Ook Evers en Niek kritisch over zelffelicitatieweek Tan

Geplaatst op Wed 13 Jun 2018 om 11:05

Niet alleen Beau van Erven Dorens, maar ook Edwin Evers en Niek van der Bruggen kunnen zich vinden in de kritiek van Voetbal Inside op de zelffelicitatieweek van Humberto Tan. Dat hebben de dj’s gezegd in hun shows op 538 en Radio Veronica. Tan heeft vorige week op zijn eigen initiatief in vijf afleveringen afscheid genomen van RTL Late Night. Het was één grote lofzang. Zo zong André Hazes jr op een gegeven moment hoe goed Tan altijd gekleed is en hoe positief hij is.

Eén grote ijdeltuiterij van Tan, vinden de mannen van Voetbal Inside het. En dat lieten ze maandag weten in niet mis te verstane bewoordingen. Dat leidde her en der tot wat controverse, maar stiekem zijn veel mensen het ook wel een beetje eens met ze.

Zo zei Beau van Erven Dorens gisteren in VI Oranje: “Ik vond de manier waarop er een soort Humberto-verheerlijking was vorige week ook wat ver gaan, maar je kunt het op verschillende manieren becommentariëren.

En ook Radio 538-ster Edwin Evers denkt er zo over. “Ik snap wel wat ze bedoelen overigens, hè? Ik zag de uitzendingen van Humberto, ik vond het fantastisch, een mooie uitzending, en het was Humberto meer dan gegund, maar het was natuurlijk wel… Iedereen begon met een lofzang. Als je zo veel vleiende woorden krijgt aan tafel…

Radio Veronica-dj Niek van der Bruggen denkt dat VI zegt wat iedereen stiekem dacht. “Wat heb ik ontzettend zitten lachen. Die hele week zat Humberto stap voor stap af te tellen alsof de Paus vervangen wordt en dan krijg je dit op exact hetzelfde tijdstip op RTL 4. Dat was vond ik toch wel erg leuk om naar te kijken.”

Volgens Van der Bruggen is Johan Derksen lang niet de enige die zo over Tans zelffelicitatieweek dacht. “Dat had iedereen toch wel een beetje?

Foto: RTL
30 Reacties op “Ook Evers en Niek kritisch over zelffelicitatieweek Tan”


 1. Huh

  Mensen, Tan is weg en jullie hebben jullie zin gekregen. Laat die man nou met rust, het is KLAAR!

 2. snuifje

  Heb n paar fragmenten gezien maar t leek wel of Tan 10 jaar gegijzeld is geweest in IS-gebied. Die mannen van VI hebben helemaal gelijk.

 3. Ookdatnog

  🙉🙈🙊

 4. Martin

  Van Erven Dorens en Evers zijn blijkbaar goed in natrappen.
  Ze vergeten gemakshalve maar even al die keren dat ze schijnheilig met Tan zaten mee te giechelen aan diens Late Night-tafel en vooraan stonden om een reeds uitgenodigde gast die op het allerlaatste moment afzegde, te vervangen.

 5. K

  @huh. ..helemaal mee eens …moet maar eens klaar zijn dat gedoe om Humberto. ..ouwe koeien moeten in de sloot blijven liggen hoor.

 6. By the way

  Ouwe koeien! De week is voorbij, daar doet niemand meer iets aan. Het schijnt hip te zijn om je aan te sluiten bij andere populisten en mee te blèren. Kom eens met wat nieuws.

  Alle azijnzeikers zitten al klaar voor de clash tussen Genee en Angela de Jong vanavond in VI…

 7. scott_0

  Heeft Evers 3 jaar niet geslapen?

 8. anonymous

  Humberto die zat te knikken aan tafel als er voor hem gezongen werd, ging ook
  allemaal erg ver.
  En die opmerking over vrouw en gezin kon best.

 9. Bart

  @Martin Humberto had in beginsel al nooit aan die tafel moeten zitten. Daar hadden vanaf het begin Beau en/of Wilfred of Peter van Zadelhof moeten zitten.

 10. Flip de Beer

  M is kritischer!

 11. Ray

  Zijn mensen het “stiekem” met VI eens?
  De policor BN’ers die alleen met hun imago bezig zijn, die zijn het “stiekem” met VI eens. Het overgrote deel van de rest van Nederland is het gewoon volmondig met ze eens.

 12. Paul de Wit

  Trouwens soa Gerard J heeft met 4500 mannen geslapen, wow zal zijn beroofde moedertje wel trots zijn opmhem.

 13. Otto Groeneveld

  Denk dat Humpie met een grote foto van zichzelf voor hem heel de dag zit te trekken. Wat een afschuwelijke badmuts is die man.

 14. Wyatt

  God ook… Wat is dit voor onzin.

  Die show stond er anders wel 5 jaar en heeft de late avond van RTL4 die niks was sinds Barend & v Dorp op de kaart gezet en Pauw & Witteman weg concurreerde. En nu allleen maar commentaar erop.

 15. Marjolijn

  Wyatt heeft gelijk. Items overgenomen bij Pauw en Jinek. Triest. En dat gejoel ook steeds bij de promo’s van Jinek. Treurig.

 16. Simon

  Geen idee of Humberto invloed heeft gehad op die laatste week. Goedbedoeld van de redactie maar met uitzondering van Peter de Vries iets te veel van hetzelfde.

 17. Ernst

  Tsja. Het was een klein beetje genant maar daar kon Tan niets aan doen

 18. Martin

  @Bart
  Wed 13 Jun 2018 om 11:34
  Jouw commentaartjes neem ik sowieso niet serieus. Sorry.

 19. Mr. Blobby

  Nou, denk je dat de laatste week van Evers op de radio aan het einde van dit jaar anders zal zijn?? De lachzakken zullen die week nog een keer op extra volume brallen….

 20. Martin

  @Wyatt
  Wed 13 Jun 2018 om 11:57

  Exact. En natuurlijk blijven trappen als iemand al op de grond ligt, erg ‘classy’ allemaal.
  Overigens is Stax-Tan-affaire altijd een vermeende affaire gebleken.
  Uit niets blijkt dat Stax en Tan meer dan slechts goede vrienden van elkaar zijn.

 21. robb

  Wat zal LUUK hier van vinden.

 22. ano@niem.nl

  De quote van Evers wordt helemaal uit zijn verband getrokken hier.
  Evers kon zich niet vinden in het commentaar van Derksen op Tan en de uitzendingen van vorige week en nam het zeer overdreven op voor zijn vriendje Tan waar hij toch ook meermalen was uitgenodigd en die ook meermalen zijn programma mocht doen.

  Ik was het zelf roerend eens met Derksen.

 23. weethetbeter

  De mannen van VI hadden gelijk het was too much een hele week !!!!!

 24. Deadly Viper

  Weet je wat pas too much is? Die kneusjes van VI elke dag op RTL4.

 25. Deadly Viper

  Weet je wat pas too much is? Die sukkels van VI elke dag op RTL4.

 26. Sas

  “Too much”? Heeft weethetbeter een soort virus waardoor hij geen Nederlands meer sрreekt?

 27. Sas

  “Too much”? Heeft weethetbeter een soort v¡rus waardoor hij geen Nederlands meer sрreekt?

 28. anonymous

  Ach Edwin, dit ga jij ook doen op de radio als je afscheid neemt….

 29. Uit het Vak

  SAS
  houd je muil

 30. David

  humberto…kotsen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.