in VI Oranje: “Ik vond de manier waarop er een soort Humberto-verheerlijking was vorige week ook wat ver gaan, maar je kunt het op verschillende manieren becommentariëren.

En ook Radio 538-ster Edwin Evers denkt er zo over. “Ik snap wel wat ze bedoelen overigens, hè? Ik zag de uitzendingen van Humberto, ik vond het fantastisch, een mooie uitzending, en het was Humberto meer dan gegund, maar het was natuurlijk wel… Iedereen begon met een lofzang. Als je zo veel vleiende woorden krijgt aan tafel…

Radio Veronica-dj Niek van der Bruggen denkt dat VI zegt wat iedereen stiekem dacht. “Wat heb ik ontzettend zitten lachen. Die hele week zat Humberto stap voor stap af te tellen alsof de Paus vervangen wordt en dan krijg je dit op exact hetzelfde tijdstip op RTL 4. Dat was vond ik toch wel erg leuk om naar te kijken.”

Volgens Van der Bruggen is Johan Derksen lang niet de enige die zo over Tans zelffelicitatieweek dacht. “Dat had iedereen toch wel een beetje?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen